Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Torstai, tammikuu 29, 2015 USAsuomeksi Omat Blogit


Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Valtteri!    Lähetä tämä sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi  

Floridan aika - EST

TVKaista.fi palvelun kautta voit katsoa Suomen TV-ohjelmat!

Click for West Palm Beach, Florida Forecast
 Caribbean Hurricane watch
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

  
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

 


 


 Suuntana Yhdysvallat?
 Etsi lennot ja
 Varaa hotellit
Liikeluettelo
 Autot & Veneet
 Kauneus & Terveys
 Kiertoon
 Kiinteistövälitys
 Korut ja Taide
 Kuljetukset
 Laki & Kirjanpito
 Matkailu
 Muut palvelut
 Pankki & Vakuutukset
 Ruoka ja juoma
 Seurakunnat & Kerhot
 Sisustus
 Tietotekniikka
 Urheilu & Harrastukset

Lisää...

Ilmoitukset
 Asuntokauppa
 Autot
 Henk.koht.
 Kiertoon
 Muut palvelut
 Myydään
 Työpaikat
 Vuokrataan
 Vuokrattavana

Lisää uusi ilmoitus

Suomenlinna, Helsinki
Klikkaa kuvaa ja siirry Suomi-Kameroiden valikkosivulle. Tämä kuva tulee Helsingistä Suomenlinnasta.
Kamerakuva Floridasta
Boynton Inlet,  FL


 
 
Kameroita

 Kameroita Suomessa
 Palm Beach kameroita

 

 


AFCC-Kerhotalo, Lake Worth, Florida 
Avaruuskuvat
Päivän avaruuskuva
Mars-kuvat

NASAn suora TV-lähetys

Raha

 Valuuttakurssit FIN 
 Pörssikurssit Suomessa 
 Pörssikurssit USAssa 
 Florida Lottery 
 Veikkaus 
 Valuuttakonversiot 

Verkkopankki

 Alandsbanken 
 Handelsbanken 
 Nordea 
 Osuuspankki 
 Danske Bank 
 Bank Atlantic 
 Bank Of America 
 Riverside National Bank 
 SunTrust 
 Wells Fargo 
 Chase Bank 

Hyödyllistä

 SUOMIKAUPPA.FI 
 Kotikirkko Thailand 
 Lentoaikataulut 
 Miami Airport 
 FLL Airport 
 Palm Beach Airport 
 Helsinki/Lentoasema 
 American Embassy 
 Embassy Of Finland 
 Kunniakonsuli Floridassa 
 Amadeus - matkalinkit 
 Tilastotietoja Floridasta 
 Kuvakartat Amerikasta 
 Karttahaku Suomesta 
 Karttahaku Amerikasta 
 Puhelinnumerohaku USA 
 Puhelinumerohaku FIN 
 Ilmainen sanakirja 
 Muuta mitat ja painot 
 Palm Beach County 
 Lantana 
 Lake Worth 
 Finlandia University 
 Fi-Am Reporter 
 Tietokoneuutiset 
 Suomen Kielikeskus 
 PBP Classifieds 
 Formula 1 Online 
 Web-kameroita FIN 
 Sähköinen kirjepostitus 
 Elävä Arkisto! 
 Raijan sanaristokkosivut 
 Ticketmaster 
 FinNALA 
 Verkkouutiset 
 Käytetyn auton verot 
 Työeläkkeesi määrä 
 Kelikamerat Suomessa 
Suomen New Yorkin pääkonsulaatti tuo liikkuvan passilaitteiston
Lake Worthiin
23.-27.2.2015

OHJEET OVAT MUUTTUNEET!

Klikkaa näistä linkeistä passinhakuohjeet suomeksi tai englanniksi


 
 
Älä ohita pysähtynyttä koulubussia Amerikassa
Floridassa tutkittiin pysähtyneen koulubussin ohittamisia viime toukokuussa. Rikkeitä todettiin YHDEN päivän aikana tapahtuneen yli 9000!

Pysähtyneen koulubussin ohittaminen viereisellä kaistalla on tähänkin mennessä ollut rangaistavaa. Nyt rangaistuksia ollaan vielä entisestään koventamassa.

Rangaistuksena tästä yleensä kiireestä tai huolimattomuudesta johtuneesta liikennevirheestä on ollut vähintäin $265 dollarin sakko ja ajokortin menettäminen 180-365 päiväksi. Nyt rangaistukset kovenevat, pysähtyneen koulubussin laittomasta ohittamisesta voi joutua vankilaan kolmeksi kuukaudeksi ja maksamaan sakkoja $565 dollaria.
(1/29/15)
Geneettisesti muunneltuja hyttysiä Key Westiin?
Key Westin "hyttyviranomaisilla", Florida Keys Mosquito Control Districillä on ongelmana hyttysten kantamat vaaralliset virustaudit. Hyttysten pistojen seurauksena voi olla todella vaaralliset Dengue ja chikungunya-kuumeet. Kumpaankaan tautiin ei tällä hetkellä tunneta parannuskeinoja, joten viranomaisten ratkaisu onkin vähentää hyttysten määrää.

Koko eteläisessä Floridassa suoritetaan hyttysten lentomyrkytyksiä, erityisesti Evergladesiin rajoittuvalla alueella, mutta myrkytysten teho on parhaimmillaankin kyseenalainen. Verta janoavat tavalliset naarashyttyset ovat jo kehittäneet vastustuskyvyn tavallisimmille hyttysmyrkyille. Nyt torjuntatyöhön on saatu tiedemiehet ja geneettisesti muunneltuja hyttysiä tuottava yritys mukaan.

Marathonin saarelle laboratorionsa pystyttänyt Oxitec-yritys tuottaa hyttysiä, joiden geeniperimään on istutettu geenejä herpeksestä, E. Coli-bakteerista, korallista ja kaalista. Näin muokatuista "superhyttysistä" erotellaan naarashyttyset käsityönä pois ja urokset lasketaan pariutumaan "villien" naarashyttysten kanssa. Naaraat munivat munansa veteen, mutta niistä kehittyneet toukat kuolevat 96 prosenttisesti.

Oxitec vakuuttaa, että menetelmä on täysin turvallinen. Muunnelluista naarashyttysistä ei ole harmia, vaikka ne pistäisivätkin ihmiseen. Yhtiö laski 3,3 miljoonaa geenimuunneltua hyttystä luontoon Caymansaarilla 2012 ja vielä enemmän Brasiliassa. Kaikkiaan yhtiö kertoo tuottaneensa jo yli 70 miljoonaa muunneltua hyttystä eri projekteissaan.

Key Westin asukkaat kuitenkin vastustavat voimakkaasti muunneltujen hyttysten käyttöä Yhdysvaltojen eteläisimmässä osassa hyttysten tuomista vaarallisista taudeista huolimatta. Saarilla jo yli 130.000 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen, jolla näiden "ihmehyttysten" luontoon laskeminen kiellettäisiin.

Toimittajaa jäi vain vaivaamaan kuinka uros- ja naarashyttyset oikein käsin erotellaan toisistaan...
(1/28/15)
Ruotsalaiset houkuttelevat amerikkalaisia Tukholmaan
Tukholman kaupungin matkailukeskuksen johtaja Christian Bergström organisoi "Visit Sweden" tapahtuman Fort Lauderdalessa viime viikolla yhdessä lentoyhtiö Norwegianin kanssa. Tarkoituksena on saada enemmän floridalaisia vierailijoita suoralle lennolle Tukholmaan.

Pohjoismaista vierailee Floridassa 456.000 matkailijaa vuodessa, yhteensä se toivat noin $31 miljoonaa dollaria Floridan talouselämään. Ruotsi ja Norja ovat 20 suurimman maan joukossa, kun lasketaan Floridan vierailijoiden määrää.

Ruotsalaisilla on Floridassa noin 300 jäsenen Ruotsalais-Amerikkkalainen Kauppakamari, joka laskee ruotsinsukuisia Etelä-Floridassa olevan noin 50.000 henkeä. Tunnetuin ruotsalainen yritys Floridassa on tietysti IKEA, mutta Yhdysvalloissa on paljon pienenpiä ja tuntemattomampiakin ruotsalalsia yrityksiä. Ruotsin valtio tukee yrityksiä, jotka haluavat avata toimipisteen Yhdysvalloissa, mutta toistaiseksi investoinnit ovat menneet pääasiassa New Yorkiin, Los Angelesiin ja San Franciscoon. Haluamme lisää ruotsalaisia yrityksiä myös Floridaan sanoo kauppakamarin johtaja Peter Hult.

Yhdysvaltalaisia vierailijoita houkutellaan erityisesti Itämeren risteilyille ja talvella pohjoisen jäähotelleihin. Ruotsin, Norjan ja Tanskan valuutat seurailevat Euron kurssia, joten viimeaikainen Euron putoaminen yhä lähemmäksi US dollaria tekee amerikkalaisten matkailun kalliina pidettyihin Pohjoismaihin huomattavasti edullisemmaksi.

Lentoyhtiö Norwegian aloitti suorat lennot Fort Lauderdalesta Osloon, Tukholmaan ja Kööpenhaminaan noin vuosi sitten. Helsinki tuntuu olevan edelleen vain haavekuvana Norvegianin suorien lentojen osalta. Onneksi Finnair aloitti suorat lennot Helsingistä Floridaan edes huippusesongin aikana.

Saisikohan Finnair samanlaisen kampanjan aikaiseksi Suomen matkojen markkinoimiseksi ?
(1/26/15)
Lantanan kaupungissa tapahtuu suuria muutoksia
Ruususen unta vuosikymnmeniä nukkunut Lantanan pikkukaupunki Floridan suomalaisalueen sydämessä on suurten muutosten edessä. Vanhan tuberkuloosisairaalan paikalle Lantana Roadin varrelle nousee ensin kauppakeskus, myöhemmin luvassa kauppakeskuksen taakse on piirrustusten mukaan jopa 1091 asuntoa.

Melko mittavaan ostoskeskukseen on tulossa ainakin ruokakauppa, ravintoloita, apteekki, pankki ja kuntokoulu. Tulokkaiden nimiä ei vielä ole julkistettu, vain liiketilojen tyyppi on toistaisesksi valittu. Ostoskeskus varaa alueesta 12 osuutta, erillispalveluita varten on varattu 7 osuutta lisää.

Hypoluxo Roadin päässä Intracoastalilla, suomalaisten hyvin tunteman Half Moon Bay-asuinalueen pohjoispuolella on sijainnut varsin huomaamattomasti katolinen Cenacle Sistersien nunnaluostari.

Alueen on nyt ostanut $6 miljoonalla dollarilla Trinsic Residential-yhtiö Dallasista, Teksasista, 244 asunnon lisäksi alueelle on kaavoitettu myös 10,000 neliöjalkaa liiketilaa. Koko alueen uudeksi nimeksi tulee Aura Seaside, tuskin kuitenkaan turkulaisen vesistön mukaan, vaikka naapurustossa asuva konsuli Makila siitä kovasti ilahtuisikin.

Cenacle Sisters on vuonna 1826 Ranskassa perustettu nunnajärjestö, joka saapui New Yorkiin 1892. Sisarilla on nykyisin toimintaa 15 maassa, Yhdysvaltojen viiden paikan lisäksi myös toimintaa on Australiasta Bosniaan ja Singaporesta Togoon. Lantanan luostari on toiminut yli 50 vuotta hiljentymispaikkana sitä tarvitseville

Lantanan pitkäaikainen pormestari Stewart on todella tyytyväinen tapahtuviin muutoksiin. Lantanan kaupunki tarvitsee uusia asukkaita ja veronmaksajia. Uskonnollisena yrityksenä Cenacle Sistersin alue on kaupungin verotulojen kannalta ollut tuottamaton. Sisaret puolestaan perustelevat alueen myyntiä liian korkeaksi kohonneilla ylläpito- ja hoitokustannuksilla.

Klikkaa sairaalan purkukuvaa, niin saat kaavapiirrustuksen sairaala-alueen suunnitellusta käytöstä.
(01/23/15)
Naski: Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström
On nyrkkeilyn ystäviä ja nyrkkeilyn periaatteellisia vastustajia, mutta varsin äänekkäiksi muodostuvat argumentit, kun tulee puhe naisista nyrkkeilykehässä. Pikkutytöstä saakka on opetettu, ettei saa tapella, mutta sitten mottaaminen oikein tosi mielessä onkin luvallista. Ja eivätkös juuri ne "heikommat astiat" ole muutoinkin aina särkymisvaarassa?

Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström on otellut neljätoista kertaa, tilillä kolmetoista voittoa – viimeisin niistä Kotkassa marraskuussa 2014 – ja yksi ratkaisematon. Wahlström on hallitseva naisten Euroopan mestari (EBU) ylemmässä höyhensarjassa. MM-ottelu on tulevana keväänä.

Eva Wahlströmillä on paljon ihailijoita. Hän on uljas näky kehässä. Ja saavutukset kertovat omaa kieltään. Nykyisin hän on myös Aalto-yliopiston opiskelija sisustusarkkitehtuurin ja huonekalusuunnittelun linjalla. (1/16/15)

Klikkaa kuvaa ja lue mielenkiintoinen Kaarinan artikkeli.
USAsuomeksi Blogikirjoitukset
USAsuomeksi.com on vuosien mittaan poikinut useita blogeja, kirjoituksia eri aiheista.
Nyt klikkaamalla kuvaa saat blogiluettelon
Käytettyjen suomenkielisten kirjojen välityssivusto

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat. Finnishedbooks.com on ilmainen osto- ja myyntisivusto, jolla kävijät voivat myydä tai ostaa suomenkielisiä kirjoja, elokuvia ja musiikkia. Sivusto toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa.
Amerikkalaiset suosikkiohjelmat Internetissä
Lähes kaikki amerikkalaisten televisiokanavien suosikkisarjat Simpsonista Houseen ja satoja elokuvia on nähtävissä nyt www.hulu.com kautta. Klikkaa linkkikuvaa niin siirryt Hulu-sivulle. Lähetykset näkyvat vain Yhdysvalloissa.
Ylen Areena-lähetykset
Ylen uudessa Areenassa on parempi kuvanlaatu. Käyttäjiä kiusanneesta videoiden pätkimisestä on päästy eroon myös hitaammilla yhteyksillä ulkomaillakin.

Melkoisen hyvä sanakirja
bab.la sanakirja tarjoaa käännöksiä monelle eri kielelle, paikallisista ja arkipäiväisistä lauseista teknisempään ja erikoistuneeseen sanastoon. Erikoisuuksia sivuilla ovat synonyymisanasto, lausumisen harjoittelu, esimerkkilauseet, ja paljon muuta.
Viralliset ESTA-sivut
Yhdysvaltoihin ilman erillistä viisumia matkustavilta vaaditaan ns. ESTA-tiedot ja hallintomaksu. Tässä linkki Yhdysvaltojen hallituksen virallisille sivuille. Valitse aukeavan sivun yläreunasta haluamasi käyttökieli. Mukana myös suomi.
Klikkaa kuvaa ja siirry ESTA-sivulle.
Tarkasta omat luottotietosi
Voit turvallisesti ja maksutta tarkistaa omat luottotietosi kerran vuodessa.
Luottotietojen tarkastaminen on hyödyllistä aina välillä. Jos luottoraportilla on jotakin kummallista, saatat olla tietamättäsi tietovarkauden uhri. Valtion ylläpitämä www.AnnualCreditReport.com, on osoite, jossa voit tarkistaa omat tietosi kerran vuodessa ilmaiseksi.
Voit siirtyä AnnualCredirReport-sivulle klikkaamalla kuvalinkkiä.
Suomalaisten puhelinnumerot Lantana-Lake Worthissa 1978
1878 suomea puhuvan kotitalouden puhelinnumerot vuonna 1978 Lantana - Lake Worth alueelta!
Klikkaa kuvaa. Linkistä kiitos Risto Nykäselle, linkki on nyt päivitetty.
Lake Worthin Luterilaisen seurakunnan tiedoituslehti
Lake Worthin Luterilainen kirkko on julkaissut tammikuun uutislehtensä.
Klikkaa, lataa ja lue.
(12/11/14)
Lähetä kuva! Kerro juttu! Onnittele ystävääsi!
Lähetä kuva ja lyhyt juttu email-osoitteeseen info@usasuomeksi.com. Julkaisemme mielellämme onnittelusi USAsuomeksi.com sivuilla!
Klikkaa kukkaa ja pääset jo julkaistuille onnittelusivuille.
Jemina ja Selina Sillanpää käväisivät Floridan suomalaisalueella
Lauluntekijät ja laulajat, elokuvissakin esiintyneet sisarukset Jemina ja Selina Sillanpää kävivät Floridan suomalaisalueella. Ohjelmassa oli yhden kotikonsertin lisäksi esiintymiset Lake Clark Gardensissa, Suomi Talolla ja Pointe Overlookissa.

Kuvasarjan taustalla soi tyttöjen oma sävellys ja esitys "Kahteen suuntaan".
Kuvat Jean Lindblad ja Timo Vainionpaa
(1/25/15)
Vesa Laaksonen Band Kerhotalolla


Vesa Laaksosen Yhtyeen hyvä musiikki piti Kerhotalon tanssilattian täynnä viimeiseen valssiin asti. Tyytyväisiä tanssijoita oli noin 150!

Kuvat: Kari Repo/Kerhotalo

Klikkaa kuvaa lisäkuviin.
(1/24/15)
Sirpa Aho selvä voittaja Suomi Talon vaalissa
Pienellä kutinalla ja mielenkiinnolla on seurattu Suomi Talon vuosikokouksen lähestyviä vaaleja. Lauantaina lopulta tilanne selvitettiin, Talon puheenjohtaksi kesken kautta noussut Sirpa Aho valittiin jatkamaan ilman vastaehdokkaita.

Suomi Talon vuosikokoukseen osallistui viimeaikojen ennätysmäärä osanottajia, 209 äänestävää jäsentä oli saapunut paikalle. Mielenkiintoisesti Suomi Talo on viime tilikauden 2014 aikana saanut 163 uutta jäsentä, nyt Suomi Talolla on jäsenia kaikkiaan 371 henkilöä.

Tapio Salin on toiminut Talon puheenjohtajana yhdeksän vuotta, mutta luopui itse puheenjohtajuudesta viime keväänä välien tulehtuessa pahasti johtokunnan enemmistön kanssa. Salinia kiitetään Suomi Talon talouden kuntoon saattamisesta, mutta johtamistavan sanotaan olleen liian itsevaltaisen. Salinin erottua puheenjohtajan tehtävistä, puheenjohtajan tehtäviä jatkossa on hoitanut Sirpa Aho. Nyt mitattiin Tapio Salinin ja Sirpa Ahon kannatus jäsenistössä.

Mielenkiinnolla odotetut henkilövaalit ratkaistiin kuitenkin jo vuosikokouksen puheenjohtajaa valittaessa. Vuosikokouksen puheenjohtajaksi ehdotettiin Sirpa Ahoa ja Tapio Salinia. Valinta jouduttiin tekemään heti lippuäänestyksellä, jossa Sirpa Aho sai 158 ääntä ja Tapio Salin 49 ääntä, kahden äänestäessä tyhjää.

Muita henkilövaaleja odotellessa hyväksyttiin lähes ilman puheenvuoroja kokoukselle esitetyt toimintakertomukset ja alkaneen vuoden budjetti. Suomi Talon tase on melko vahva, pankkiin on saatu kerättyä varoja Floridan aina vaaroja sisältävän sään varalle. Yllättäen selvisi kuitenkin, että esimerkiksi irtaimistosta ja kiinteistöstä ei ole tehty lainkaan poistoja. Nyt noin lähes miljoonan dollarin taseessa noin 137.000 dollarin myynnillä on saatu aikaiseksi yli 11.000 dollarin myyntivoitto.

Johtokunnan henkilövalintoja aloitettaessa yleisöstä ehdotettiin toimikunnan ehdottamien jäsenten lisäksi myös Tapio Salinia. Kokouksen puheenjohtaja valitsi kuitenkin ensin äänestyttää kokouksen mielipiteen ehdokkaiden lukumäärän lisäämisestä. Suoritetussa kättä nostaen tehdyssä äänestyksessä vuosikokous päätti käyttää vain vaalitoimikunnan asettamia ehdokkaita, joten Tapio Salinia ei lisätty ehdokkaiden joukkoon.

Lopulta myös puheenjohtajan vaali latistui, koska etukäteen pohjustettu Ahon vastaehdokas luopui tilanteen todettuaan äänestyttämisestä, joten puheenjohtajaksi valittiin ilman äänestystä Sirpa Aho.

Johtokuntaan valittiin uusiksi jäseniksi, johtokunnassa jatkavien lisäksi Ilmari Liimakka, Arlene Tervakoski, Esko Airikka ja Kari Kontuniemi kahdeksi vuodeksi ja Maila Smith yhdeksi vuodeksi. Varajäseninä toimivat Suvi Katriina Manner ja Pepe Tiilikka.
(1/17/14)
Karjalaisten Kalavale 2015
Tuttu laiva "Lady K", 43 vielä rannassa optimista ja vielä optimistisempaa kalastajaa ja upeaksi kehkeytynyt sää loivat hyvät puitteet Floridan Karjalaisten aamupäivän kalaretkelle.

Saalistakin saatiin mukavasti,jopa pari hyvänmakuista MahiMahi eli Dolphin-kalaa onnekkaiden pannulle. Suurimman Dolphinin sai Irene Nylander, kalalla painoa lähes 6 paunaa.

Muutamalle lisäksi arvottiin myös ruokajuomat kotiin mukaan.

Klikkaa kuvaa, niin voit näet iloisia kalastuskuvia.
(1/21/15)
Suomalainen mieskuoro Graniitti Floridassa
Valtakunnallinen mieskuoro GRANIITTI Suomesta tekee kiertueen Floridassa 8/2 – 18/2. 2015 Suomiviikon/ Finlandia Weekin kutsusta. Kuoroa johtaa musiikinopettaja Sakari Kokkonen Lahdesta.

Mieskuoro Graniitti on toiminut Suomessa kymmenen vuoden ajan ja siihen kuuluu tällä hetkellä n. 35 laulajaa eri puolilta Suomea. Kuoro kokoontuu muutaman kerran vuodessa harjoituspäivilleen ja konsertoi sen yhteydessä paikkakunnalla. Ohjelmisto koostuu sekä suomalaisista että kansainvälisistä mieskuorolauluista. Syksyllä 2014 kuoro julkaisi ensimmäisen äänitteensä Syvä rauha. Taltiointi tehtiin liveäänityksenä. Äänite on saanut kiitosta mm. tasapainoisesta soinnistaan ja tunnelmastaan.

Kuoron toiminta-ajatukseen on kuulunut myös kokonaisvaltainen hyväntekeväisyystyö. Vuosittain on tehty kiertueita eri puolille Viroa, mm. Narvan alueelle. Niihin on liittynyt vähävaraisten ja syrjäytyneiden ihmisten kohtaamista ja avustamista ruoka- ja vaatetarpeiden muodossa. Kuoro on myös muutaman vuoden ajan tukenut taloudellisesti virolaista pastoria, joka tekee hengellistä ja sosiaalista työtä erityisesti nuorison parissa itä-Viron alueella.

Kuoroa säestää Pirkko Hyttinen, piano, Allan Ahonen, kontrabasso ja Rauno Toikkanen, rummut.

Mieskuoro Graniitti konsertoi seuraavasti:
Tiistaina 10 Helmikuuta klo 19:00, Kerhotalo/AMC
Perjantaina 13 Helmikuuta klo 19:00, St Andrews Lutheran Church
Lauantaina 14 Helmikuuta klo 10:00, Suomiviikon toripaiva / Kerhotalo
Sunnuntaina 15 Helmikuuta klo 14:00 Trinity Church / Hawkins Hall (Suomisolu)
Sunnuntaina 15 Helmikuuta klo 17:00 Kotikirkko

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.
(1/21/15)
VIIKOTTAISET TAPAHTUMAT, FL

Suomi Talon kirjasto
Suomi Talon kirjasto on taas auki vanhaan tapaan sunnuntaisin 12.00 - 14.00
Kevyt Jooga sunnuntaisin
Jooga sunnuntaisin klo. 4-5 Suomitalolla. Tule kevyt jooga tunnille luuston vahvistukseen! Jooga vahvistaa luuston ja lihakset. Harjoitellaan seinän avulla ja kehitetään luuston tiheyttä ja massaa painolla ja hengityksellä. Tervetuloa!
Suomi Talo, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Vapauden Hinta Museo, Price of Freedom Museum
Suomi Talo, Lantana, FL on auki sunnuntaisin 12 noon - 2 pm alkaen 19 lokakuuta.
Sivananda Jooga maanantaisin!
Tule mukaan rytmikkään kokokehon täysvenyttelyyn!
Yhden ja puolen tunnin luokka pidetään 7-8:30 Suomi Talolla joka maanantai. Ota mukaan joogamatto, vesipullo ja positiivinen asenne!
Tunti on $5. Rahat menevat Suomi Talolle ja opettajalle.
~Nakemiin ja Namaste~
Tavataan Suomi Talolla, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Suomi Talon treenitunnit tiistaisin 7-8pm, $1!
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo.
Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talo, 301 Central Blvd / Finlandia Blvd. Lantana, FL

Urheiluseura North Star pöytätennis Suomi Talolla:
tiistaisin 6-8pm. Kaikki mukaan, myös aloittelijat.
Lisätietoja: Matti 561-540-2898.
North Starin naisten ja miesten jumppa
Naisten ja miesten jumppa Suomitalolla joka tiistai 6-7 pm.
Joka kuukauden ensinmäinen tiistai on kuukausikokous 7 pm.

Rantalentopalloa
Alkaen 4 päivä joulukuuta klo 10.00 John Prince Park-puistossa
Lisätietoja Kari Ahlroth 561-523 5596
Dollarijumppa Kerhotalolla torstaisin 7-8pm!
908 Lehto Lane, Lake Worth.
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo. Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
OPISKELE ENGLANTIA KIELIKOULUSSA SUOMI TALOLLA
301 W. Central/Finlandia Blvd, Lantana
Opetus keväällä alkaen torstaina 1/8 ja perjantana 1/9, molempina päivinä 9-12 am.
Torstaisin Armi: edistyneimmät (advanced), perjantaisin Tuula: alkeiskertaus ja Armi: keskitaso (intermediate).
Valitse oma tasoryhmäsi!
Opettajat Tuula Ranta-Pere ja Armi Sturges.
Tiedustelut: Armi 305-394 0804 tai armi1@bellsouth.net tai Tuula 561-713 3698
Tapahtumat
SUOMI VIIKON SUUNNITTELU KOKOUS <> FAW PLANNING MEETING TERVETULOA KAIKKI KIINNOSTUNEET
Paikka: KERHOTALO <> FAC 908 Lehto Lane, Lake Worth, Fl 33461 Ph. 561-965-9792
Päivä: 1/29/2015
Aika: 7P
Lisää...
Suomalaiset Sotaveteraanit Amerikassa ry Hawaiji tanssit
Paikka: Suomi Talo
Päivä: 1/31/2015
Aika: klo 7pm (19.00)
Lisää...
VESA LAAKSONEN YHTYE SOITTAA LAUANTAI TANSSIT KERHOTALOLLA SATURDAY NIGHT DANCE AT AFC, MUSIC BY VESA LAAKSONEN BAND
Paikka: KERHOTALO <> AMERICAN FINNISH CLUB 908 lehto Lane, Lake Worth, Fl33461 Ph. 561-965-9792
Päivä: 1/31/2015
Aika: 7PM
Lisää...
Suomalaiset Sotaveteraanit Amerikassa Elokuva Uuno Turhapuro Armeijan leivissä
Paikka: Suomi Talon kahvio
Päivä: 2/1/2015
Aika: Klo 2pm (14.00)
Lisää...
URHEILUSEURA NORTHSTARIN KUUKAUSI- JA VUOSIKOKOUS 2015
Paikka: Suomi Talo, Lantana
Päivä: 2/3/2015
Aika: 7pm, 8pm
Lisää...
Keskiviikkotanssit Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva
Paikka: Suomi Talo 301 Finlandia Blvd Lantana FL 33462
Päivä: 2/4/2015
Aika: 7 pm
Lisää...
Karaoke Jukka Seppänen
Paikka: Suomi Talo 301 Finlandia Blvd Lantana FL 33462
Päivä: 2/6/2015
Aika: 7 pm
Lisää...
Lettuaamiainen ja Myyjäiset
Paikka: Suomi Talo 301 Finlandia Blvd Lantana FL 33462
Päivä: 2/7/2015
Aika: 8-11 am
Lisää...
Floridan Karjalaisten kuukausikokous
Paikka: Suomi Talolla
Päivä: 2/7/2015
Aika: 2pm Kahvi/3pm Kokous
Lisää...

Lisää...Maarit Forsbom, Realtor, Puhelin: 561-373-0838

HomeMax Realty - Palm Beach 1-561-540-8122 or Miami 1-305-407-3505Scan Air Hynonen, Lake Worth, FL (561) 309-5824

Aimotravel Matkatoimisto, Lake Worth, FL

 

Henry Haakkola - Vakuutukset

Kopparberg Siideri nyt Yhdysvalloissa
LUOKITELLUT ILMOITUKSET

Lomakoti Asunnot, Inc Floridassa
Lake Clarke Gardens ja Ashley Park

 
Uusimmat Ilmoitukset

Lisää...

Luontokuvia
Video:Tapio Alanko Talvikuvia 2014
Klikkaa videoon
Suomen teksti-tv  

 

 

Sedona, AZ
by Timov

Boca Raton Beach, Florida
Kuva päivittyy vain valoisana aikana
Klikkaa tästä - saat kuvan suurempana

ds

SEURATTAVAT


RADIO-OHJELMA FLORIDASTA
Kotikirkon aamuohjelma ja radio-ohjelma Finnish Window ovat kuultavissa suorana sunnuntaisin klo 9:00-10 AM. Radion kautta kuunnellessa aallonpituus on AM 1340.

Finnish Window radio-ohjelman puhelinnumero on 561-533-0410 ja ohjelmaan voit myös lähettää sähköpostia osoitteella osmokanerva@bellsouth.net

Klikkaa ohjelman otsikkokuvaa, niin voit kuunnella suoraa, yleensä ranskankielistä lähetystä.

Kuuntele nauhoitettu, nyt Kaarina Kanervan pitämä tämänviikkoinen ohjelma tästä!SUSANNA SUHONEN
Susanna Suomesta
on kirjoittanut sivuillemme jo vuodesta 2005 perehdytäen lukijoitamme perinteisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin.
Klikkaa Susannan kuvaa lue jutut!
Anna Susannalle kommentteja artikkeleista!
KAARINA NASKI
Toimittaja, fil.maist. Kaarina Naski on tehnyt journalistin työnsä kotkalaislehdessä ja sittemmin valtakunnallisessa uutistoimistossa (LSP). Nykyisin Kaarina on vapaa toimittaja, erityisalueenaan kulttuuri.
Klikkaa kuvaa ja lue niin tiedät enemmän kuin muut. Anna Kaarinalle kommentteja artikkeleista!Radio & TV

 Radio Suomi 
 Radio Rapu 
 Lomaradio 
 Sibelius TV 
 Radio SuomiPOP 
 Radio Pooki 
 Zoice suomipop 
 Classic Radio Fi 
 Iskelmäradio 
 Radio Nova  
 Radio Voice Suomi 
 Groove Radio Fi 
 Radio Energy 
 Radio Rock Fi 
 Radio Aalto 
 Elävän Arkisto  
 Radio Helsinki 
 Järviradio 
 Kristillinen TV7 
 Radio Peili  
 YLE Kuunteluhuone 
 YLE Urheilu 
 Suomen TV 
 Victorian Yliop. CAN 
 BBC TV-uutiset 

 Lisää radioita...

Klikkaa ja katso kaikki Lehdet

 Helsingin Sanomat 
 Iltalehti 
 Iltasanomat 
 Aamulehti 
 Karjalainen 
 Kauppalehti 
 Taloussanomat 
 Hufvudstadsbladet 
 Turun Sanomat 
 Etelä-Suomen Sanomat 
 Kansan Uutiset 
 Lapin Kansa 
 Maaseudun Tulevaisuus 
 Savon Sanomat 
 Canadan Sanomat 
 Sun-Sentinel, FL 
 Palm Beach Post, FL 
 Uusi Suomi 
 New York Times 
 Nelonen 
 MTV3 Int. 

Lisää lehtiä

 


Lake Worth Playhousen Stonzek-elokuvateatterissa esitetään Suomen Oskar-ehdokaselokuva "Betoniyö"
23-29. tammikuuta.
 


Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot