Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Keskiviikko, toukokuu 25, 2016 USAsuomeksi Omat Blogit


Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Urpo!    Lähetä tämä sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi  
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan

Floridan aika - EST


Click for West Palm Beach, Florida Forecast
 Caribbean Hurricane watch
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

  
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

 


 


 Suuntana Yhdysvallat?
 Etsi lennot ja
 Varaa hotellit
Liikeluettelo
 Autot & Veneet
 Kauneus & Terveys
 Kiertoon
 Kiinteistövälitys
 Korut ja Taide
 Kuljetukset
 Laki & Kirjanpito
 Matkailu
 Muut palvelut
 Pankki & Vakuutukset
 Ruoka ja juoma
 Seurakunnat & Kerhot
 Sisustus
 Tietotekniikka
 Urheilu & Harrastukset

Lisää...

Ilmoitukset
 Asuntokauppa
 Autot
 Henk.koht.
 Kiertoon
 Muut palvelut
 Myydään
 Työpaikat
 Vuokrataan
 Vuokrattavana

Lisää uusi ilmoitus

Suomenlinna, Helsinki
Klikkaa kuvaa ja siirry Suomi-Kameroiden valikkosivulle. Tämä kuva tulee Helsingistä Suomenlinnasta.
Kamerakuva Floridasta
Boynton Inlet,  FL


 
 
Kameroita

 Kameroita Suomessa
 Palm Beach kameroita

 

 AFCC-Kerhotalo, Lake Worth, Florida 
Avaruuskuvat
Päivän avaruuskuva
Mars-kuvat

NASAn suora TV-lähetys

Raha

 Valuuttakurssit FIN 
 Pörssikurssit Suomessa 
 Pörssikurssit USAssa 
 Florida Lottery 
 Veikkaus 
 Valuuttakonversiot 

Verkkopankki

 Alandsbanken 
 Handelsbanken 
 Nordea 
 Osuuspankki 
 Danske Bank 
 Bank Atlantic 
 Bank Of America 
 Riverside National Bank 
 SunTrust 
 Wells Fargo 
 Chase Bank 

Hyödyllistä

 SUOMIKAUPPA.FI 
 Kotikirkko Thailand 
 Lentoaikataulut 
 Miami Airport 
 FLL Airport 
 Palm Beach Airport 
 Helsinki/Lentoasema 
 American Embassy 
 Embassy Of Finland 
 Kunniakonsuli Floridassa 
 Amadeus - matkalinkit 
 Tilastotietoja Floridasta 
 Kuvakartat Amerikasta 
 Karttahaku Suomesta 
 Karttahaku Amerikasta 
 Puhelinnumerohaku USA 
 Puhelinumerohaku FIN 
 Ilmainen sanakirja 
 Muuta mitat ja painot 
 Palm Beach County 
 Lantana 
 Lake Worth 
 Finlandia University 
 Fi-Am Reporter 
 Tietokoneuutiset 
 Suomen Kielikeskus 
 PBP Classifieds 
 Formula 1 Online 
 Web-kameroita FIN 
 Sähköinen kirjepostitus 
 Elävä Arkisto! 
 Raijan sanaristokkosivut 
 Ticketmaster 
 FinNALA 
 Verkkouutiset 
 Käytetyn auton verot 
 Työeläkkeesi määrä 
 Kelikamerat Suomessa 

 
 
 
Vakuutusmaksut nousussa Floridassa
Lähes kaikki vakuutusyhtiöt Floridassa suunnittelevat jälleen nostavansa talovakuutusten hintoja. Joillakin yhtiöillä nousu voi olla jopa 25 prosenttia.

Floridassa vakuutusmaksuja säätelee Floridan valtion viranomainen, Office of Insurance Regulation, jolta vakuutusyhtiöt joutuvat pyytämään maksujen korotusluvan. Nyt monet yhtiöt ovat jättäneet tarkastajalle korotuspyyntönsä, syyttäen korotustarpeesta väärennettyjä vahinkoilmoituksia ja ylihintaisia korjauskuluja. Kaikkiaan korotusten keskiarvo Floridassa on noin 5.5 prosenttia, mutta joukossa on myös yli 25 prosentin korotushakemuksia.

Federated National Insurance on jo saanut luvan korottaa maksujansa 5.5%, yhtiö on Kaakkois-Floridan kuudenneksi suurin talovakuuttaja 54.469 vakuutuksellaan. Floridan toiseksi suurin vakuuttaja, Universal Property and Casualty-yhtiö on hakemassa keskimäärin 5 prosentin korotusta, kun Floridan suurin kiinteistövakuutusyhtiö Citizens nostaisi vakuutushintojaan keskimäärin 3.2 prosentilla, Browardin piirikunnassa kuitenkin 4.8 prosenttia ja Miamin alueella 6.2 prosenttia.

Etelä-Floridassa vakuutusmaksujen korotukset ovat muuta valtiota korkeampia, perusteluna on kiinteistöjen korkeampi ikä ja luonnonkatastrofien suurempi todennäköisyys.

Esimerkiksi Heritage Property and Casualty-yhtiö korottaisi vakuutusmaksujaan hakemuksen mukaan 14,9 prosenttia koko Floridan alueella, mutta rankaisisi Browardin piirikunnassa asuvia jopa 21.4 prosentin korotuksella. Miamin ranta-alueella sijaitsevia kiinteistöjä vakuutettaisiin ensi vuonna jopa 22.2 prosenttia korkeammilla hinnoilla.

Onnettomat kiinteistöjen omistajat ovat pahassa raossa. Jos kiinteistöön on otettu kiinnelaina, vaatii lainanantaja kiinteistölle täysarvovakuutuksen. Vakuutusyhtiöt ostelevat toisiltaan eri alueiden vakuutuksia hankkien jopa monopoliaseman ja hinnoittelevat sitten vakuutushinnat vuoden kuluttua uudelleen.

Velkaiselle vakuutuksernottajalle ei jää vaihtoehtoja, monessa tapauksessa etuoiketut vakuutusmaksut on pakko maksaa vaikka hampaita kirskutellen.
(05/25/16)
Hevosia ja jääkiekkoa
Jääkiekossa ei Ruotsilla pyyhkinyt hyvin tämänvuotisissa maailmanmestaruuskisoissa Venäjällä, Ruotsi putosi finaalipeleistä jo hyvissä ajoin. Suomi päihitti puolifinaalissa nihkeän alun jälkeen isäntämaan Venäjän 3 - 1 ja pelaa sunnuntaina maailmanmestaruudesta.

Mestaruudesta taistelee Suomea vastaan sitten Kanadan joukkue, joka voitti Yhdysvallat tiukassa väännössä 4 - 3. Suomen ja Yhdysvaltojen passia kantaville amerikansuomalaisille Kanadan voitto oli helpotus, muutoinhan olisi kannustaminen tuottanut jo jakomielisiä oireita.

Lievästi tietokonetaitoinen toimittaja löysi maksuttoman konstin katsella puolifinaalia osoitteessa http://www.katsomo.fi/#!/tv/MTV3?toista mutta se vaatii kuitenkin lisäkseen Freedome-VPN-ohjelman lataamisen ja käyttöönotonn. Freedomen voi ladata koekäyttöön paikasta https://campaigns.f-secure.com/freedome/sem/en_US/ls/?ecid=6617&pcid=6617

Täysiveristen hevosten laukkakilpailuissa puolestaan Kentucky Derby, Preakness Stakes ja Belmont Stakes muodostavat kolmoiskruunu-kilpailun, jonka voittajasta tehdään, miljoonien dollareiden voiton lisäksi, jopa elokuvia. Kilpailun noin satavuotisen historian aikana vain 12 hevosta on selviytynyt kaikkien kolmen kilpailun voittajaksi, viimeisimpänä viime vuodelta American Pharoah. Tunnetuin hevonen ehkä on Secretariat, vuoden 1973 voittaja tai War Admiral vuodelta 1937.

Hevoskilpailujen yhteys jääkiekkoon on siinä, että tämän vuotista suurvoittoa tavoittelee hevonen, joka on saanut nimekseen Nyquist, ruotsalaisen jääkiekkoilijan Gustav Nyquistin mukaan. Jääkiekkoilija Nyquist pelaa ammatikseen jääkiekkoa Detroit Red Wings-joukkueessa, jonka suuri ihailija on lahjakkaan hevosen omistaja J. Paul Reddam. Nyquist (siis hevonen) on urallaan koonnut omistajalleen jo lähes $5 miljoonaa dollaria.

Juuri päättyneessä (lauantai-iltana) Pimlicossa käydyssä erittäin märällä radalla käydyssä kilpailussa Nyquistille kuitenkin kävi kuin Ruotsille jääkiekkoturnauksessa, ennakkosuosikki selviytyikin vasta kolmanneksi.

Floridaan, Hallandalen Gulfstream-radalle puolestaan on tulossa maailman rahakkain ja kallein laukkakilpailu. Pegasus-kilpailussa voittosumma kohoaa $12 miljoonaan dollariin, ohittaen aikaisemmin Dubaissa pidetyt kilpailut. Täysiveristen laukkakilpailu tullaan pitämään tammikuun 27 päivä 2017, joten naispuolisten kisavieraiden on aiheellista suunnistaa jo hyvissä ajoin hattukauppaan.

Ihan millä hevosella ei kuitenkaan kannata kilpailuun ehkä osallistua, osallistumismaksu on pyöreät $1 miljoona dollaria hevosta kohden.

Korjaus 5/24/16: Laukkakilpailuihin osallistuvat hevoset ovat täysiverisiä, ei lämminverisiä. Kiitos palautteesta Tiina A.
(05/21/16)
Floridan Kotikirkon ristiriidat taas esillä
Floridan Kotikirkossa taisteltiin jokunen vuosi sitten kirkon hallinnosta ja tavasta hoitaa asioita. Seurauksena osa seurakunnasta erosi ja osa erotettiin, Kotikirkosta irtaantunut osa pitää nykyisin omat tilaisuutensa Suomisoluna.

Kahinan seurauksena langetettiin lähestymiskieltoja ja tehtiin ilkivaltaa, myös Kotikirkon puheenjohtajana toiminut investointineuvoja sekaantui siviilityössään tileissään.

Nyt 2013 Juhani Waarnalle annettu määräaikainen lähestymiskielto on päättynyt ja Kiuruveden Helluntaiseurakunnan Vanhimmat, Fida International ja Suomen Helluntaiseurakuntien Neuvoa-Antavat Vanhimmat ovat antaneet Juhani ja Irma Waarnalle esteettömyyslausunnon.

Fida International on Suomen suurin lähetysjärjestö, joka toimii ympäri maailmaa eri kohteissa ja Neuvoa-antavat veljet on kaikista Suomen Helluntaiseurakunnista koottu johtokunta, jolla on ylin päätäntävalta Suomen Helluntaiseurakunnissa.

Täydennetty 5/25/16: Lake Worthin Kotikirkko on perustamisestaan saakka v. 1971 ollut itsenäinen, Floridassa rekisteröity yhdistys, jolla on oma johtonsa ja päätäntävaltansa.

Klikkaa kuvaa, niin voit lukea lausunnon itse. Tiedotteen toimitukseen toimitti Ari Minkkinen.
(05/23/16)
Mauno Laurila saatettiin hautaan Lake Worthissa
Suomalaisyhteisön tukipylväs Brooklynissä New Yorkissa ja Floridassa, Mauno Laurila saatettiin haudan lepoon Floridassa. Siunaus toimitettiin St. Andrewin luterilaisessa kirkossa, siunauksen toimitti pastori Markku Sarento.

Siunaustilaisuuteen toivat tervehdyksensä Marja-Leena Palonen, muistaen Mauno Laurilan Brooklynin aikoja, jolloin Mauno toimi myös Imatra-haalin presidenttinä ja New Yorkin Uutisten hallituksen puheenjohtajana.

Floridalasissa yhteisöissä Mauno Laurila toimi useassa luottamustoimessa. Hans Nyholm toi tervehdyksen Suomalaiset Sotaveteraanit Amerikassa-yhdistyksestä, Pohjalaisten puheenjohtajan tervehdyksen luki Maila Smith. Laurila toimi myös Suomi Talon puheenjohtajana 2002-2004, jolloin myrskyt runtelivat Suomi Taloa ja tarvittiin lujaa kättä ohjaamaan korjaukset. Sirpa Aho toi Suomi Talon viimeisen tervehdyksen Mauno Laurilalle.

Robert Jakola toi tervehdyksen sekä Amerikan Laulajilta että Floridan Laulumiehiltä. Mauno Laurila oli kuorossa vakaa basso ja toimi usean vuoden tämänkin yhdistyksen puheenjohtajana.

Korean sodan veteraani, kersantti Mauno Laurilan uurna vietiin South Florida National Cemetry-hautausmaalle, jossa uurnaa kunnioitettiin sotilaallisin juhlamenoin, taitettu Yhdysvaltojen lippu luovutettiin Yhdysvaltojen valtion, asevoimien ja presidenti Obaman suruvalitteluin nyt leskeksi jääneelle Anja Laurilalle.

Mauno Laurila oli syntynyt joulukuun 26 päivä, 1931 Siikajoella ja menehtyi Lake Worthissa Floridassa toukokuun 14 päivä, 2016.

Siirrä hiiri kuvan päälle ja klikkaa, niin pääset kuvasarjaan.
Klikkaa allaolevasta käyntiin nauhoitus sotilashautausmaalta.
(05/20/16)
St. Andrewin väliaikaisella papilla aikamoinen tarina kerrottavanaan
Lake Worthissa nyt väliaikaisena pastorina toimiva Markku Sarento oli Suomessa nuorisopastorina ja kirkkoherrana, mutta mieli paloi pitkään muuttamaan Amerikkaan, vaimon vastustuksesta huolimatta.

Muutto tuli kuitenkin, kun Markku Sarento oli valittu Sudburyn Matteus-seurakunnan pastoriksi.

Markun työ seurakuntapappina Sudburyssä muuttui kuitenkin Markun mielessä vähitellen taakaksi, josta oli päästävä eroon ja Markku irtisanoutui virastaan Matteus-seurakunnassa kahden palvelusvuoden jälkeen.

Markku, hänen vaimonsa Johanna ja heidän kolme pientä lastaan jäivät vapaaehtoisesti "tyhjän päälle", luottaen toimeentulossaan rahattomana vieraalla maalla vain Jumalan armoon.

Klikkaa kuvaa ja lue koko juttu...
(5/23/16)
Perhelääkäri Kauko Jantunen sulkee vastaanottonsa toukokuun lopussa
Floridan suomalaisalueella asuville ja täällä vieraileville on perhelääkäri Kauko Jantunen tullut tutuksi jo hänen ensimmäisellä Floridan kaudellaan 1975-1992.

Väliin mahtuu kymmenen vuotta tohtorina Pohjois-Dakotassa, mutta sitten ystävät ja ylivoimaisesti paras ilmasto toi tohtorin takaisin Floridaan vuonna 2002. "Nyt on kuitenkin aika jäädä eläkkeelle, oma terveyskään ei enää ole kohdallaan", sanoo tohtori Jantunen hieman surullisena.

Congressin varrella ollut vastaanotto Royal Palm Beachissä, Floridan suomalaisalueella sulkeutuu Jantusen osalta toukokuun lopussa.

Klikkaa tohtorin kuvaa ja lue blogista tarkemmin...
(05/11/16)
Naski: Vankina kotisaaressa
Seiskarin merivartijat, joiden oli määräys poistua saaresta viimeisinä ja ottaa mukaansa majakkamiehet, lähtivät yllätyksellisessä tilanteessa merivartioaseman veneellä ensimmäisinä heti jätettyään poistumisilmoituksen ja tuhottuaan radiolähettimen. Ajoivat kiireessä kiville. Majakkamestari ja majakanvartija vangittiin, ja he tulivat näkemään, miten omaan majakkatorniin ”sattui” kranaatin osuessa siihen ja mikä vieläkin katkerampaa, miten venäläiset nostivat punaisen lippunsa majakan huipulle Seiskarin valtaamisen merkiksi...
(05/21/16)

Klikkaa kuvaa ja lue Kaarinan koko juttu kirjasta Seiskarista.
Alvar Aallon kuolemasta 40 vuotta - sivusto juhlistaa arkkitehdin elämäntyötä
Tänä toukokuussa 2016 tulee kuluneeksi neljäkymmentä vuotta yhden Suomen merkittävimmän arkkitehdin ja muotoilijan Alvar Aallon kuolemasta. Aallon muistoa kunnioittaakseen ja hänen elämäntyötään juhlistaakseen, Expedia on luonut sivuston esittelemään arkkitehdin hienoimpia rakennuksia ympäri maailman. Sivusto löytyy osoitteesta:

Alvarin maailma https://alvarin-maailma.expedia.fi (suomeksi)

Pitkän uransa aikana Aalto todella piirsi Suomen maailmankartalle. Hän suunnitteli yli 500 rakennusta, joista yli 300 rakennettiin. Sivusto esittelee 15 arkkitehtuurikohdetta Suomesta ja maailmalta. Mukana on tuttuja rakennuksia, kuten Finlandia-talo, Paimion parantola ja Lakeuden Ristin kirkko, mutta myös tuntemattomampia kuten Turun Sanomien toimitalo, modernin taiteen museo Kunsten Tanskassa, Pohjolan talo Islannissa ja Aalto-Musiktheater Saksassa.

Aalto oli urallaan vaikutusvaltainen Yhdysvalloissa. Hän toimi vierailevana professorina Massachusetts Institute of Technology -yliopistossa ja suunnitteli yliopiston kampukselle opiskelija-asuntola Baker Housen, joka on yhä yksi MIT:n suosituimmista asuntoloista. Aalto on myös muun muassa The American Academy of Arts and Sciencesin ja The American Institute of Architectsin kunniajäsen.

Klikkaa kuvaa niin siirryt suoraan Expedian Aalto-sivulle. (5/25/16)
Floridan ystävä, raspikurkku Riki Sorsa on poissa
Esko Richard ”Riki” Sorsa (1952 Helsinki – 9. toukokuuta 2016) oli suomalainen popmuusikko. Hänet tunnettiin Suomen Euroviisuedustajana vuodelta 1981 "Reggae OK" ja hiteistään "Muuttohaukka", "Haaveissa vainko oot mun", "Joki" ja "Myrskyn silmä".

Riki Sorsan äidillä oli pitkään talo myös Hypoluxossa, Floridassa, Rikin äiti, balettitanssija ja koreografi Margaretha von Bahr menehtyi 94 vuotiaana viime helmikuussa.

Riki Sorsalla oli paljon henkilökohtaisia ystäviä Floridassa, vielä viime viikolla Riki lähetti Roger Stjernvallille sähköpostia, jos hän kehoitti pitkäaikaista ystäväänsä katsomaan Syöpäsäätiön videon tupakoinnin vaarallisuudesta ja levittämään videota myös Amerikassa.

Riki Sorsa oli juuri ennen kurkkusyöpänsä kehittymistä esiintymässä helmikuussa 2005 Floridassa Suomipäivillä ja vierailemassa vielä maaliskuussa 2013.

Lopulta Riki Sorsa menehtyi keuhkosyöpään vain 63-vuotiaana maanantaina 9. toukokuuta.

Klikkaa video käyntiin ja katso mitä Riki Sorsalla on sanottavaa.
(05/10/16)
USAsuomeksi Blogikirjoitukset
USAsuomeksi.com on vuosien mittaan poikinut useita blogeja, kirjoituksia eri aiheista.
Nyt klikkaamalla kuvaa saat blogiluettelon
Viralliset ESTA-sivut
Yhdysvaltoihin ilman erillistä viisumia matkustavilta vaaditaan ns. ESTA-tiedot ja hallintomaksu. Tässä linkki Yhdysvaltojen hallituksen virallisille sivuille. Valitse aukeavan sivun yläreunasta haluamasi käyttökieli. Mukana myös suomi.
Klikkaa kuvaa ja siirry ESTA-sivulle.
Ylen Areena-lähetykset
Ylen uudessa Areenassa on parempi kuvanlaatu. Käyttäjiä kiusanneesta videoiden pätkimisestä on päästy eroon myös hitaammilla yhteyksillä ulkomaillakin.

Melkoisen hyvä sanakirja
bab.la sanakirja tarjoaa käännöksiä monelle eri kielelle, paikallisista ja arkipäiväisistä lauseista teknisempään ja erikoistuneeseen sanastoon. Erikoisuuksia sivuilla ovat synonyymisanasto, lausumisen harjoittelu, esimerkkilauseet, ja paljon muuta.
Tarkasta omat luottotietosi
Voit turvallisesti ja maksutta tarkistaa omat luottotietosi kerran vuodessa.
Luottotietojen tarkastaminen on hyödyllistä aina välillä. Jos luottoraportilla on jotakin kummallista, saatat olla tietamättäsi tietovarkauden uhri. Valtion ylläpitämä www.AnnualCreditReport.com, on osoite, jossa voit tarkistaa omat tietosi kerran vuodessa ilmaiseksi.
Voit siirtyä AnnualCredirReport-sivulle klikkaamalla kuvalinkkiä.
Suomalaisten puhelinnumerot Lantana-Lake Worthissa 1978
1878 suomea puhuvan kotitalouden puhelinnumerot vuonna 1978 Lantana - Lake Worth alueelta!
Klikkaa kuvaa. Linkistä kiitos Risto Nykäselle, linkki on nyt päivitetty.
Lake Worthin Luterilaisen seurakunnan tiedotuslehti - Toukokuu 2016
Lake Worthin Luterilaisen kirkon kuukausittainen uutislehti.
Klikkaa, lataa ja lue.
UUTISIA LEPOKODIN JOHTOKUNNALTA
Klikkaa kuvaa arkistossa oleviin tiedotteisiin.
(04/30/2016)
In Memoriam: Tuure K. Salomaa
Tuure K. Salomaa, 85, of Lake Placid went to be with the Lord on Friday morning, May 20, 2016 at Good Shepherd Hospice House in Sebring, FL.

Tuure was born June 6, 1930 in Vesilahti, Finland. He was the son of Toini (Alanen) and Tauno Salomaa.

Mr. Salomaa was a retired Diplomat with the United Nations. He spent many years in the Lake Worth Finnish community serving as a translator and teacher. He was of the Lutheran faith and a resident of Lake Placid for the past 15 years before moving here from Lake Worth.

Tuure was an avid reader and loved to spend time with his family and friends, especially his dog Lilly. Mr. Salomaa is preceded in death by his son, Pertti Salomaa. He is survived by his loving wife of 49 years, Nadja, daughter, Irene Sposato, three grandchildren, three sisters and one brother.

Private services for the family will be held at a later date. Funeral arrangements are entrusted with Scott Funeral Home.
(05/24/15)
VIIKOTTAISET TAPAHTUMAT, FL

Suomi Talon kirjasto
Suomi Talon kirjasto on suljettu kesäksi ja aukeaa jälleen syksyllä.
Vapauden Hinta Museo, Price of Freedom Museum
Suomi Talo, Lantana, FL. Museo on suljettu kesän ajaksi.
Suomisolun suomenkieliset Jumalanpalvelukset
Sunnuntaisin 2 pm Trinity kirkossa 7255 South Military Tr Lake Worth.
Ajoohje: Hypoluxo Road länteen, käänny Militarylle etelään, aja noin 400 m, kirkko on oikealla, lännen puolella.
Jos tarvitset kuljetusta asuntoalueeltasi niin ota yhteyttä Tarjaan 564-584-0000
Tuolijoogaa maanantaisin
Jooga maanantaisin klo. 16:30 - 17:30 St. Andrewsin kirkon seurakuntasalissa. Joogan kevyet venytykset ovat kaikille, varsinkin eläkeläisille! Jooga hoitaa vartalon ja sisäelimistön terveyttä. Joogassa voimistellaan lihaksia, lisätään happea vereen ja vahvistetaan luustoa. Piristys huomataan selvästi kasvoista tunnin jälkeen! Tervetuloa kokeilemaan tuolijoogaa!

Maanantaisin Suomitalolla Cardio Dance Minnan kanssa
301 W. Central/Finlandia Blvd, Lantana
Maanantaisin Suomitalolla Kello 7pm-8pm Cardio Dance Minnan kanssa.
Kansainvälisiä rytmejä ympäri maailman mukaanlukien latinorytmeja jotka pitävät sykkeen korkealla. Tämä kuntoilu tuntuu enemmän hauskanpidolle.
Mukaan vain ystäviä ja vettä . Lahjoitus $5
Tule tanssimaan hyva alku viikolle!

Suomi Talon treenitunnit tiistaisin 7-8pm, $1!
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo.
Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talo, 301 Central Blvd / Finlandia Blvd. Lantana, FL

SiSu-Team Suomi Talossa kesätauolla.
Suomi Talon Sisu-team kesätauolla, mutta tekijöitä tarvitaan edelleen sekä sisä- että ulkoalueen huoltotöihin. Ota yhteyttä 1-561-547-9450.

Keskiviikkoisin Suomitalolla Body Pump Minnan kanssa
301 W. Central/Finlandia Blvd, Lantana
Keskiviikkoisin Suomitalolla kello 7pm - 8pm Body Pump Minna kanssa. Kokovartalojumppa vaihtuvalla ohjelmistolla. Mukaan matto, painot ja vettä sekä tietenkin jumppakaveri. Lahjoitus $5.
Vaihtoehtoisia liikkeitä tarvittaessa.

Dollarijumppa Kerhotalolla torstaisin 7-8pm!
908 Lehto Lane, Lake Worth.
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo. Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
SUOMI TALON KIELIKOULU
301 W. Central/Finlandia Blvd, Lantana Kielikoulu on kesätauolla ja opetus alkaa taas syksyllä. Ajankohdasta ilmoitetaan erikseen. Tule oppimaan englantia tai kertaamaan opittua: Kaikki uudet ja entiset opiskelijat: tervetuloa syksyllä! Tiedustelut Armi 305-394-0804 tai armi1(at) bellsouth.net tai Tuula 561-713-3698
Tapahtumat
Aurora Karamzin - Rakkaudesta Hyväntekeväisyyteen. Monologin esittää Marika Sampio-Utriainen. $5, sisältää kuohuviinin, baari auki 5.30 lähtien.
Paikka: Suomi Talo - Finland House 301 Finlandia Blvd Lantana, FL
Päivä: 5/25/2016
Aika: 6 pm
Lisää...
Finnish artist Kirsi Neuvonen in Elixir of Nature in NEW YORK, NY – Chelsea’s Agora Gallery, opening reception on May 26th.
Paikka: 530 West 25th St, Chelsea, New York
Päivä: 5/26/2016
Aika: 6 - 8PM
Lisää...
St. Andrew's Lutheran Church: Sanan ja Sävelen ilta
Paikka: Pyhän Andrean kirkko S E Street 928 Lake worth, FL 33460
Päivä: 6/1/2016
Aika: 7.00pm (19.00)
Lisää...

Lisää...

Suomalaiset liikoorit nyt tasta!

Scan Air Hynonen, Lake Worth, FL (561) 309-5824

Aimotravel Matkatoimisto, Lake Worth, FL

Palm Beach R&D 866-319-2377HomeMax Realty - Palm Beach 1-561-540-8122 or Miami 1-305-407-3505

Henry Haakkola - Vakuutukset


LUOKITELLUT ILMOITUKSET

Lomakoti Asunnot, Inc Floridassa
Lake Clarke Gardens ja Ashley Park

 
Uusimmat Ilmoitukset
  Smaragdeja.

Lisää...


Video:Tapio Alanko
Klikkaa video käyntiin
Suomen teksti-tv  

 

Boca Raton Beach, Florida
Kuva päivittyy vain valoisana aikana
Klikkaa tästä - saat kuvan suurempana
POLL WORKERS NEEDED.

PRIMARY ELECTION IS
AUGUST 30th

GENERAL ELECTION IS
 
NOVEMBER 8th

“The Supervisor of Elections Office needs your help in finding dedicated individuals like yourself to join our team on Election Day!

This individual must be a registered or preregistered voter in Palm Beach County and at least 17 years old.

If you know anyone who is interested in serving their community, please direct them to www.pbcelections.org “Become a Poll Worker” to apply.

They may also call the Poll Worker Department at 561-656-6200.”

Imaiseksi ei tähän vaaliavustajan työhön tarvitse alkaa, avustajille maksetaan
$170 - $265. Klikkaa VOTE kuvaa ja
tutustu ehtoihin tarkemmin!
 
 

 

ds

SEURATTAVAT


RADIO-OHJELMA FLORIDASTA
Kotikirkon aamuohjelma ja radio-ohjelma Finnish Window ovat kuultavissa suorana sunnuntaisin klo 9:00-10 AM. Radion kautta kuunnellessa aallonpituus on AM 1340.

Finnish Window radio-ohjelman puhelinnumero on 561-533-0410 ja ohjelmaan voit myös lähettää sähköpostia osoitteella osmokanerva@bellsouth.net

Klikkaa ohjelman otsikkokuvaa, niin voit kuunnella suoraa, yleensä ranskankielistä lähetystä.

Kuuntele nauhoitettu, nyt Kaarina Kanervan pitämä tämänviikkoinen ohjelma tästä!SUSANNA SUHONEN
Susanna Suomesta
on kirjoittanut sivuillemme jo vuodesta 2005 perehdytäen lukijoitamme perinteisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin.
Klikkaa Susannan kuvaa lue jutut!
Anna Susannalle kommentteja artikkeleista!
KAARINA NASKI
Toimittaja, fil.maist. Kaarina Naski on tehnyt journalistin työnsä kotkalaislehdessä ja sittemmin valtakunnallisessa uutistoimistossa (LSP). Nykyisin Kaarina on vapaa toimittaja, erityisalueenaan kulttuuri.
Klikkaa kuvaa ja lue niin tiedät enemmän kuin muut. Anna Kaarinalle kommentteja artikkeleista!Radio & TV

 Radio Suomi 
 Radio Rapu 
 Sibelius TV 
 Radio Pooki 
 Zoice suomipop 
 Classic Radio Fi 
 Iskelmäradio 
 Radio Nova  
 Radio Voice Suomi 
 Radio Energy 
 Groove Radio Fi 
 Radio Rock Fi 
 Radio Aalto 
 Elävän Arkisto  
 Radio Helsinki 
 Järviradio 
 Kristillinen TV7 
 Radio Peili  
 YLE Kuunteluhuone 
 YLE Urheilu 
 Suomen TV 
 Victorian Yliop. CAN 
 BBC TV-uutiset 
 MTV3, FIN 
 Uutislähetykset 

 Lisää radioita...

Klikkaa ja katso kaikki Lehdet

 Helsingin Sanomat 
 Iltalehti 
 Iltasanomat 
 Aamulehti 
 Karjalainen 
 Kauppalehti 
 Taloussanomat 
 Hufvudstadsbladet 
 Turun Sanomat 
 Etelä-Suomen Sanomat 
 Kansan Uutiset 
 Lapin Kansa 
 Maaseudun Tulevaisuus 
 Savon Sanomat 
 Canadan Sanomat 
 Sun-Sentinel, FL 
 Palm Beach Post, FL 
 Uusi Suomi 
 New York Times 
 Nelonen 
 MTV3 Int. 

Lisää lehtiä

  


Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot