Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Torstai, heinäkuu 24, 2014 USAsuomeksi Omat Blogit


Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Kirsti, Tiina, Kirsi ja Kristiina!    Lähetä tämä sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi  

Floridan aika - EST

TVKaista.fi palvelun kautta voit katsoa Suomen TV-ohjelmat!

Click for West Palm Beach, Florida Forecast
 Caribbean Hurricane watch
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

  
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

 


 


 Suuntana Yhdysvallat?
 Etsi lennot ja
 Varaa hotellit
Liikeluettelo
 Autot & Veneet
 Kauneus & Terveys
 Kiertoon
 Kiinteistövälitys
 Korut ja Taide
 Kuljetukset
 Laki & Kirjanpito
 Matkailu
 Muut palvelut
 Pankki & Vakuutukset
 Ruoka ja juoma
 Seurakunnat & Kerhot
 Sisustus
 Tietotekniikka
 Urheilu & Harrastukset

Lisää...

Ilmoitukset
 Asuntokauppa
 Autot
 Henk.koht.
 Kiertoon
 Muut palvelut
 Myydään
 Työpaikat
 Vuokrataan
 Vuokrattavana

Lisää uusi ilmoitus

Suomenlinna, Helsinki
Klikkaa kuvaa ja siirry Suomi-Kameroiden valikkosivulle. Tämä kuva tulee Helsingistä Suomenlinnasta.
Kamerakuva Floridasta
Boynton Inlet,  FL


 
Kameroita

 Kameroita Suomessa
 Palm Beach kameroita

 

 

AFCC-Kerhotalo, Lake Worth, Florida 
Avaruuskuvat
Päivän avaruuskuva
Mars-kuvat

NASAn suora TV-lähetys

Raha

 Valuuttakurssit FIN 
 Pörssikurssit Suomessa 
 Pörssikurssit USAssa 
 Florida Lottery 
 Veikkaus 
 Valuuttakonversiot 

Verkkopankki

 Alandsbanken 
 Handelsbanken 
 Nordea 
 Osuuspankki 
 Sampopankki 
 Bank Atlantic 
 Bank Of America 
 Riverside National Bank 
 SunTrust 
 Wells Fargo 
 Chase Bank 

Hyödyllistä

 SUOMIKAUPPA.FI 
 Kotikirkko Thailand 
 Lentoaikataulut 
 Miami Airport 
 FLL Airport 
 Palm Beach Airport 
 Helsinki/Lentoasema 
 American Embassy 
 Embassy Of Finland 
 Kunniakonsuli Floridassa 
 Amadeus - matkalinkit 
 Tilastotietoja Floridasta 
 Kuvakartat Amerikasta 
 Karttahaku Suomesta 
 Karttahaku Amerikasta 
 Puhelinnumerohaku USA 
 Puhelinumerohaku FIN 
 Ilmainen sanakirja 
 Muuta mitat ja painot 
 Palm Beach County 
 Lantana 
 Lake Worth 
 Finlandia University 
 Fi-Am Reporter 
 Tietokoneuutiset 
 Suomen Kielikeskus 
 PBP Classifieds 
 Formula 1 Online 
 Web-kameroita FIN 
 Sähköinen kirjepostitus 
 Elävä Arkisto! 
 Raijan sanaristokkosivut 
 Ticketmaster 
 FinNALA 
 Verkkouutiset 
 Käytetyn auton verot 
 Työeläkkeesi määrä 
 Kelikamerat Suomessa 

 
 
Florida Panthers muokkaa suuntaansa
Pohjois-Amerikan jääkiekkoliigan NHLn peränpitäjäksi juuttunut Florida Panthers myytiin Wall Streetillä toimivan osakesijoitusyrityksen omistajalle Vincent Violalle 2013.

Violalla on syvät taskut – ja niitä nyt tosiaan tarvitaan. Kauppahinta oli vuonna 2013 tehdyssä kaupassa $240 miljoonaa dollaria, tappiota joukkue tuotti kaudessa $69 miljoonan dollarin liikevaihdolla $7.7 miljoonaa dollaria. Pelaajien palkat vuodessa ovat $40 miljoonaa dollaria, sisäänpääsytulot jäähallin portilta vain $13 miljoonaa. Sisäänpääsymaksu on keskimäärin $46 dollaria per henkilö.

Tuloslaskelman yhtälö vaikuttaa aika uskomattomalta, mutta Viola on sanomansa mukaan valmis investoimaan jääkiekon nousuun eteläisessä Floridassa.

Kuinka se sitten onnistuu, jää nähtäväksi.

Nyt Florida Panthers on päättänyt lopettaa Lady Panthersien, noiden kauniiden kannustajien toiminnan ja yrittää kiinnittää katsojien huomion itse asiaan, jääkiekkoon ja voittamiseen. Kuvankauniit, sorjasääriset jäätanssijat ovat keränneet enemmän huomiota kuin joukkue, niinpä Viola on päättänyt lopettaa nämä houkutukset kerralla.

Lady Panthersien toiminnan lopettamiseen on voinut myös vaikuttaa muissa urheilumuodoissa tapahtuneet ikävät syytteet ahdistelusta ja palkkojen maksamatta jättämisestä. Keskimäärin näille joukkueiden kannustajille maksetaan noin $9 dollaria tunti.

Lokakuun 8 päivä alkavalla kaudella Floridan joukkueessa pelaa kolme kovaa suomalaista, Jokinen, Barkov ja Bergenheim.
(7/24/14)
"Siirry syrjään" laki laajenee Floridassa
Floridan liikenteessä on jo vuosia ollut voimassa "siirry syrjään" laki. Laissa on annettu ohjeet mitä tehdä, jos kaksi- tai useampiajorataisella tiellä oikealle kaistalle on pysähtynyt hälytysajoneuvo.

Laki määrää, että ohitettaessa tien laitaan pysähtynyttä hälytysajoneuvoa, paikalle saapuvan ajoneuvon pitää joko vaihtaa kaistaa vasemmalle tai hidastaa nopeutta. Jos kaistanvaihto vaarantaa muuta liikennettä on ohittavan ajoneuvon hidastettava nopeuttaan nopeusrajoituksen määrittelemästä nopeudesta vähintään 20 maililla tunnissa. Jos nopeus on jo alle 20 mph, vauhtia pitää hidastaa 5 mph verran.

Aikaisemmin nämä hidastussäännöt ovat koskeneet tien varteen pysähtyneitä poliisi- ja sairasautoja sekä hinausautoja, nyt lakiin on lisätty roska-autot ja erilaiset tienpidon korjausautot.

Lain rikkomisesta saa ajokortilleen kolmen pisteen rangaistuksen ja lisäksi joutuu maksamaan sakkoa $165 Browardin piirikunnassa, $166 Palm Beach piirikunnassa ja $179 Miami-Daden alueella.

Puhtaanapitoalan jättiläisen, Waste Managementin puhemiehen mukaan eniten kuolemaan johtaneita tapaturmia ovat aiheuttaneet roska-autoon osuneet peräänajot.
(7/23/14)
Floridassa valmistaudutaan vaaleihin
Floridassa pidetään vaalit tulevassa marraskuussa, joissa valitaan mm. valtiolle uusi kuvernööri, kongressiedustajia ja eri kaupunkien luottamushenkilöitä. Vaaleissa Lake Worthin asukkaat pääsevät myös päättämään kaupungin ehdotuksesta myydä 30 vuoden "bondeja" eli obligaatioita 63 miljoonan dollarin arvosta. Kerätyillä varoilla kohennettaisiin kaupungin rappeutunutta infrastruktuuria.

Oma mielenkiintonsa on myös kuvernöörin valinnassa. Istuvan kuvernöörin yrittää haastaa aikaisemmin republikaanina valittu Charlie Crist. Viime vaaleissa Crist oli puolueista riippumattomana ehdokkaana, mutta hävisi vaalit isolla vaalibudjetilla toimineelle Rick Scottille. Nyt Crist pyrkii jälleen takaisin kuvernööriksi, nyt demokraattien ehdokkaana.

Ennakkovaalit, joissa valitaan puolueiden edustajat varsinaisiin vaaleihin pidetään elokuun 26 päivä.

Palm Beachin piirikunnassa on rekisteröityneitä äänestäjiä tänä päivänä yhteensä 840,822, joista republikaaneiksi ilmoittautuneita 235,658, demokraateiksi itsensä luokittelee 366,898, riippumattomiksi ilmoittaa itsensä 238,266 henkilöä.

Nyt on aika tarkastaa äänestysoikeutesi ja päivittää mahdollisesti muuttuneet osoitetietosi. Äänestysrekisterin muutokset pitää tehdä heinäkuun 27 päivään mennessä. Klikkaa kuvaa ja siirry äänestyssivustolle, jossa voit tutkia asiaa tarkemmin.

Uutisvinkistä kiitos Irmeli Laineelle, joka on Lantanan äänestysalueen vaalitoimitsija.
(7/22/14)
Trump on Trump kiinteistökaupoissa
Ivana Marie Zelnickova syntyi Tsekkkoslovakiassa vuonna 1949. Nuori kaunis nainen pääsi kuitenkin muuttamaan Kanadaan 1975, jossa hän toimi mallina ja hiihtokaupan myynninedistäjänä.

Myöhemmin Ivana muutti New Yorkiin edistäen Montrealin olympiatoiveita, tässä toimessaan hän tapasi kiinteistökeisari Donald Trumpin. Ivana ja Donald vihittiin vuonna 1977.

Ivana Trump oli merkittävä tekijä Donaldin kiinteistöimperiumia luotaessa, Ivana toimi menestyksellisesti useiden Trump-kiinteistöjen ja hotellien toimitusjohtajana.

Pari kuitenkin erosi ja Donald piti itsellään upean Mar-A-Lagon kiinteistön West Palm Beachillä, Ivana osti 1920-luvulla rakennetun, Addison Miznerin suunnitteleman kartanon Concha Marinan Ocean Avenuelta Palm Beachin saarelta. Ostohinta oli vuonna 1994 melko vaatimaton $4.4 miljoonaa dollaria 9 makuuhuoneen, 13 kylpyhuoneen talosta, jossa on noin 1700 neliömetriä asuinpinta-alaa noin 4000 neliömetrin tontilla. Ocean Avenuen ali on myös kaivettu tunneli päästämään kartanon asukkaat suoraan meren rannalle.

Talo tuli kiinteistömarkkinoille helmikuussa 2014, hintapyyntö oli $18.9 miljoonaa dollaria, kauppa solmittiin kesäkuussa $16.6 miljoonalla dollarilla. Ostajana talolle oli Thomas R. Maier Revocable Trust Agreement.

Ivana aikoo kuitenkin pysyä Palm Beachin vakituisena asukkaana Palm Beach Daily News-lehden mukaan.

Kuva TopTenRealEstateDeals.com
(7/20/14)
Naski: Sunnuntaina Manhattanilla
"Tärkeintä on laihuus", sanoo muodin ammattilainen ja vakuuttaa, että on tosi vaikeata pysyä 55-kiloisena; se tietää jatkuvia dieettejä, raakakasviksilla elämistä, peräruiskeita. - Ja aina on nälkä!"

Hollolalainen maalaistyttö Heli Kokkala (s. 1961) ei ehtinyt kahtakymmentä täyttää, kun hän teki sopimuksen ranskalaisen mallitoimiston Harmony Modelsin kanssa! Tätä edelsi valinta Anianneidoksi Vääksyssä pienessä päijäthämäläisessä kauneuskilpailuissa, jonne kuin sattumoisin oli eksynyt kykyjenetsijä Pariisista.

Sitä myöten suomalaiskaunottaren tie vei Pariisiin, sieltä Tokioon ja edelleen Manhattanille New Yorkiin.
(7/04/14)

Klikkaa kuvaa ja lue blogista koko juttu...
Reissulla Pohjois-Amerikassa...
Kesäkuun 9. päivä 2013 Kimmo ja Tiina lähtivät reissuun Kaliforniasta, kiertämään Pohjois-Amerikkaa. Haavena oli ja on nähdä ja kokea uusia maisemia ja uusia seikkailuja.

Matkalaiset olivat kääntöpaikassaan vuodenvaihteessa Floridassa ja nyt matka jatkuu takaisin länsirannikolle...

Tule mukaan unohtumattomalle reissulle! Ota yhteyttä!

Klikkaa kuvaa ja lue lisätietoja palkitusta kuvakertomuksesta matkalaisten kokemuksia.
(5/11/14)
PALJAITA PAKAROITA KESÄILLASSA - NAKUKYMPPI KESÄTAPAHTUMA PADASJOELLA
Padasjoella järjestettiin jo 11. kerran Nakukymppijuoksu, tapahtuma on vuosi vuodelta kasvattanut yleisö- ja osallistujamääräänsä.

Nyt juoksijoita oli 70, miehiä ja naisia, tasapuolisesti. Kaukaisimmat osallistujat tulivat Ruotsista ja Tanskasta.

Yleisöä oli houkuteltu paikalle lähes puolentuhatta, katselijat nauttivat pilke silmäkulmassa kilpailusta ja kauniista kesäillasta. Juoksumatka oli 10 kilometriä tai valinnaisesti vähemmän, reitti kulki Padasjoen kauniissa kylämaisemassa.

Juoksuasuksi oli sallittu ainoastaan juoksutossut, sukat ja päähine, sekä lisäksi naisille toppi tai vastaava.

Suomessa toimii tämän tapahtuman lisäksi Luonnonmukaiset ry järjestö, joka vaalii alastomuutta eri tapahtumissa. Järjestön jäsenmääränsä on noin 400, toiminta on valtakunnallista. Jäsenistä lähes puolet on pääkaupunkiseudulta ja Uudeltamaalta.

Yhdistys järjestää muitakin tapaamisia eri puolella Suomea, osa Luonnonmukaisista oli myös mukana Nakukymppitapahtumassa Padasjoella.

Kuva Timo Äikäs, teksti Esa Hakala
Klikkaa kuvaa, jos haluat nähdä Etelä-Suomen Sanomien videon...
(7/22/14)
USAsuomeksi Blogikirjoitukset
USAsuomeksi.com on vuosien mittaan poikinut useita blogeja, kirjoituksia eri aiheista.
Nyt klikkaamalla kuvaa saat blogiluettelon
Melkoisen hyvä sanakirja
bab.la sanakirja tarjoaa käännöksiä monelle eri kielelle, paikallisista ja arkipäiväisistä lauseista teknisempään ja erikoistuneeseen sanastoon. Erikoisuuksia sivuilla ovat synonyymisanasto, lausumisen harjoittelu, esimerkkilauseet, ja paljon muuta.
Ylen Areena-lähetykset
Ylen uudessa Areenassa on parempi kuvanlaatu. Käyttäjiä kiusanneesta videoiden pätkimisestä on päästy eroon myös hitaammilla yhteyksillä ulkomaillakin.

Amerikkalaiset suosikkiohjelmat Internetissä
Lähes kaikki amerikkalaisten televisiokanavien suosikkisarjat Simpsonista Houseen ja satoja elokuvia on nähtävissä nyt www.hulu.com kautta. Klikkaa linkkikuvaa niin siirryt Hulu-sivulle. Lähetykset näkyvat vain Yhdysvalloissa.
Käytettyjen suomenkielisten kirjojen välityssivusto

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat. Finnishedbooks.com on ilmainen osto- ja myyntisivusto, jolla kävijät voivat myydä tai ostaa suomenkielisiä kirjoja, elokuvia ja musiikkia. Sivusto toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa.
Ilmainen urheilukanava

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat.
Tarkasta omat luottotietosi
Voit turvallisesti ja maksutta tarkistaa omat luottotietosi kerran vuodessa.
Luottotietojen tarkastaminen on hyödyllistä aina välillä. Jos luottoraportilla on jotakin kummallista, saatat olla tietamättäsi tietovarkauden uhri. Valtion ylläpitämä www.AnnualCreditReport.com, on osoite, jossa voit tarkistaa omat tietosi kerran vuodessa ilmaiseksi.
Voit siirtyä AnnualCredirReport-sivulle klikkaamalla kuvalinkkiä.
Asiakirjojen ja julkaisujen hakemistoja suomalaisista Yhdysvalloissa
Hakemistoja suomalaisiin Amerikassa.
Klikkaa kuvaa. Linkistä kiitos Risto Nykäselle, linkki on nyt päivitetty.
Lähetä kuva! Kerro juttu! Onnittele ystävääsi!
Lähetä kuva ja lyhyt juttu email-osoitteeseen info@usasuomeksi.com. Julkaisemme mielellämme onnittelusi USAsuomeksi.com sivuilla!
Klikkaa kukkaa ja pääset jo julkaistuille onnittelusivuille.
ULKOSUOMALAISTEN MUISTOLEHTO PERÄSEINÄJOELLE
Tämän kesän Suomen Siirtolaisuusjuhlia pidettiin maanantaina heinäkuun 14 . päivä Peräseinäjoella.

Siirtolaisuusjuhlan pääteemana oli tänä vuonna jo vuosia vireillä ollut siirtolaisille omistetun uurnalehdon siunaustilaisuus Peräseinäjoen hautausmaalla. Runsas joukko asiasta kiinnostuneita olikin saapunut paikalle.

Pastori Irja Hietala piti lyhyen puheen ja siunasi uurnalehdon käyttöön. Uurnalehdossa on nyt paikkoja on 38, mutta myöhemmin niitä voidaan lisätä. Professori Olavi Koivukangas käytti tilaisuuteen sopivan puheen ja ehdotti, että myöhemmin paikalle voitaisiin hankkia maapalloa muistuttavan patsaan. Uurnalehdon idea oli tullut ruotsinsuomalaisilta ja heidän edustajanaan Irene Virtala Tukholmasta piti myös tilaisuudessa puheen.

Uuurnalehdon siunauksen jälkeen siirryttiin varsinaiseen Siirtolaisuusjuhlaan Hakalan talon ympäristöön, jossa Tellervo Lahti toivotti kaikki vieraat tervetulleiksi. Juhlissa kuultiin reippaita siirtolaissäveliä, joita esitti Peräseinäjoen Pelimanneista koottu kokoonpano. Tilaisuudessa puhuivat vielä Olavi Koivukangas ja Aaro Harjunpää ja muita ulkosuomalaisten tervehdyksiä tuotiin juhlaan ympäri maailmaa.

Floridansuomalainen Esa Hakala lahjoitti Jalasjärven edustajalle taulun jossa oli savikiekkolevy, JALASJÄRVEN POLKKA Viola Turpeisen esittämänä.

Juhla päättyi pienoisnäytelmään joka kertoi Australian sokeriruoko farmilla työskentelevien suomalaisten elämästä 1950-luvulla.

Seuraava juhla Hakalan talolla onkin sitten LÄNNEN PÄIVÄ sunnuntaina elokuun 17. päivä.

Klikkaa otsikkokuvaa kuvasarjaan Siirtolaispäiviltä

Kuvat Eero Järvinen, teksti Esa Hakala
(7/18/14)
Onko kiinnostusta Taiji-harjoituksiin?
Liisa Pasila on käynyt muiden suomalaisen ohella Taiji tunneilla jo 2 ja 1/2 vuotta, ja Liisan mielestä se on ihanaa!

Terveellinen ja lempeä ruumiin, psyykkeen sekä henkisen tasapainon ylläpito on ollut antoisaa, helppoa ja hauskaa. Opettajana toimii Martial Arts expertti André Guionnaud ja tunnit pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 St. Luke Catholic Church Parish tiloissa, 2892 S. Congress Avenue Palm Springs, Fl 3346.

Oppilaskortti maksaa 40 dollaria ja sillä saa 6 tuntia opetusta, joten se on edullista. Liisa on huomannut terveyden parantuneen huomattavasti Taijin aloituksen jälkeen, ja aikoo jatkaa oppimista niin kauan kuin henki pihisee.

Andrén vaimo Lois antaa myös Taiji opetusta liikuntavammaisille.

Tässä lisätietoa Taijin terveydellisistä vaikutuksista ja yhteydenottotiedot: http://www.gentlewarriorway.com/taiji

Liitteenä video syysjuhlaesityksestä Lois Guionnaudin johdolla. Oppilaat Hillary Rigle, Kyllikki Hill, Merja Koskinen ja Liisa Pasila

Klikkaa video käyntiin.
(6/21/14)
Kesätyöpaikka
Hieman joskus etäisesti laiska Papparazzi on nyt löytänyt itselleen hyvän kesätyön kolmannessa kotimaassaan.

Ilmeisesti Marco Polo toi aikoinaan Silkkitien matkoiltaan Turkkiin silkkiäistoukkia. Nämä hienoa lankaa kehräävät toukat syövät ravinnokseen mulperipuun, siis silkkiäispuun lehtiä.

Mulperipuun marjojen kerääminen suoraa isoista puusta on kyllä lähes mahdotonta. Marjat kypsyvät eri aikoihin, raakoina marjat ovat kuin puuta eivätkä ne enää kypsy poimittuna.

Nyt kuitenkin Papparazzille selvisi, kuinka marjat kerätään.

Otetaan vain iso kangas, lakanan kokoinen vähintään ja viritetään se puun alle odottamaan. Siina kaikki. Kypsät marjat putoilevat siististi kankaalle, josta ne voi kaataa keräysastiaan. Kangas toimii myös erinomaisena aurinkovarjona, kunhan vain valitsee oikean paikan.

Työtapa marjojen keräämiseen on tosin hidas, mutta onhan tuota kesää jäljellä...

Euroopassa mustamulperi on istutettuna yleisin. Se on saanut nimensä kypsinä melkein mustista, makeista hedelmystöistään. Lajin alkuperäaluetta ei tunneta, mutta sen oletetaan olevan kotoisin Länsi- tai Keski-Aasiasta. Otollisissa olosuhteissa puu kasvaa 10 metriä korkeaksi.

Valkomulperi eli varsinainen silkkiäispuu on kotoisin Kiinasta. Valkomulperin lehdet ovat ikiajoista lähtien olleet aidon silkintuottajien, silkkiäisperhosten toukkien mieluisinta ravintoa. Sen takia lajia viljellään laajalti Kiinassa, Japanissa ja myös Etelä-Euroopassa. Valkomulperin hedelmät (2,5 cm) ovat aluksi valkoisia, mutta tummuvat kypsyttyään punaisiksi, makeiksi marjoiksi. Valkomulperi on menestynyt Suomessa ainakin Helsingin seudulla tyydyttävästi. Siellä se on tuottanut myös kypsiä hedelmystöjä.
(7/16/14)
VIIKOTTAISET TAPAHTUMAT, FL

Kevyt Jooga keskiviikkoisin
Tervetuloa mukaan joka keskiviikko ilta klo. 7- 8 lempeään hatha-jooga tunnille Hanna Kiurun ohjauksella Suomi Talolle.
Voit odottaa että otetaan aikaa hengitykseen ja venytykseen ja että käytetään maton lisäksi, remmin, pyyhkeen, lohkon, tuolin ja muita valineitä mitkä saat oppettajalta.
Tunti on kehittynyt opiskelioiden avulla sen vuoden aikana kun sitä on pidetty. Ei tarvi tuoda mukaan muuta kun joogamaton, vesipullon ja positiivisen asennteen!
Tunti on $5. Rahat menevat Suomi Talolle ja opettajalle.
~Nakemiin ja Namaste~
Suomi Talo, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Sivananda Jooga maanantaisin!
Tule mukaan rytmikkään kokokehon täysvenyttelyyn!
Yhden ja puolen tunnin luokka pidetään 7-8:30 Suomi Talolla joka maanantai. Tradition mukaisen Sivananda jooga kehittää, rauhoittaa ja venyttää vartalon lihasryhmät, hapettaa veren ja hoitaa sisäelimet. Sivananda opettajan, Hannan kanssa pääset kokeilemaan päällä seisontaa, jalat auraan ja kroppa pyörään.
Pysyt hyvässä kunnossa kesän aikana ja varmasti nukut paremmin. Ota mukaan joogamatto, vesipullo ja positiivinen asenne!
Tunti on $5. Rahat menevat Suomi Talolle ja opettajalle.
~Nakemiin ja Namaste~
Tavataan Suomi Talolla, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Vapauden Hinta Museo, Price of Freedom Museum, Suomi Talo, Lantana, FL on kesätauolla ja aukeaa jälleen lokakuun lopussa.
Suomi Talon treenitunnit tiistaisin 7-8pm, $1!
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo.
Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talo, 301 Central Blvd / Finlandia Blvd. Lantana, FL

Dollarijumppa Kerhotalolla torstaisin 7-8pm!
908 Lehto Lane, Lake Worth.
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo. Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talon englanninkurssit ovat kesätauolla
Koulun alkamisajasta syksyllä ilmoitetaan erikseen.
Aurinkoista kesää!
Tiedustelut: Armi (305) 394-0804 tai armi1@bellsouth.net
Tapahtumat
SANAN JA SÄVELEN ILTA - EVENING OF WORD AND SONG
Paikka: Saint Andrew´s Lutheran Church, 928 South E St, Lake Worth
Päivä: 7/30/2014
Aika: 19:00
Lisää...

Lisää...
Maarit Forsbom, Realtor, FloridaScan Air Hynonen, Lake Worth, FL (561) 309-5824

Aimotravel Matkatoimisto, Lake Worth, FLKopparberg Siideri nyt Yhdysvalloissa
LUOKITELLUT ILMOITUKSET
Lomakoti Asunnot, Inc Floridassa
Lake Clarke Gardens ja Ashley Park
 
Uusimmat Ilmoitukset
  Töitä

Lisää...

Luontokuvia
Video:Tapio Alanko Talvikuvia 2014
Klikkaa videoon
Suomen teksti-tv  

 

 

Sedona, AZ
by Timov

Boca Raton Beach, Florida
Kuva päivittyy vain valoisana aikana
Klikkaa tästä - saat kuvan suurempana

 ds

SEURATTAVAT


OSMO KANERVAN RADIO-OHJELMA Kotikirkon aamuohjelma ja Osmo Kanervan radio-ohjelma Finnish Window on kuultavissa suorana sunnuntaisin klo 9:00-10 AM. Mukana on myös kuva suorana studiosta. Radion kautta kuunnellessa aaltopituus on AM 1340.

Osmon puhelinnumero on 561-533-0410 ja voit myös lähettää sähköpostia osoitteella osmokanerva@bellsouth.net
Klikkaa Osmon kuvaa, niin siirryt radio-aseman sivulle.

Kuuntele nauhoitettu Osmon tämänviikkoinen ohjelma tästä!SUSANNA SUHONEN
Susanna Suomesta
on kirjoittanut sivuillemme jo vuodesta 2005 perehdytäen lukijoitamme perinteisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin.
Klikkaa Susannan kuvaa lue jutut!
Anna Susannalle kommentteja artikkeleista!
KAARINA NASKI
Toimittaja, fil.maist. Kaarina Naski on tehnyt journalistin työnsä kotkalaislehdessä ja sittemmin valtakunnallisessa uutistoimistossa (LSP). Nykyisin Kaarina on vapaa toimittaja, erityisalueenaan kulttuuri.
Klikkaa kuvaa ja lue niin tiedät enemmän kuin muut. Anna Kaarinalle kommentteja artikkeleista!Radio & TV

 Radio Suomi 
 Lomaradio 
 Sibelius TV 
 Radio SuomiPOP 
 Radio Pooki 
 Zoice suomipop 
 Classic Radio Fi 
 Iskelmäradio 
 Radio Nova  
 Radio Voice Suomi 
 Groove Radio Fi 
 Radio Energy 
 Radio Aalto 
 Radio Rock Fi 
 Elävän Arkisto  
 Radio Helsinki 
 Järviradio 
 Kristillinen TV7 
 Radio Peili  
 YLE Kuunteluhuone 
 YLE Urheilu 
 Suomen TV 
 Victorian Yliop. CAN 
 BBC TV-uutiset 
 MTV3, FIN 

 Lisää radioita...

Klikkaa ja katso kaikki Lehdet

 Helsingin Sanomat 
 Iltalehti 
 Iltasanomat 
 Aamulehti 
 Karjalainen 
 Kauppalehti 
 Taloussanomat 
 Hufvudstadsbladet 
 Turun Sanomat 
 Etelä-Suomen Sanomat 
 Kansan Uutiset 
 Maaseudun Tulevaisuus 
 Savon Sanomat 
 Canadan Sanomat 
 Sun-Sentinel, FL 
 Palm Beach Post, FL 
 Uusi Suomi 
 New York Times 
 Nelonen 
 MTV3 Int. 
 Suomi 24 

Lisää lehtiä

 

Sanan ja Sävelen ilta SALC

 


Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot