Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Maanantai, heinäkuu 28, 2014 USAsuomeksi Omat Blogit


Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Atso!    Lähetä tämä sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi  

Floridan aika - EST

TVKaista.fi palvelun kautta voit katsoa Suomen TV-ohjelmat!

Click for West Palm Beach, Florida Forecast
 Caribbean Hurricane watch
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

  
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

 


 


 Suuntana Yhdysvallat?
 Etsi lennot ja
 Varaa hotellit
Liikeluettelo
 Autot & Veneet
 Kauneus & Terveys
 Kiertoon
 Kiinteistövälitys
 Korut ja Taide
 Kuljetukset
 Laki & Kirjanpito
 Matkailu
 Muut palvelut
 Pankki & Vakuutukset
 Ruoka ja juoma
 Seurakunnat & Kerhot
 Sisustus
 Tietotekniikka
 Urheilu & Harrastukset

Lisää...

Ilmoitukset
 Asuntokauppa
 Autot
 Henk.koht.
 Kiertoon
 Muut palvelut
 Myydään
 Työpaikat
 Vuokrataan
 Vuokrattavana

Lisää uusi ilmoitus

Suomenlinna, Helsinki
Klikkaa kuvaa ja siirry Suomi-Kameroiden valikkosivulle. Tämä kuva tulee Helsingistä Suomenlinnasta.
Kamerakuva Floridasta
Boynton Inlet,  FL


 
Kameroita

 Kameroita Suomessa
 Palm Beach kameroita

 

 

AFCC-Kerhotalo, Lake Worth, Florida 
Avaruuskuvat
Päivän avaruuskuva
Mars-kuvat

NASAn suora TV-lähetys

Raha

 Valuuttakurssit FIN 
 Pörssikurssit Suomessa 
 Pörssikurssit USAssa 
 Florida Lottery 
 Veikkaus 
 Valuuttakonversiot 

Verkkopankki

 Alandsbanken 
 Handelsbanken 
 Nordea 
 Osuuspankki 
 Sampopankki 
 Bank Atlantic 
 Bank Of America 
 Riverside National Bank 
 SunTrust 
 Wells Fargo 
 Chase Bank 

Hyödyllistä

 SUOMIKAUPPA.FI 
 Kotikirkko Thailand 
 Lentoaikataulut 
 Miami Airport 
 FLL Airport 
 Palm Beach Airport 
 Helsinki/Lentoasema 
 American Embassy 
 Embassy Of Finland 
 Kunniakonsuli Floridassa 
 Amadeus - matkalinkit 
 Tilastotietoja Floridasta 
 Kuvakartat Amerikasta 
 Karttahaku Suomesta 
 Karttahaku Amerikasta 
 Puhelinnumerohaku USA 
 Puhelinumerohaku FIN 
 Ilmainen sanakirja 
 Muuta mitat ja painot 
 Palm Beach County 
 Lantana 
 Lake Worth 
 Finlandia University 
 Fi-Am Reporter 
 Tietokoneuutiset 
 Suomen Kielikeskus 
 PBP Classifieds 
 Formula 1 Online 
 Web-kameroita FIN 
 Sähköinen kirjepostitus 
 Elävä Arkisto! 
 Raijan sanaristokkosivut 
 Ticketmaster 
 FinNALA 
 Verkkouutiset 
 Käytetyn auton verot 
 Työeläkkeesi määrä 
 Kelikamerat Suomessa 

 
 
Turvatarkastuksia
Yhdysvaltojen Homeland Security ministeriön lentokenttien turvatarkastuksia tekevä TSA, Transportation Security Administration on korottanut maksujaan heinäkuussa.

Aikaisemman kiinteän turvatarkastusmaksun sijaan virasto perii nyt lentolipun yhteydessä $2.5 - $25 suuruisen maksun riippuen lentolipussa olevien yhteyksien määrästä ja välilaskujen kestosta. Aikaisemmin yhdellä välilaskulla tehdyn Los Angeles – Orlando edestakaisen matkan TSA osuus oli $5.60 dollaria, nyt hinnankorotuksen jälkeen tarkastusmaksua lipun hinnassa on $22.40.

Korotus ei kuitenkaan mene TSAn toiminnan tehostamiseen, vaan nyt kerättävillä, noin 420 miljoonalla dollarilla paikataan liittovaltion valtavaksi kasvanutta budjettivajetta.

Matkustajilta kerätyt varat eivät kyllä aikaisemminkaan näytä päässeen kohentamaan TSAn henkilökuntabudjettia. Tavanomaista matkailijaa usein lentokentillä raivostuttaa todella pitkät jonot turvatarkastukseen. Tarkastuslinjoja saattaa olla jopa 10 tai enemmänkin, mutta useimmiten linjoista on auki ja käytössä vain muutama, sama ilmiö kuin Supermarketin kassalla. Tarkastajia näyttäisi olevan enemmän tarkastuspisteiden takana viettämässä ilmeisesti hyvin ansaittua lepotaukoaan, matkustajat pistetään jonottamaan pitkäänkin lennolta jäämisen pelosta kankeina turvatarkastukseen pääsyä.

TSA on kehittänyt ainakin matkustajien rahojen keräämistaktiikkaansa lanseeraamalla etukäteistarkastuksen, PreCheckin.

Yhdysvaltojen kansalaiset ja vihreällä kortilla maassa laillisesti oleskelevat voivat hakea TSAn etukäteistarkastusta. TSA haastattelee, valokuvaa ja ottaa sormenjäljet hakijoilta $85 dollarin maksusta ja vastapalvelukseksi myöntää tarkastuksen jälkeen KTN, Known Traveller Number- numeron ohjelmaan hyväksytyille matkustajille. Jos matkustaja sattuu matkustamaan numeroa käyttävällä lentoyhtiöllä kentällä, jossa tämä etukäteistarkastus sattuu olemaan käytössä, voi matkustaja, ainakin teoriassa, käyttää erillistä tarkastuslinjaa turvatarkastuksessa. Pikalinjalla ei matkustajan tarvitse riisua kenkiään tai takkiaan, tietokoneenkin voi jättää laukkuun tarkastuksen ajaksi.

Tavanomaisen matkailijan tuurilla, lentoyhtiö ei kuitenkaan tunnista kalliilla rahalla hankittua KTN-numeroa tai erikoistarkastuslinja on suljettu, koska tarkastajia ei olekaan tarpeeksi...
(7/28/14)
Yhdysvaltojen passi- ja viisumikoneet jumissa, oikeuksissa turvaudutaan kynään ja paperiin
Yhdysvaltain ulkoministeriön passi- ja viisumihakemuksia käsittelevä tietokonejärjestelmä on pahasti vikaantunut kuluvan viikon aikana.

Tietokoneongelma hidastaa viisumihakemuksia maailmanlaajuisesti. Viat eivät ne kohdistu tiettyihin viisumityyppehin eivätkä ne ole maakohtaisesti rajattuna, vaan koskevat koko järjestelmää.

Myös Yhdysvaltojen kansalaiset joutuvat nyt odottamaan hakemaansa passia aikaisempaa pidempään.

Ulkoministeriön tiedottajan Marie Harfin mukaan ongelmat ilmenivät kausiluontoisten huoltotoimenpiteiden aikana. Kokonaan pysähtynyt järjestelmä saatiin myöhemmin osittain toimimaan.

Ulkoministeriö ei epäile ongelmien johtuvan haittaohjelmista tai muista ulkopuolisista tekijöistä.

Ulkoministeriö kuvailee Oraclen ohjelmistoihin perustuvaa tietokantaansa yhdeksi maailman suurimmista. Tietokanta sisältää yli 100 miljoonaa viisumitapausta ja 75 miljoonaa valokuvaa sekä miljardeja rivejä asiakastietoa. Joka päivä uusia viisumihakemuksia saapuu noin 35 000.

Tietokonekatastrofi kohtasi myös jo huhtikuun 12 päivä maahantuloasioita käsitteleviä oikeusistuimia. 234 oikeusistuinta palveleva tietokonejärjestelmä vikaantui ja usean viikon ajan tuomarit ja oikeusistuimien henkilökunta joutuivat turvautumaan nauhureihin, kynään ja paperiin.

Kuusi viikkoa vikaantumisen jälkeen järjestelmä toimii edelleen vain puolella teholla, aiheuttaen massiivisen myöhästelyn. Vireille pannun tapauksen käsittelyä saa odottaa nyt keskimäärin 580 päivää.
(7/25/14)
Florida Panthers muokkaa suuntaansa
Pohjois-Amerikan jääkiekkoliigan NHLn peränpitäjäksi juuttunut Florida Panthers myytiin Wall Streetillä toimivan osakesijoitusyrityksen omistajalle Vincent Violalle 2013.

Violalla on syvät taskut – ja niitä nyt tosiaan tarvitaan. Kauppahinta oli vuonna 2013 tehdyssä kaupassa $240 miljoonaa dollaria, tappiota joukkue tuotti kaudessa $69 miljoonan dollarin liikevaihdolla $7.7 miljoonaa dollaria. Pelaajien palkat vuodessa ovat $40 miljoonaa dollaria, sisäänpääsytulot jäähallin portilta vain $13 miljoonaa. Sisäänpääsymaksu on keskimäärin $46 dollaria per henkilö.

Tuloslaskelman yhtälö vaikuttaa aika uskomattomalta, mutta Viola on sanomansa mukaan valmis investoimaan jääkiekon nousuun eteläisessä Floridassa.

Kuinka se sitten onnistuu, jää nähtäväksi.

Nyt Florida Panthers on päättänyt lopettaa Lady Panthersien, noiden kauniiden kannustajien toiminnan ja yrittää kiinnittää katsojien huomion itse asiaan, jääkiekkoon ja voittamiseen. Kuvankauniit, sorjasääriset jäätanssijat ovat keränneet enemmän huomiota kuin joukkue, niinpä Viola on päättänyt lopettaa nämä houkutukset kerralla.

Lady Panthersien toiminnan lopettamiseen on voinut myös vaikuttaa muissa urheilumuodoissa tapahtuneet ikävät syytteet ahdistelusta ja palkkojen maksamatta jättämisestä. Keskimäärin näille joukkueiden kannustajille maksetaan noin $9 dollaria tunti.

Lokakuun 8 päivä alkavalla kaudella Floridan joukkueessa pelaa kolme kovaa suomalaista, Jokinen, Barkov ja Bergenheim.
(7/24/14)
"Siirry syrjään" laki laajenee Floridassa
Floridan liikenteessä on jo vuosia ollut voimassa "siirry syrjään" laki. Laissa on annettu ohjeet mitä tehdä, jos kaksi- tai useampiajorataisella tiellä oikealle kaistalle on pysähtynyt hälytysajoneuvo.

Laki määrää, että ohitettaessa tien laitaan pysähtynyttä hälytysajoneuvoa, paikalle saapuvan ajoneuvon pitää joko vaihtaa kaistaa vasemmalle tai hidastaa nopeutta. Jos kaistanvaihto vaarantaa muuta liikennettä on ohittavan ajoneuvon hidastettava nopeuttaan nopeusrajoituksen määrittelemästä nopeudesta vähintään 20 maililla tunnissa. Jos nopeus on jo alle 20 mph, vauhtia pitää hidastaa 5 mph verran.

Aikaisemmin nämä hidastussäännöt ovat koskeneet tien varteen pysähtyneitä poliisi- ja sairasautoja sekä hinausautoja, nyt lakiin on lisätty roska-autot ja erilaiset tienpidon korjausautot.

Lain rikkomisesta saa ajokortilleen kolmen pisteen rangaistuksen ja lisäksi joutuu maksamaan sakkoa $165 Browardin piirikunnassa, $166 Palm Beach piirikunnassa ja $179 Miami-Daden alueella.

Puhtaanapitoalan jättiläisen, Waste Managementin puhemiehen mukaan eniten kuolemaan johtaneita tapaturmia ovat aiheuttaneet roska-autoon osuneet peräänajot.
(7/23/14)
Floridassa valmistaudutaan vaaleihin
Floridassa pidetään vaalit tulevassa marraskuussa, joissa valitaan mm. valtiolle uusi kuvernööri, kongressiedustajia ja eri kaupunkien luottamushenkilöitä. Vaaleissa Lake Worthin asukkaat pääsevät myös päättämään kaupungin ehdotuksesta myydä 30 vuoden "bondeja" eli obligaatioita 63 miljoonan dollarin arvosta. Kerätyillä varoilla kohennettaisiin kaupungin rappeutunutta infrastruktuuria.

Oma mielenkiintonsa on myös kuvernöörin valinnassa. Istuvan kuvernöörin yrittää haastaa aikaisemmin republikaanina valittu Charlie Crist. Viime vaaleissa Crist oli puolueista riippumattomana ehdokkaana, mutta hävisi vaalit isolla vaalibudjetilla toimineelle Rick Scottille. Nyt Crist pyrkii jälleen takaisin kuvernööriksi, nyt demokraattien ehdokkaana.

Ennakkovaalit, joissa valitaan puolueiden edustajat varsinaisiin vaaleihin pidetään elokuun 26 päivä.

Palm Beachin piirikunnassa on rekisteröityneitä äänestäjiä tänä päivänä yhteensä 840,822, joista republikaaneiksi ilmoittautuneita 235,658, demokraateiksi itsensä luokittelee 366,898, riippumattomiksi ilmoittaa itsensä 238,266 henkilöä.

Nyt on aika tarkastaa äänestysoikeutesi ja päivittää mahdollisesti muuttuneet osoitetietosi. Äänestysrekisterin muutokset pitää tehdä heinäkuun 27 päivään mennessä. Klikkaa kuvaa ja siirry äänestyssivustolle, jossa voit tutkia asiaa tarkemmin.

Uutisvinkistä kiitos Irmeli Laineelle, joka on Lantanan äänestysalueen vaalitoimitsija.
(7/22/14)
Reissulla Pohjois-Amerikassa...
Kesäkuun 9. päivä 2013 Kimmo ja Tiina lähtivät reissuun Kaliforniasta, kiertämään Pohjois-Amerikkaa. Haavena oli ja on nähdä ja kokea uusia maisemia ja uusia seikkailuja.

Matkalaiset olivat kääntöpaikassaan vuodenvaihteessa Floridassa ja nyt matka jatkuu takaisin länsirannikolle...

Tule mukaan unohtumattomalle reissulle! Ota yhteyttä!

Klikkaa kuvaa ja lue lisätietoja palkitusta kuvakertomuksesta matkalaisten kokemuksia.
(5/11/14)
USAsuomeksi Blogikirjoitukset
USAsuomeksi.com on vuosien mittaan poikinut useita blogeja, kirjoituksia eri aiheista.
Nyt klikkaamalla kuvaa saat blogiluettelon
Melkoisen hyvä sanakirja
bab.la sanakirja tarjoaa käännöksiä monelle eri kielelle, paikallisista ja arkipäiväisistä lauseista teknisempään ja erikoistuneeseen sanastoon. Erikoisuuksia sivuilla ovat synonyymisanasto, lausumisen harjoittelu, esimerkkilauseet, ja paljon muuta.
Ylen Areena-lähetykset
Ylen uudessa Areenassa on parempi kuvanlaatu. Käyttäjiä kiusanneesta videoiden pätkimisestä on päästy eroon myös hitaammilla yhteyksillä ulkomaillakin.

Amerikkalaiset suosikkiohjelmat Internetissä
Lähes kaikki amerikkalaisten televisiokanavien suosikkisarjat Simpsonista Houseen ja satoja elokuvia on nähtävissä nyt www.hulu.com kautta. Klikkaa linkkikuvaa niin siirryt Hulu-sivulle. Lähetykset näkyvat vain Yhdysvalloissa.
Käytettyjen suomenkielisten kirjojen välityssivusto

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat. Finnishedbooks.com on ilmainen osto- ja myyntisivusto, jolla kävijät voivat myydä tai ostaa suomenkielisiä kirjoja, elokuvia ja musiikkia. Sivusto toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa.
Ilmainen urheilukanava

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat.
Tarkasta omat luottotietosi
Voit turvallisesti ja maksutta tarkistaa omat luottotietosi kerran vuodessa.
Luottotietojen tarkastaminen on hyödyllistä aina välillä. Jos luottoraportilla on jotakin kummallista, saatat olla tietamättäsi tietovarkauden uhri. Valtion ylläpitämä www.AnnualCreditReport.com, on osoite, jossa voit tarkistaa omat tietosi kerran vuodessa ilmaiseksi.
Voit siirtyä AnnualCredirReport-sivulle klikkaamalla kuvalinkkiä.
Asiakirjojen ja julkaisujen hakemistoja suomalaisista Yhdysvalloissa
Hakemistoja suomalaisiin Amerikassa.
Klikkaa kuvaa. Linkistä kiitos Risto Nykäselle, linkki on nyt päivitetty.
Lähetä kuva! Kerro juttu! Onnittele ystävääsi!
Lähetä kuva ja lyhyt juttu email-osoitteeseen info@usasuomeksi.com. Julkaisemme mielellämme onnittelusi USAsuomeksi.com sivuilla!
Klikkaa kukkaa ja pääset jo julkaistuille onnittelusivuille.
PALJAITA PAKAROITA KESÄILLASSA - NAKUKYMPPI KESÄTAPAHTUMA PADASJOELLA
Padasjoella järjestettiin jo 11. kerran Nakukymppijuoksu, tapahtuma on vuosi vuodelta kasvattanut yleisö- ja osallistujamääräänsä.

Nyt juoksijoita oli 70, miehiä ja naisia, tasapuolisesti. Kaukaisimmat osallistujat tulivat Ruotsista ja Tanskasta.

Yleisöä oli houkuteltu paikalle lähes puolentuhatta, katselijat nauttivat pilke silmäkulmassa kilpailusta ja kauniista kesäillasta. Juoksumatka oli 10 kilometriä tai valinnaisesti vähemmän, reitti kulki Padasjoen kauniissa kylämaisemassa.

Juoksuasuksi oli sallittu ainoastaan juoksutossut, sukat ja päähine, sekä lisäksi naisille toppi tai vastaava.

Suomessa toimii tämän tapahtuman lisäksi Luonnonmukaiset ry järjestö, joka vaalii alastomuutta eri tapahtumissa. Järjestön jäsenmääränsä on noin 400, toiminta on valtakunnallista. Jäsenistä lähes puolet on pääkaupunkiseudulta ja Uudeltamaalta.

Yhdistys järjestää muitakin tapaamisia eri puolella Suomea, osa Luonnonmukaisista oli myös mukana Nakukymppitapahtumassa Padasjoella.

Kuva Timo Äikäs, teksti Esa Hakala
Klikkaa kuvaa, jos haluat nähdä Etelä-Suomen Sanomien videon...
(7/22/14)
Perulaiset Suomi Talolla Floridassa
Kesällä Suomi Talossa on kulttuuria ja kulinarismia ympäri maailmaa.

Haaste suomalaisille: panna paremmaksi talvisesongin aikana!
Kuvat Sirpa Aho

Klikkaa kuvaa Suomi Talon FB-albumiin.
(7/25/14)
VIIKOTTAISET TAPAHTUMAT, FL

Kevyt Jooga keskiviikkoisin
Tervetuloa mukaan joka keskiviikko ilta klo. 7- 8 lempeään hatha-jooga tunnille Hanna Kiurun ohjauksella Suomi Talolle.
Voit odottaa että otetaan aikaa hengitykseen ja venytykseen ja että käytetään maton lisäksi, remmin, pyyhkeen, lohkon, tuolin ja muita valineitä mitkä saat oppettajalta.
Tunti on kehittynyt opiskelioiden avulla sen vuoden aikana kun sitä on pidetty. Ei tarvi tuoda mukaan muuta kun joogamaton, vesipullon ja positiivisen asennteen!
Tunti on $5. Rahat menevat Suomi Talolle ja opettajalle.
~Nakemiin ja Namaste~
Suomi Talo, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Sivananda Jooga maanantaisin!
Tule mukaan rytmikkään kokokehon täysvenyttelyyn!
Yhden ja puolen tunnin luokka pidetään 7-8:30 Suomi Talolla joka maanantai. Tradition mukaisen Sivananda jooga kehittää, rauhoittaa ja venyttää vartalon lihasryhmät, hapettaa veren ja hoitaa sisäelimet. Sivananda opettajan, Hannan kanssa pääset kokeilemaan päällä seisontaa, jalat auraan ja kroppa pyörään.
Pysyt hyvässä kunnossa kesän aikana ja varmasti nukut paremmin. Ota mukaan joogamatto, vesipullo ja positiivinen asenne!
Tunti on $5. Rahat menevat Suomi Talolle ja opettajalle.
~Nakemiin ja Namaste~
Tavataan Suomi Talolla, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Vapauden Hinta Museo, Price of Freedom Museum, Suomi Talo, Lantana, FL on kesätauolla ja aukeaa jälleen lokakuun lopussa.
Suomi Talon treenitunnit tiistaisin 7-8pm, $1!
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo.
Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talo, 301 Central Blvd / Finlandia Blvd. Lantana, FL

Dollarijumppa Kerhotalolla torstaisin 7-8pm!
908 Lehto Lane, Lake Worth.
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo. Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talon englanninkurssit ovat kesätauolla
Koulun alkamisajasta syksyllä ilmoitetaan erikseen.
Aurinkoista kesää!
Tiedustelut: Armi (305) 394-0804 tai armi1@bellsouth.net
Tapahtumat
SANAN JA SÄVELEN ILTA - EVENING OF WORD AND SONG
Paikka: Saint Andrew´s Lutheran Church, 928 South E St, Lake Worth
Päivä: 7/30/2014
Aika: 19:00
Lisää...

Lisää...
Maarit Forsbom, Realtor, FloridaScan Air Hynonen, Lake Worth, FL (561) 309-5824

Aimotravel Matkatoimisto, Lake Worth, FLKopparberg Siideri nyt Yhdysvalloissa
LUOKITELLUT ILMOITUKSET
Lomakoti Asunnot, Inc Floridassa
Lake Clarke Gardens ja Ashley Park
 
Uusimmat Ilmoitukset
  Töitä

Lisää...

Luontokuvia
Video:Tapio Alanko Talvikuvia 2014
Klikkaa videoon
Suomen teksti-tv  

 

 

Sedona, AZ
by Timov

Boca Raton Beach, Florida
Kuva päivittyy vain valoisana aikana
Klikkaa tästä - saat kuvan suurempana

 ds

SEURATTAVAT


OSMO KANERVAN RADIO-OHJELMA Kotikirkon aamuohjelma ja Osmo Kanervan radio-ohjelma Finnish Window on kuultavissa suorana sunnuntaisin klo 9:00-10 AM. Mukana on myös kuva suorana studiosta. Radion kautta kuunnellessa aaltopituus on AM 1340.

Osmon puhelinnumero on 561-533-0410 ja voit myös lähettää sähköpostia osoitteella osmokanerva@bellsouth.net
Klikkaa Osmon kuvaa, niin siirryt radio-aseman sivulle.

Kuuntele nauhoitettu Osmon tämänviikkoinen ohjelma tästä!SUSANNA SUHONEN
Susanna Suomesta
on kirjoittanut sivuillemme jo vuodesta 2005 perehdytäen lukijoitamme perinteisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin.
Klikkaa Susannan kuvaa lue jutut!
Anna Susannalle kommentteja artikkeleista!
KAARINA NASKI
Toimittaja, fil.maist. Kaarina Naski on tehnyt journalistin työnsä kotkalaislehdessä ja sittemmin valtakunnallisessa uutistoimistossa (LSP). Nykyisin Kaarina on vapaa toimittaja, erityisalueenaan kulttuuri.
Klikkaa kuvaa ja lue niin tiedät enemmän kuin muut. Anna Kaarinalle kommentteja artikkeleista!Radio & TV

 Radio Suomi 
 Lomaradio 
 Sibelius TV 
 Radio SuomiPOP 
 Radio Pooki 
 Zoice suomipop 
 Classic Radio Fi 
 Iskelmäradio 
 Radio Nova  
 Radio Voice Suomi 
 Groove Radio Fi 
 Radio Energy 
 Radio Aalto 
 Radio Rock Fi 
 Elävän Arkisto  
 Radio Helsinki 
 Järviradio 
 Kristillinen TV7 
 Radio Peili  
 YLE Kuunteluhuone 
 YLE Urheilu 
 Suomen TV 
 Victorian Yliop. CAN 
 BBC TV-uutiset 
 MTV3, FIN 

 Lisää radioita...

Klikkaa ja katso kaikki Lehdet

 Helsingin Sanomat 
 Iltalehti 
 Iltasanomat 
 Aamulehti 
 Karjalainen 
 Kauppalehti 
 Taloussanomat 
 Hufvudstadsbladet 
 Turun Sanomat 
 Etelä-Suomen Sanomat 
 Kansan Uutiset 
 Maaseudun Tulevaisuus 
 Savon Sanomat 
 Canadan Sanomat 
 Sun-Sentinel, FL 
 Palm Beach Post, FL 
 Uusi Suomi 
 New York Times 
 Nelonen 
 MTV3 Int. 
 Suomi 24 

Lisää lehtiä

 

Sanan ja Sävelen ilta SALC

 


Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot