Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Tiiistai, syyskuu 23, 2014 USAsuomeksi Omat Blogit


Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Mielikki!    Lähetä tämä sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi  

Floridan aika - EST

TVKaista.fi palvelun kautta voit katsoa Suomen TV-ohjelmat!

Click for West Palm Beach, Florida Forecast
 Caribbean Hurricane watch
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

  
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

 


 


 Suuntana Yhdysvallat?
 Etsi lennot ja
 Varaa hotellit
Liikeluettelo
 Autot & Veneet
 Kauneus & Terveys
 Kiertoon
 Kiinteistövälitys
 Korut ja Taide
 Kuljetukset
 Laki & Kirjanpito
 Matkailu
 Muut palvelut
 Pankki & Vakuutukset
 Ruoka ja juoma
 Seurakunnat & Kerhot
 Sisustus
 Tietotekniikka
 Urheilu & Harrastukset

Lisää...

Ilmoitukset
 Asuntokauppa
 Autot
 Henk.koht.
 Kiertoon
 Muut palvelut
 Myydään
 Työpaikat
 Vuokrataan
 Vuokrattavana

Lisää uusi ilmoitus

Suomenlinna, Helsinki
Klikkaa kuvaa ja siirry Suomi-Kameroiden valikkosivulle. Tämä kuva tulee Helsingistä Suomenlinnasta.
Kamerakuva Floridasta
Boynton Inlet,  FL


 
 
Kameroita

 Kameroita Suomessa
 Palm Beach kameroita

 

 
AFCC-Kerhotalo, Lake Worth, Florida 
Avaruuskuvat
Päivän avaruuskuva
Mars-kuvat

NASAn suora TV-lähetys

Raha

 Valuuttakurssit FIN 
 Pörssikurssit Suomessa 
 Pörssikurssit USAssa 
 Florida Lottery 
 Veikkaus 
 Valuuttakonversiot 

Verkkopankki

 Alandsbanken 
 Handelsbanken 
 Nordea 
 Osuuspankki 
 Sampopankki 
 Bank Atlantic 
 Bank Of America 
 Riverside National Bank 
 SunTrust 
 Wells Fargo 
 Chase Bank 

Hyödyllistä

 SUOMIKAUPPA.FI 
 Kotikirkko Thailand 
 Lentoaikataulut 
 Miami Airport 
 FLL Airport 
 Palm Beach Airport 
 Helsinki/Lentoasema 
 American Embassy 
 Embassy Of Finland 
 Kunniakonsuli Floridassa 
 Amadeus - matkalinkit 
 Tilastotietoja Floridasta 
 Kuvakartat Amerikasta 
 Karttahaku Suomesta 
 Karttahaku Amerikasta 
 Puhelinnumerohaku USA 
 Puhelinumerohaku FIN 
 Ilmainen sanakirja 
 Muuta mitat ja painot 
 Palm Beach County 
 Lantana 
 Lake Worth 
 Finlandia University 
 Fi-Am Reporter 
 Tietokoneuutiset 
 Suomen Kielikeskus 
 PBP Classifieds 
 Formula 1 Online 
 Web-kameroita FIN 
 Sähköinen kirjepostitus 
 Elävä Arkisto! 
 Raijan sanaristokkosivut 
 Ticketmaster 
 FinNALA 
 Verkkouutiset 
 Käytetyn auton verot 
 Työeläkkeesi määrä 
 Kelikamerat Suomessa 

 
 
Yhdysvaltoihin matkustavia yritetään huijata kalliilla palvelulla
Nykyään erilaiset huijausyritykset ovat tulleet entistä ovelimmiksi. Yksi uusimmista on Yhdysvaltoihin matkustavia kalasteleva ESTA-palvelu.

Sivustot lupaavat toimittaa Yhdysvaltoihin matkustavilta vaadittavan ESTA-lomakkeen. Ainakin jotkut näistä "palvelusivustoista" jopa toimittavat ESTA-tiedot lupauksensa mukaisesti, tosin ne perivät "palvelustaan" monikertaisen hinnan.

Monet sivustoista ovat vakuuttavia ulkoisesti. Näiden sivustojen kautta ei kuitenkaan ole suositeltavaa hakea matkustuslupaa. Esimerkiksi esta-america.org veloittaa luvasta lähes 80 dollaria, vaikka Yhdysvaltain ulkoministeriön vaatima maksu on 14 dollaria.

Oikea ja virallinen ESTA on haettavissa ulkoministeriön https://esta.cbp.dhs.gov/esta/-sivustolta. Virallisen sivun domain päättyy .gov-verkkotunnukseen ja yhteyden tulee olla salattua https-muotoa. Sivut löydät myös klikkaamalla otsikkokuvaa. USAsuomeksi.com on lisännyt nyt myös sivuilleen pysyvämmän linkin virallisille sivuille. Yhdysvaltojen hallituksen virallisilla sivuilla on mahdollisuus myös suomenkieliseen palveluun.

Myös epäviralliset palvelut saattavat toimittaa tilaajalle virallisen ESTA-luvan. Nämä sivustot täyttävät samat kaavakkeet virallisella ESTA-sivustolla ja toimittavat sähköpostilla tilaajalle virallisen asiakirjan. Käytännössä huijaussivustot voivat siis toimia harmaalla alueella myymällä palvelua, jossa ulkopuolinen taho täyttää hakijan puolesta ESTA-kaavakkeen virallisella sivustolla.

Mikäli olet jo ehtinyt täyttää ja maksaa hakemuksen epävirallisella ESTA-sivustolla, kannattaa yrittää vaatia rahoja takaisin sähköpostilla. Luottokorttitietojen päätyminen epäilyttävän verkkopalvelun käsiin kannattaa myös ilmoittaa kortin myöntäneelle taholle ja mahdollisesti pyytää kortin vaihtamista.
(9/22/14)
West Palm Beachin pormestari haluaa baseball-stadionin Lake Worthiin
Houston Astros ja Washington Nationalsin baseball-joukkueet haluaisivat rakentaa harjoitusstadionin Palm Beachin piirikuntaan Joukkueet ovat ehdottaneet $140 miljoonaa dollaria maksavan stadionin rakentamista West Palm Beachiin 45. Kadun eteläpuolelle, Militaryn ja Haverhill Roadin väliselle alueelle.

West Palm Beachin pormestari Jeri Muoio pitää aloitetta kuitenkin liian riskialttiina kaupungille, myös Palm Beachin piirikunnan hallitus on ehdottanut hankkeesta luopumista. Stadionille suunniteltu maa-alue kuuluu West Palm Beachin kaupungille ja stadion-ryhmän ehdotuksen mukaan kaupungin pitäisi lahjoittaa alue ilmaiseksi piirikunnalle.

Piirikunta ei kuitenkaan maksa maa-alueistaan kaupungin kiinteistöveroa, jolloin kaupunki tulisi menettämään merkittävästi omaisuusverodollareita. Kaupunginhallitus onkin saanut nyt sopivasti alueesta $14 miljoonan dollarin tarjouksen nimettömänä pysyttelevältä "Cayman ryhmältä. "Cayman" haluaa rakentaa alueelle asuintaloja ja palveluita, ryhmä lupaa varata alueelle myös 39 eekkerin (lähes 16 ha) puisto-alueen. Alueen myynti "Cayman Groupille" sulkee sopivasti myös baseball-stadionin suunnitelmat alueelle.

Baseball-stadion haluttaisiin kuitenkin saada Palm Beachin piirikunnan alueelle. Nyt Muoio ja kumppanit ovatkin ehdottaneet uudeksi stadionin alueeksi John Prince-puistoa Lake Worthissa. Alueelle stadionin lisäksi tulisi majoitus- ja muuta liiketoimintaa. Puoltavia lausuntoja on jo hankittu myös Lake Worthiin rajoittuvilta kaupungeilta.

Puisto on jo piirikunnan omistama, puiston koko on vesialueineen 726 eekkeriä, lähes 300 hehtaaria. Puistossa on tällä hetkellä runsaasti toimintaa, leirialueita, kalastusmahdollisuuksia ja terapeuttisia palveluita.

Yli 1000 eekkerin (400 ha) alueen lahjoittivat alueen omistajat John Princen vaikutuksesta 1930- ja 40-luvulla. John Prince toimi piirikunnan hallituksessa 18 vuotta, hänen kuoltuaan puisto nimettiin hänen muistokseen 1952.

John Prince –puiston oletetaan olevan Floridan toiseksi vanhin piirikunnan omistama puisto.
(9/22/14)
PC-valmistajien rivit harvenevat
Kotikäyttäjille suunnattua Toshiban kannettavien tietokoneiden valmistusta vähennetään tuntuvasti. Toshiba kertoo tiedotteessaan menettäneensä uskonsa kotitietokoneiden kannattavaan kasvuun ja aikookin nyt suunnata tuotantonsa vakaammalle ja kalliimmaalle yrityskäyttäjäsektorille.

Toshiba luottaa kovasti IoT (esineiden välinen internet) verkkoon. Teollisuudessa keskenään keskustelevat laitteet ovat jo tämän päiväisiä, myös kotitalouksiin tulee jatkuvasti uusia Internetiin liitettäviä laitteita televisioiden ja jääkaappien lisäksi. Toshiba luottaa tekniseen osaamiseensa ja kokemukseensa pienten painettujen piirien valmistamisessa lääketieteellisten ja tietoliikennelaitteiden käyttöön.

PC-toiminnan pieneneminen aiheuttaa 19 aluetoimiston sulkemisen, jäljelle jää vielä 13 aluetoimistoa.

Toshiba ei ole ensimmäinen suuri pc-valmistaja, joka on päätynyt samantapaiseen ratkaisuun. Dellin kiinnostus pc-valmistukseen on laimentunut jo aikaa sitten. Lenovo on lähes ainoa bisneksessä viime vuosina hyvin menestynyt valmistaja.
(9/22/14)
Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme tule, olkaamme siis suomalaisia
Venäjä voisi lakiensa perusteella lähettää sotajoukkoja maan rajojen ulkopuolelle suojelemaan Venäjän "maanmiesten" etuja, sanoo Vladimir Putinin entinen neuvonantaja Andrei Illarionov, kertoo YLE raportissaan.

Venäjän duuman säätämän lain mukaan kaikkia Venäjän keisarikunnan ja Neuvostoliiton alueella eläneiden ihmisten jälkeläisiä pidetään Venäjän maanmiehinä.

"Suomessa elää miljoonia Venäjän keisarikunnan jälkeläisiä, ja duuman määritelmän mukaan merkittävä osa Suomen väestöstä on Venäjän maanmiehiä", Illarionov sanoi Yle Uutisille.

Toinen duuman hyväksymä laki sanoo, että Venäjä voi lähettää joukkojaan valtiorajojen ulkopuolelle maanmiesten etujen turvaamiseksi.

Nykyään Illarionov työskentelee tutkijana yhdysvaltalaisessa Cato-instituutissa.

Klikkaa kuvaa YLEn raporttiin.
(9/20/14)
Lake Worth Golf tarjoaa rahanarvoisen edun golf-kärpäsen puremiin
Lake Worth Golfin tulos tulee olemaan positiivinen ensimmäisen kerran noin kymmeneen vuoteen.

Ravintolatoiminta on ollut vilkasta, koska myös lähialueen omakotiasukkaat ovat ottaneet ravintolan (Bradley’s Beach House) kantapaikakseen. Ravintolassa on järjestetty paljon erilaisia tapahtumia kuten kokouksia, häitä ja syntymäpäiviä. Perjantai-iltasin on ollut koko perheelle (myös lapsille) soveltuvia tapahtumia sekä arkisin "Happy Hour".

Uuden johdon toimesta kentän kuntoa ja toimintaa on parannettu viime vuosina merkittävästi. Myös maisemointiin tulee parannuksia Intracoastal-näkymän parannuksien myötä. Tämän lokakuun 1. päivänä alkavan kauden hinnoitteluun on tullut joitakin tarjouksia. Jos ostaa syyskuun aikana koko vuoden jäsenyyden, saa $50.00 alennusta. Lisäksi on turisteille ja muillekin suunnattu tarjous, joka loppuu myös 30.09.2014, sisältää etukäteen maksetun 15 pelikerran kortin, jonka hinta veroineen on $525.00 eli $35.00/kerta. Sitä voi käyttää myös omien vieraiden "green feen" maksuun. Tätä alennetulla hinnalla saatua pelioikeutta voi käyttää mihin aikaan tahansa päivästä ja milloin tahansa sesongin aikana.

Lisätietoja saat Christopher Fletcher, Director of Golf, Phone: 561-533-7365, cfletcher@lakeworth.org

Rahanarvoisen vinkin golfaajille lähetti ystävällisesti Seppo Hanski
(9/13/14)
Susanna Suhonen: Hevoshommissa Hanna Kuismin
Helsingistä kotoisin oleva Hanne Kuismin on asunut Amerikassa reilut 14 vuotta. Se, kuinka nainen alun perin päätyi Amerikkaan, ei olekaan ihan tavallinen tarina...
Klikkaa otsikkokuvaa ja lue Susannan koko juttu.
(9/20/14)
Naski: Rakas, kamala koulu
Menepäs laususkelemaan ääneen näinä aikoina, jolloin opinahjot ovat taas pikkuhiljaa löytämässä syysrytmin ja ensimmäiset koulukiusaamistapaukset kirjattu, että itse aikanaan tykkäsit koulunkäynnistä. Joskus totuuden sanominen on provokatiivista. Kannattaa pikemminkin olla hiljaa tai jos kysytään, selvittää vaikka kurkkuaan niin pitkään, että unohtavat mitä kysyivät.

Vaikka tosihan se on, kouluun liittyvät plusmerkkiset muistot lämmittävät vieläkin mieltä. Sekin mikä kerran karvasteli on jo unohtunut. Melkein. Ei ollut esimerkiksi kivaa, kun kasvioppivihkoon tuli merkintä: "Suttua!"
(9/11/14)

Klikkaa kuvaa ja lue Kaarinan juttu koulusta, koulunkäynnistä ja kiusaamisesta...
Reissulla Pohjois-Amerikassa... matka on nyt ohi
Kesäkuun 9. päivä 2013 Kimmo ja Tiina lähtivät reissuun Kaliforniasta, kiertämään Pohjois-Amerikkaa. Haavena oli ja on nähdä ja kokea uusia maisemia ja uusia seikkailuja.

Matkalaiset olivat kääntöpaikassaan vuodenvaihteessa 2013/2014 Floridassa ja ovat nyt päässeet takaisin länsirannikolle, matka päättyy...

Klikkaa kuvaa niin voit edelleen seurata mukavaa matkailublogia Kaliforniasta.
(8/24/14)
USAsuomeksi Blogikirjoitukset
USAsuomeksi.com on vuosien mittaan poikinut useita blogeja, kirjoituksia eri aiheista.
Nyt klikkaamalla kuvaa saat blogiluettelon
Melkoisen hyvä sanakirja
bab.la sanakirja tarjoaa käännöksiä monelle eri kielelle, paikallisista ja arkipäiväisistä lauseista teknisempään ja erikoistuneeseen sanastoon. Erikoisuuksia sivuilla ovat synonyymisanasto, lausumisen harjoittelu, esimerkkilauseet, ja paljon muuta.
Viralliset ESTA-sivut
Yhdysvaltoihin matkustavilta vaaditaan ESTA-tiedot. Tässä linkki Yhdysvaltojen hallituksen virallisille suomenkielisille sivuille. Klikkaa kuvaa.
Ylen Areena-lähetykset
Ylen uudessa Areenassa on parempi kuvanlaatu. Käyttäjiä kiusanneesta videoiden pätkimisestä on päästy eroon myös hitaammilla yhteyksillä ulkomaillakin.

Amerikkalaiset suosikkiohjelmat Internetissä
Lähes kaikki amerikkalaisten televisiokanavien suosikkisarjat Simpsonista Houseen ja satoja elokuvia on nähtävissä nyt www.hulu.com kautta. Klikkaa linkkikuvaa niin siirryt Hulu-sivulle. Lähetykset näkyvat vain Yhdysvalloissa.
Käytettyjen suomenkielisten kirjojen välityssivusto

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat. Finnishedbooks.com on ilmainen osto- ja myyntisivusto, jolla kävijät voivat myydä tai ostaa suomenkielisiä kirjoja, elokuvia ja musiikkia. Sivusto toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa.
Ilmainen urheilukanava

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat.
Tarkasta omat luottotietosi
Voit turvallisesti ja maksutta tarkistaa omat luottotietosi kerran vuodessa.
Luottotietojen tarkastaminen on hyödyllistä aina välillä. Jos luottoraportilla on jotakin kummallista, saatat olla tietamättäsi tietovarkauden uhri. Valtion ylläpitämä www.AnnualCreditReport.com, on osoite, jossa voit tarkistaa omat tietosi kerran vuodessa ilmaiseksi.
Voit siirtyä AnnualCredirReport-sivulle klikkaamalla kuvalinkkiä.
Suomalaisten puhelinnumerot Lantana-Lake Worthissa 1978
1878 suomea puhuvan kotitalouden puhelinnumerot vuonna 1978 Lantana - Lake Worth alueelta!
Klikkaa kuvaa. Linkistä kiitos Risto Nykäselle, linkki on nyt päivitetty.
Lähetä kuva! Kerro juttu! Onnittele ystävääsi!
Lähetä kuva ja lyhyt juttu email-osoitteeseen info@usasuomeksi.com. Julkaisemme mielellämme onnittelusi USAsuomeksi.com sivuilla!
Klikkaa kukkaa ja pääset jo julkaistuille onnittelusivuille.
Lepokodilta mukavia tunnelmia
Suomalaisella Lepokodilla on hauskaa. Joka tiistai pidetään karnevaalit, joissa eri teema joka kuukausi. Karnevaaleihin osallistuvat sekä asukkaat että työntekijät.

Kuvissa on Lepokodin työntekijöitä Hawaii-teema päivänä. Uusi aktiviteettijohtaja Syd, jolla on paljon kokemusta alalta, on tuonut paljon uutta ja hauskaa Lepokotiin. Syd on tanssija ja oopperalaulaja ja viihdyttää asukkaita lukuisilla taidoillaan päivittäin.

Näemme paljon iloisia asukkaita, jotka eivät juuri ole hymyilleet täällä olo aikanaan. Ihmisiä tulee myös Lepokodin ulkopuolelta katselemaan ja ottamaan osaa iloiseen meininkiin...

Siirrä hiiri kuvan päälle ja klikkaa, saat muutaman Eijan lähettämän lisäkuvan.
(9/20/14)
VIIKOTTAISET TAPAHTUMAT, FL

Kevyt Jooga keskiviikkoisin
Tervetuloa mukaan joka keskiviikko ilta klo. 7- 8 lempeään hatha-jooga tunnille Hanna Kiurun ohjauksella Suomi Talolle.
Voit odottaa että otetaan aikaa hengitykseen ja venytykseen ja että käytetään maton lisäksi, remmin, pyyhkeen, lohkon, tuolin ja muita valineitä mitkä saat oppettajalta.
Tunti on kehittynyt opiskelioiden avulla sen vuoden aikana kun sitä on pidetty. Ei tarvi tuoda mukaan muuta kun joogamaton, vesipullon ja positiivisen asennteen!
Tunti on $5. Rahat menevat Suomi Talolle ja opettajalle.
~Nakemiin ja Namaste~
Suomi Talo, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Sivananda Jooga maanantaisin!
Tule mukaan rytmikkään kokokehon täysvenyttelyyn!
Yhden ja puolen tunnin luokka pidetään 7-8:30 Suomi Talolla joka maanantai. Tradition mukaisen Sivananda jooga kehittää, rauhoittaa ja venyttää vartalon lihasryhmät, hapettaa veren ja hoitaa sisäelimet. Sivananda opettajan, Hannan kanssa pääset kokeilemaan päällä seisontaa, jalat auraan ja kroppa pyörään.
Pysyt hyvässä kunnossa kesän aikana ja varmasti nukut paremmin. Ota mukaan joogamatto, vesipullo ja positiivinen asenne!
Tunti on $5. Rahat menevat Suomi Talolle ja opettajalle.
~Nakemiin ja Namaste~
Tavataan Suomi Talolla, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Vapauden Hinta Museo, Price of Freedom Museum, Suomi Talo, Lantana, FL on kesätauolla ja aukeaa jälleen lokakuun lopussa.
Suomi Talon treenitunnit tiistaisin 7-8pm, $1!
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo.
Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talo, 301 Central Blvd / Finlandia Blvd. Lantana, FL

Dollarijumppa Kerhotalolla torstaisin 7-8pm!
908 Lehto Lane, Lake Worth.
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo. Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talon englanninkurssit ovat kesätauolla
Koulun alkamisajasta syksyllä ilmoitetaan erikseen.
Aurinkoista kesää!
Tiedustelut: Armi (305) 394-0804 tai armi1@bellsouth.net
Tapahtumat

Päivä:

Lisää...
Maarit Forsbom, Realtor, FloridaScan Air Hynonen, Lake Worth, FL (561) 309-5824

Aimotravel Matkatoimisto, Lake Worth, FL
Kopparberg Siideri nyt Yhdysvalloissa
LUOKITELLUT ILMOITUKSET
Lomakoti Asunnot, Inc Floridassa
Lake Clarke Gardens ja Ashley Park
 
Uusimmat Ilmoitukset
  RENT

Lisää...

Luontokuvia
Video:Tapio Alanko Talvikuvia 2014
Klikkaa videoon
Suomen teksti-tv  

 

 

Sedona, AZ
by Timov

Boca Raton Beach, Florida
Kuva päivittyy vain valoisana aikana
Klikkaa tästä - saat kuvan suurempana

 

 Yhdysvalloissa vaalit lähestyvät. Äänestysrekisteröinti on vielä mahdollista lokakuun 6 päivään asti. Klikkaa kuvaa ja käy tutkimassa Palm Beach Countyn ehdokkaita ja muita äänestyskysymyksiä.
Vaalit 

Liikkuva passilaite tulee jälleen Lake Worthiin. Klikkaa kuvaa suurennokseen ja tarkempiin tietoihin suomeksi ja englanniksi.

Passilaite

Removable pasport device

June 2015

ds

SEURATTAVAT


OSMO KANERVAN RADIO-OHJELMA Kotikirkon aamuohjelma ja Osmo Kanervan radio-ohjelma Finnish Window on kuultavissa suorana sunnuntaisin klo 9:00-10 AM. Mukana on myös kuva suorana studiosta. Radion kautta kuunnellessa aaltopituus on AM 1340.

Osmon puhelinnumero on 561-533-0410 ja voit myös lähettää sähköpostia osoitteella osmokanerva@bellsouth.net
Klikkaa Osmon kuvaa, niin siirryt radio-aseman sivulle.

Kuuntele nauhoitettu Osmon tämänviikkoinen ohjelma tästä!SUSANNA SUHONEN
Susanna Suomesta
on kirjoittanut sivuillemme jo vuodesta 2005 perehdytäen lukijoitamme perinteisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin.
Klikkaa Susannan kuvaa lue jutut!
Anna Susannalle kommentteja artikkeleista!
KAARINA NASKI
Toimittaja, fil.maist. Kaarina Naski on tehnyt journalistin työnsä kotkalaislehdessä ja sittemmin valtakunnallisessa uutistoimistossa (LSP). Nykyisin Kaarina on vapaa toimittaja, erityisalueenaan kulttuuri.
Klikkaa kuvaa ja lue niin tiedät enemmän kuin muut. Anna Kaarinalle kommentteja artikkeleista!Radio & TV

 Radio Suomi 
 Radio Rapu 
 Lomaradio 
 Sibelius TV 
 Radio SuomiPOP 
 Radio Pooki 
 Zoice suomipop 
 Classic Radio Fi 
 Iskelmäradio 
 Radio Nova  
 Radio Voice Suomi 
 Groove Radio Fi 
 Radio Energy 
 Radio Rock Fi 
 Radio Aalto 
 Elävän Arkisto  
 Radio Helsinki 
 Järviradio 
 Kristillinen TV7 
 Radio Peili  
 YLE Kuunteluhuone 
 YLE Urheilu 
 Suomen TV 
 Victorian Yliop. CAN 
 BBC TV-uutiset 

 Lisää radioita...

Klikkaa ja katso kaikki Lehdet

 Helsingin Sanomat 
 Iltalehti 
 Iltasanomat 
 Aamulehti 
 Karjalainen 
 Kauppalehti 
 Taloussanomat 
 Hufvudstadsbladet 
 Turun Sanomat 
 Etelä-Suomen Sanomat 
 Kansan Uutiset 
 Maaseudun Tulevaisuus 
 Savon Sanomat 
 Canadan Sanomat 
 Sun-Sentinel, FL 
 Palm Beach Post, FL 
 Uusi Suomi 
 New York Times 
 Nelonen 
 MTV3 Int. 
 Suomi 24 

Lisää lehtiä

 

Amerikansuomalainen tapahtuma Riihimäellä

FFFC

FFFC


Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot