Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Torstai, marraskuu 27, 2014 USAsuomeksi Omat Blogit


Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Hilkka!    Lähetä tämä sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi  

Floridan aika - EST

TVKaista.fi palvelun kautta voit katsoa Suomen TV-ohjelmat!

Click for West Palm Beach, Florida Forecast
 Caribbean Hurricane watch
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

  
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

 


 


 Suuntana Yhdysvallat?
 Etsi lennot ja
 Varaa hotellit
Liikeluettelo
 Autot & Veneet
 Kauneus & Terveys
 Kiertoon
 Kiinteistövälitys
 Korut ja Taide
 Kuljetukset
 Laki & Kirjanpito
 Matkailu
 Muut palvelut
 Pankki & Vakuutukset
 Ruoka ja juoma
 Seurakunnat & Kerhot
 Sisustus
 Tietotekniikka
 Urheilu & Harrastukset

Lisää...

Ilmoitukset
 Asuntokauppa
 Autot
 Henk.koht.
 Kiertoon
 Muut palvelut
 Myydään
 Työpaikat
 Vuokrataan
 Vuokrattavana

Lisää uusi ilmoitus

Suomenlinna, Helsinki
Klikkaa kuvaa ja siirry Suomi-Kameroiden valikkosivulle. Tämä kuva tulee Helsingistä Suomenlinnasta.
Kamerakuva Floridasta
Boynton Inlet,  FL


 
 
Kameroita

 Kameroita Suomessa
 Palm Beach kameroita

 

 


AFCC-Kerhotalo, Lake Worth, Florida 
Avaruuskuvat
Päivän avaruuskuva
Mars-kuvat

NASAn suora TV-lähetys

Raha

 Valuuttakurssit FIN 
 Pörssikurssit Suomessa 
 Pörssikurssit USAssa 
 Florida Lottery 
 Veikkaus 
 Valuuttakonversiot 

Verkkopankki

 Alandsbanken 
 Handelsbanken 
 Nordea 
 Osuuspankki 
 Sampopankki 
 Bank Atlantic 
 Bank Of America 
 Riverside National Bank 
 SunTrust 
 Wells Fargo 
 Chase Bank 

Hyödyllistä

 SUOMIKAUPPA.FI 
 Kotikirkko Thailand 
 Lentoaikataulut 
 Miami Airport 
 FLL Airport 
 Palm Beach Airport 
 Helsinki/Lentoasema 
 American Embassy 
 Embassy Of Finland 
 Kunniakonsuli Floridassa 
 Amadeus - matkalinkit 
 Tilastotietoja Floridasta 
 Kuvakartat Amerikasta 
 Karttahaku Suomesta 
 Karttahaku Amerikasta 
 Puhelinnumerohaku USA 
 Puhelinumerohaku FIN 
 Ilmainen sanakirja 
 Muuta mitat ja painot 
 Palm Beach County 
 Lantana 
 Lake Worth 
 Finlandia University 
 Fi-Am Reporter 
 Tietokoneuutiset 
 Suomen Kielikeskus 
 PBP Classifieds 
 Formula 1 Online 
 Web-kameroita FIN 
 Sähköinen kirjepostitus 
 Elävä Arkisto! 
 Raijan sanaristokkosivut 
 Ticketmaster 
 FinNALA 
 Verkkouutiset 
 Käytetyn auton verot 
 Työeläkkeesi määrä 
 Kelikamerat Suomessa 

 
 
Hyvää Kiitospäivää kaikille

(11/27/14)
Tarkasta postilaatikkosi Floridassa myös sunnuntaina
Yhdysvaltojen postilaitos US Postal Service ilmoitti tiistaina, että postinjakelu toimii Etelä-Floridassa myös sunnuntaisin marraskuun lopusta jouluun saakka.

Floridan sunnuntaikampanja on Postilaitoksen kaikkien aikojen suurin markkinointitempaus. Sunnuntaikampanjassa jaetaan myös paketit, joita Postilaitos laskee toimittavansa koko maassa 450-470 miljoonaa kappaletta.

Todella mittavissa taloudellisissa vaikeuksissa painiskeleva USPS suunnittelee säästävänsä myöhemmin jopa $2 miljardia dollaria vuodessa lopettamalla postin lauantai- ja sunnuntaikannon. Vuonna 2012 USPS tuotti tappiota järisyttävät $15,9 miljardia dollaria, vuonna 2013 tappiota saatiin pienenettyä sentää $5 miljardiin dollariin.

Postilaitos huomauttaa, että joulukortit ulkomaille pitää lähettää joulukuun 2. päivään mennessä, jotta ne varmasti ehtivät perille tavallisessa postissa, pikapostia jouluksi voi lähettää vielä 10 päivään joulukuuta asti.

Yhdysvaltojen sisäisessä postissa jouluposti pitää lähettää viimeistään joulukuun 15 päivä.
(11/26/14)
Uber Taksi – hieno palvelu, mutta kova vastustus
Uberin idean mukaan jokainen auton omistaja voi kuljettaa toisia ihmisiä paikasta toiseen – edullisemmin kuin tavallisessa taksissa. Uber-kuljetus tilataan vain Internetin kautta tai älypyhelimella tiettyyn osoitteeseen, auto noutaa sinut alle 15 minuutissa ja vie ilmoitettuun määränpäähän. Kuljettajalle ei makseta mitään, lasku peritään suoraa luottokortiltasi. Uber kertoo hintojensa olevan noin 40 prosenttia tavallista taksikyytiä edullisemman.

Uber toimii jo ainakin 230 kaupungissa 46 maassa, nyt myös Helsingissä. Maailmalla taksiyrittäjät ovat taistelleet Uberia vastaan jo pitkään, nyt taistelu leviää myös Suomeen.

Orlandon lentoasema Floridassa on ryhtynyt jo kovempiin toimiin taksiyrittäjien puolesta, nettoaahan lentokenttä itsekin yli $10 mijoonaa dollaria taksimaksuista vuodessa. Lentokenttä perii taksiyrittäjiltä $50 dollarin hakemusmaksun lisäksi $3.15 dollarin maksun jokaiselta puolelta tunnilta, jolloin taksi odottaa kyytiä ja kyydin saatuaan $2.65 dollaria per matkustaja.

Taksiyittäjät ja -yritykset syyttävät Uberia ilman tarvittavia lupia toimimisesta ja harjoittavan epäreilua ja laitonta kilpailua. Orlandon lentoasemalla onkin Uber-kuljettajia uhattu pidätyksellä ja tuntuvilla sakoilla.

Lentoasemalla toimivat taksiyrittäjät ovat kuitenkin nyt joutuneet alentamaan hintojaan 20-25 prosentilla, joka matkustajien kannalta on tietysti hyvä asia.
(11/26/14)
Obama antoi yksipuolisen määräyksen maahanmuutosta
Yksi presidentti Obaman vaalilupauksista jo kuusi vuotta sitten, oli muutokset Yhdysvaltojen maahanmuuttopolitiikkaan. Yhdyvalloissa on vuoden 2012 tilaston mukaan 42.6 miljoonaa ulkomailla syntynyttä henkilöä, joista noin 74 prosenttia (31.4 miljoonaa) on laillisesti maahan muuttaneita ja 26 prosenttia (11.2 miljoonaa) laittomasti, ilman lupaa maassa oleskelevia.

Republikaanien valtaannousu tulevassa vuodenvaihteessa Yhdysvaltain Kongresissa ja Senaatissa on saanut kuuman maahanmuuttopolitiikkakeskustelun uuteen vaiheeseen. Molempien puolueiden yhteinen keskusteluryhmä, jossa mukana oli myös Floridan senaattori Marco Rubio teki oman ehdotuksensa jo vuosi sitten. Ehdotukset kuitenkin hylättiin ja mitään uudistuksia ei ole tapahtunut.

Lunastaakseen edes yhden vaalilupauksistaan on presidentti Barack Obama nyt antanut oman "presidentin toimeenpanomääräyksen", asetuksen, maahanmuuttopolitiikasta. Varsinkin republikaanien vastustamassa ehdotuksessa lievennetään maasta karkoituksia ja helpotetaan mm. Yhdysvaltojen kansalaisten ulkomaisten puolisoiden maahanmuuttoa.

Karkoitusuhka saattaa nyt poistua noin 2.5 - 3.3 miljoonalta Yhdysvalloissa laittomasti oleskelevalta, varsinkin jos heillä on Yhdysvalloissa syntyneitä lapsia. Kaikkiaan asetuksessa pyritään laillistamaan jopa 5 miljoonaa maassa laittomasti oleskelevaa. Muutoksia tulee myös muihin viisumiluokkiin, korkeastikoulutetut tiede- ja teknologiaosaajat saavat lisäviisumeita, samoin yrittäjäviisumien määrää kasvatetaan.

Obamaa oli jo ennen torstai-iltana televisioitua puhetta moitittu valtaoikeuksien väärinkäytöstä ja uhattu syytteillä. Republikaanit ovat uhanneet myös Kongressin rahoituksen lopettamisella, joka pysäyttäisi koko maan hallinnon. Republikaanien edustaja Tom Cole kertoi mielipiteenään Obaman nyt haastavan "kapakkatappelua".
(11/21/14)
Tapio Salinista Floridan suomalaisen lepokodin (FARH Inc) puheenjohtaja
FARH Inc. jakoi keskiviikkoisessa kokouksessaan hallituksen toimihenkilöiden paikat.

Puheenjohtaja Tapio Salin
1st vice chairman - June Rantanen
2nd vice chairman - Kari Nylander
Secretary - Marja Leena Suni
Vice Secretary - Tia Wright
Treasurer - Dorothy Beckman
Vice Treas. - June Rantanen
Membership sec'y - June Rantanen
Vice membership secretary - Hely Rantala

(11/20/14)
Kirkko sai vaivaisukon
St. Andrew's luterilainen kirkko Lake Worthissa, Floridassa on saanut yllätyslahjoituksen ohiolaiselta emeritus professoripariskunnalta, Gene ja Linda Kankaalta. Lahjoituspatsas, "Vaivaisukko" on valmistetttu mango-puusta Filippiineillä. Filippiiniläisyrityksen valmistamia patsaita on ympäri maailmaa, mm Vatikaanivaltiossa Roomassa.

Vaivaisukkoperinne alkoi jo 1649, jolloin Ruotsi-Suomen kuningatar Kristiina kehoitti kirkkoja asettamaan vaivaisukkoja kirkkojen etuovelle seurakunnan köyhien auttamiseksi. Lake Worthin vaivaisukon keräämät tulot menevät lyhentämättöminä lasten päiväkodin hyväksi.

Vaivaisukon, tai kasvonpiirteiltään vaivaispojan, asennuksen suorittivat Lauri Kanervikkoaho ja Esko Hulkkonen, patsaan lakkauksen on tehnyt Ritva Manner. Mahdollisesti Amerikan mantereen ainoan vaivaisukon paljasti seurakunnan pastori Viveca Auer.

Klikkaa kuvaa ja katso pari lisäkuvaa patsaan sunnuntaisesta paljastustilaisuudesta...
(11/16/14)
Susanna Suhonen: Laura - Elämää Etelä-Kaliforniassa
Laura on Lapista kotoisin oleva reilu kolmekymppinen nuori nainen. Koulutukseltaan hän on filmi- ja tv- alan kandi. Tällä hetkellä Laura asuu Malibussa. Lukion jälkeen Laura muutti heti ulkomaille, matkusteli paljon ja työskenteli mm. Skotlannissa.

"Lomaillessani Kaliforniassa tutustuin paljon eri ihmisiin ja sitä myöten päädyin vierailemaan täällä niin usein kuin mahdollista. Suoritettuani yliopisto-tutkintoni Englannissa, matkustelin taas paljon ympäri maailmaa ja matkalla takaisin kotiin tutustuin Kaliforniassa nykyiseen mieheeni, joka on kotoisin Malibusta. Näin ollen parin vuoden kansainvälisen kaukosuhteen ja edes takaisin matkustelun jälkeen menimme naimisiin ja päädyin pysyvästi Malibuun", Laura kertoo hymyillen.
Klikkaa otsikkokuvaa ja lue Susannan koko juttu.
(11/26/14)
USAsuomeksi Blogikirjoitukset
USAsuomeksi.com on vuosien mittaan poikinut useita blogeja, kirjoituksia eri aiheista.
Nyt klikkaamalla kuvaa saat blogiluettelon
Käytettyjen suomenkielisten kirjojen välityssivusto

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat. Finnishedbooks.com on ilmainen osto- ja myyntisivusto, jolla kävijät voivat myydä tai ostaa suomenkielisiä kirjoja, elokuvia ja musiikkia. Sivusto toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa.
Amerikkalaiset suosikkiohjelmat Internetissä
Lähes kaikki amerikkalaisten televisiokanavien suosikkisarjat Simpsonista Houseen ja satoja elokuvia on nähtävissä nyt www.hulu.com kautta. Klikkaa linkkikuvaa niin siirryt Hulu-sivulle. Lähetykset näkyvat vain Yhdysvalloissa.
Ilmainen urheilukanava

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat.
Ylen Areena-lähetykset
Ylen uudessa Areenassa on parempi kuvanlaatu. Käyttäjiä kiusanneesta videoiden pätkimisestä on päästy eroon myös hitaammilla yhteyksillä ulkomaillakin.

Melkoisen hyvä sanakirja
bab.la sanakirja tarjoaa käännöksiä monelle eri kielelle, paikallisista ja arkipäiväisistä lauseista teknisempään ja erikoistuneeseen sanastoon. Erikoisuuksia sivuilla ovat synonyymisanasto, lausumisen harjoittelu, esimerkkilauseet, ja paljon muuta.
Viralliset ESTA-sivut
Yhdysvaltoihin ilman erillistä viisumia matkustavilta vaaditaan ns. ESTA-tiedot ja hallintomaksu. Tässä linkki Yhdysvaltojen hallituksen virallisille sivuille. Valitse aukeavan sivun yläreunasta haluamasi käyttökieli. Mukana myös suomi.
Klikkaa kuvaa ja siirry ESTA-sivulle.
Tarkasta omat luottotietosi
Voit turvallisesti ja maksutta tarkistaa omat luottotietosi kerran vuodessa.
Luottotietojen tarkastaminen on hyödyllistä aina välillä. Jos luottoraportilla on jotakin kummallista, saatat olla tietamättäsi tietovarkauden uhri. Valtion ylläpitämä www.AnnualCreditReport.com, on osoite, jossa voit tarkistaa omat tietosi kerran vuodessa ilmaiseksi.
Voit siirtyä AnnualCredirReport-sivulle klikkaamalla kuvalinkkiä.
Suomalaisten puhelinnumerot Lantana-Lake Worthissa 1978
1878 suomea puhuvan kotitalouden puhelinnumerot vuonna 1978 Lantana - Lake Worth alueelta!
Klikkaa kuvaa. Linkistä kiitos Risto Nykäselle, linkki on nyt päivitetty.
Lähetä kuva! Kerro juttu! Onnittele ystävääsi!
Lähetä kuva ja lyhyt juttu email-osoitteeseen info@usasuomeksi.com. Julkaisemme mielellämme onnittelusi USAsuomeksi.com sivuilla!
Klikkaa kukkaa ja pääset jo julkaistuille onnittelusivuille.
Jenifer Laukkanen tohtoroitiin
Tohtori suomalaisperheeseen Floridassa.

Vaimoni Jenifer Marcial Laukkanen valmistui tohtoriksi toukokuussa, Doctor of Physical Therapy.

Han opiskeli University of Montanassa, tyon ohessa, ja valmistui ennatysajassa, 18 kuukaudessa, yleensä tutkintoon menee kaksi ja puoli vuotta.

Olimme päätösjuhlassa juhlassa poikien kanssa, ’suuressa ulkoilmastadionissa Missoulassa, missa tuhansia muitakin valmistui samana paivana.

Doctor of Physical Therapy valmistujat saivat diplominsa suuren stadionin juhlan jalkeen isossa auditoriumissa. Tunnelma oli sanoinkuvaamaton..

Nain kertoili vaimostaan tosi ylpea Eero Laukkanen, joka nykyaan kayttaa tittelia "tohtorinna".
(11/24/14)
Tähtiä Suomi Talolla Floridassa

Suomi Talo ja Finlandia Foundation olivat järjestäneet sunnuntai-iltapäiväksi kaksiosaisen matinean, jonka ensimmäisessä osassa Heli Sirviö haastatteli Suomen tunnetuinta Hollywood tähteä, Taina Elgiä.

Taina Elgin ensimmäinen esiintyminen elokuvassa tapahtui jo Suomessa elokuvassa "Suomisen perhe", vuonna 1941 ja myöhemmin elokuvassa "Naimisiin päiväksi" vuonna 1946. Elgin tunnetuin elokuva on George Cukorin ohjaama "Tytöt" vuodelta 1957, jossa hänen vastanäyttelijöinään olivat muun muassa Gene Kelly, Mitzi Gaynor ja Kay Kendall. Elokuvaosastaan Elg palkittiin Golden Globe -palkinnolla kategoriassa "paras musikaalinäyttelijätär". Elokuvan ääniraidalla Elg muun muassa laulaa Cole Porterin kappaleen "Ca c´est l´amour".

Haastattelussa selviää myös, kuinka Taina Elg Hollywood-vuosinaan tutustui myös Elizabeth Tayloriin - "maailman kauneimpiin silmiin", Doris Dayhin, joka ainoana osasi heti lausua oikein Tainan nimen, Roger Mooreen ja Arnold Swartzeneggeriin.

Klikkaa kuvaa ja katsele ja kuuntele noin 40 minuuttin mittainen Taina Elgin haastattelu.

Matinean toisessa osassa Finlandia Foundation Nationalin aikaisempi Performer of the Year palkinnolla palkittu pianisti Marja Kaisla esitti ensin amerikkalaisia Gershwinin sävelmiä, siirtyen sitten suomalaiseen musiikkiin, Sibeliuksen ja Einar Englundin voimakkaisiin sävelyksiin.

Sibeliuksen tuotannosta oli mukana myös mielenkiintoinen, vasta 2013 Harwardin Yliopiston kirjastosta löytynyt sävellys, jota Kaisla sai luvan esittää, luvattuaan pitää kirjoitetut nuotit salassa. Kaislan konsertti päättyi hienosti voimaakkaasti esitettyyn Finlandiaan.
(11/16/14)
Finlandia Foundation Florida Chapter is 60 years young
Finlandia Foundationin Floridan osasto juhli hienosti Atlantiksen Country Clubilla 60 vuotista taivaltaan.

Mukana juhlissa oli lähes koko Finlandia Foundationin maanlaajuinen johtokunta, varapääkonsuli Anna Yletyinen Suomen New Yorkin Konsulaatista, "Jimmy Buffet", Raimo Sirkiä, Mikko Manninen ja tietysti Driftwoods tanssiorkesteri. Kunniavieraana oli suomalainen palkittu Hollywood-tähti Taina Elg.

Finlandia Foundationin Gala on aina odotettu Floridan suomalaisalueen "pukujuhla", nyt paikalle oli saatu lähes 200 toinen toistaan edustavampaa osanottajaa.

Gala-juhlasta kertyneet varat käytetään stipendeinä nuorille amerikansuomalaisille opiskelijoille.

Klikkaa kuvaa, niin näet 145 kuvaa lisää Kuvapankista...
(11/15/14)
Lepokodilla lämminhenkinen 40-vuotisjuhla
Perjantaina 14. marraskuuta Floridan suomalaiselle Lepokodille saapui paikallisia suomalaisia ja vierailijoita kauempaakin juhlimaan Lepokodin 40-vuotispäiviä. Iloinen puheensorina täytti ruokasalin, jossa Lepokodin johtaja Katja Pukkila toivotti kaikki tervetulleiksi ja piti avauspuheen. Puheita pitivät myös FARH johtokunnan puheenjohtaja June Rantanen ja toimitusjohtaja Lisa Izquierdo. St. Andrew's kirkon pastori Viveca Auer oli tullut onnittelemaan Lepokotia ruusujen kera.

Pirjo-Leena Koskinen kertoi Lepokodin syntyhistoriasta sekä näytti aiheeseen liittyviä vanhoja valokuvia. Sinikka Tenlen lauloi meille kauniin syntymäpäivälaulun Gunnar Penttisen sekä Eino Lehtosen säestäessä haitareillaan. Asukkaamme John Johansen käytti myös puheenvuoron ja kertoi olevansa erittäin tyytyväinen ja onnellinen voidessaan asua Lepokodilla.

Reino Iskaniuksen leipoma täytekakku sekä muut keittiön herkut maistuivat kahvin kera samalla kun Sinikka, Gunnar ja Eino jatkoivat reippaita lauluja.

Teksti: Heidi Seppänen, kuvat Heidi ja Eija, Lepokoti
Klikkaa otsikkokuvaa lisäkuviin.
(11/18/14)
VIIKOTTAISET TAPAHTUMAT, FL

Suomi Talon kirjasto
Suomi Talon kirjasto on taas auki vanhaan tapaan sunnuntaisin 12.00 - 14.00
Kevyt Jooga sunnuntaisin
Jooga sunnuntaisin klo. 4-5 Suomitalolla. Tule kevyt jooga tunnille luuston vahvistukseen! Jooga vahvistaa luuston ja lihakset. Harjoitellaan seinän avulla ja kehitetään luuston tiheyttä ja massaa painolla ja hengityksellä. Tervetuloa!
Suomi Talo, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Vapauden Hinta Museo, Price of Freedom Museum
Suomi Talo, Lantana, FL on auki sunnuntaisin 12 noon - 2 pm alkaen 19 lokakuuta.
Sivananda Jooga maanantaisin!
Tule mukaan rytmikkään kokokehon täysvenyttelyyn!
Yhden ja puolen tunnin luokka pidetään 7-8:30 Suomi Talolla joka maanantai. Ota mukaan joogamatto, vesipullo ja positiivinen asenne!
Tunti on $5. Rahat menevat Suomi Talolle ja opettajalle.
~Nakemiin ja Namaste~
Tavataan Suomi Talolla, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Suomi Talon treenitunnit tiistaisin 7-8pm, $1!
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo.
Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talo, 301 Central Blvd / Finlandia Blvd. Lantana, FL

Urheiluseura North Star pöytätennis Suomi Talolla:
tiistaisin 6-8pm. Kaikki mukaan, myös aloittelijat.
Lisätietoja: Matti 561-540-2898.
North Starin naisten ja miesten jumppa
Naisten ja miesten jumppa Suomitalolla joka tiistai 6-7 pm.
Joka kuukauden ensinmäinen tiistai on kuukausikokous 7 pm.

Rantalentopalloa
Alkaen 4 päivä joulukuuta klo 10.00 John Prince Park-puistossa
Lisätietoja Kari Ahlroth 561-523 5596
Dollarijumppa Kerhotalolla torstaisin 7-8pm!
908 Lehto Lane, Lake Worth.
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo. Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talon Kielikoulu jatkaa toimintaansa.
Kurssit perjantaisin klo 9am Suomi Talolla Lantanassa.
Tiedustelut: Armi (305) 394-0804 tai armi1@bellsouth.net
Tapahtumat
THANKSGIVING DAY TURKEY DINNER AT AMERICAN FINNISH CLUB
Paikka: AMERICAN FINNISH CLUB <> KERHOTALO 908 Lehto Lane, Lake Worth, FL33461 Ph. 561-965-9792
Päivä: 11/27/2014
Aika: 1PM
Lisää...
KIITOSPAIVAN KALKKUNA LOUNAS KERHOTALOLLA $15.00
Paikka: KERHOTALO <> AFC 908 Lehto Lane, Lake Worth, FL33461 Ph.561-965-9792
Päivä: 11/27/2014
Aika: 13.00
Lisää...
Floridan Karjalaiset esittää: ilmaisnäytäntönä Edvin Laineen TUNTEMATON SOTILAS with English subtitles
Paikka: Suomi Talolla
Päivä: 11/28/2014
Aika: 6 - 9 pm
Lisää...
Quarter Auction Fundraiser
Päivä: 11/29/2014
Aika: 6 - 10 pm
Lisää...
Osmo Kanervan muistotilaisuus Kotikirkossa
Päivä: 11/29/2014
Aika: 2pm
Lisää...
Floridan Karjalaisten kuukausikokous
Paikka: Suomi Talolla
Päivä: 11/29/2014
Aika: 2pm kahvi/3pm kokous
Lisää...
Suomalaiset Sotaveteraanit Amerikassa ry. Itsenäisyyspäivan kirkkojuhla
Paikka: St. Andrew's Lutheran Church
Päivä: 12/6/2014
Aika: klo 1.00pm (13.00)
Lisää...
Suomalaiset Sotaveteraanit Amerikassa ry. Seppeleenlaskutilaisuus Bryant Puistossa.
Paikka: Bryant Park, Lake Worth.
Päivä: 12/6/2014
Aika: 9.00am
Lisää...
Itsenäisyyspäivän Iltajuhla Liput $30
Paikka: Suomi Talo Finland House 301 Finlandia Blvd Lantana FL 33462
Päivä: 12/6/2014
Aika: 6 pm
Lisää...
Itsenäisyyspäivän Lipunnostoseremonia ja kahvit
Paikka: Suomi Talo Finland House 301 Finlandia Blvd Lantana FL 33462
Päivä: 12/6/2014
Aika: 10 am
Lisää...
Untitled Art Fair, Finnish Contemporary Art in Miami December 3-7.
Paikka: Located directly on the beach in the heart of South Beach at Ocean Drive and 12th Street
Päivä: 12/6/2014
Aika: Daily
Lisää...

Lisää...

HomeMax Realty - Palm Beach 1-561-540-8122 or Miami 1-305-407-3505Scan Air Hynonen, Lake Worth, FL (561) 309-5824

Aimotravel Matkatoimisto, Lake Worth, FL


Maarit Forsbom, Realtor, Florida
Henry Haakkola - Vakuutukset

Kopparberg Siideri nyt Yhdysvalloissa
LUOKITELLUT ILMOITUKSET
Lomakoti Asunnot, Inc Floridassa
Lake Clarke Gardens ja Ashley Park
 
Uusimmat Ilmoitukset

Lisää...

Luontokuvia
Video:Tapio Alanko Talvikuvia 2014
Klikkaa videoon
Suomen teksti-tv  

 

 

Sedona, AZ
by Timov

Boca Raton Beach, Florida
Kuva päivittyy vain valoisana aikana
Klikkaa tästä - saat kuvan suurempana

 


ds

SEURATTAVAT


FINNISH WINDOW RADIO-OHJELMA Kotikirkon aamuohjelma ja radio-ohjelma Finnish Window ovat kuultavissa suorana sunnuntaisin klo 9:00-10 AM. Radion kautta kuunnellessa aallonpituus on AM 1340.

Finnish Window radio-ohjelman puhelinnumero on 561-533-0410 ja ohjelmaan voit myös lähettää sähköpostia osoitteella osmokanerva@bellsouth.net

Klikkaa ohjelman otsikkokuvaa, niin voit kuunnella suoraa, yleensä ranskankielistä lähetystä.

Kuuntele nauhoitettu, nyt Kaarina Kanervan pitämä tämänviikkoinen ohjelma tästä!SUSANNA SUHONEN
Susanna Suomesta
on kirjoittanut sivuillemme jo vuodesta 2005 perehdytäen lukijoitamme perinteisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin.
Klikkaa Susannan kuvaa lue jutut!
Anna Susannalle kommentteja artikkeleista!
KAARINA NASKI
Toimittaja, fil.maist. Kaarina Naski on tehnyt journalistin työnsä kotkalaislehdessä ja sittemmin valtakunnallisessa uutistoimistossa (LSP). Nykyisin Kaarina on vapaa toimittaja, erityisalueenaan kulttuuri.
Klikkaa kuvaa ja lue niin tiedät enemmän kuin muut. Anna Kaarinalle kommentteja artikkeleista!Radio & TV

 Radio Suomi 
 Radio Rapu 
 Lomaradio 
 Sibelius TV 
 Radio SuomiPOP 
 Radio Pooki 
 Zoice suomipop 
 Classic Radio Fi 
 Iskelmäradio 
 Radio Nova  
 Radio Voice Suomi 
 Groove Radio Fi 
 Radio Energy 
 Radio Rock Fi 
 Radio Aalto 
 Elävän Arkisto  
 Radio Helsinki 
 Järviradio 
 Kristillinen TV7 
 Radio Peili  
 YLE Kuunteluhuone 
 YLE Urheilu 
 Suomen TV 
 Victorian Yliop. CAN 
 BBC TV-uutiset 

 Lisää radioita...

Klikkaa ja katso kaikki Lehdet

 Helsingin Sanomat 
 Iltalehti 
 Iltasanomat 
 Aamulehti 
 Karjalainen 
 Kauppalehti 
 Taloussanomat 
 Hufvudstadsbladet 
 Turun Sanomat 
 Etelä-Suomen Sanomat 
 Kansan Uutiset 
 Maaseudun Tulevaisuus 
 Savon Sanomat 
 Canadan Sanomat 
 Sun-Sentinel, FL 
 Palm Beach Post, FL 
 Uusi Suomi 
 New York Times 
 Nelonen 
 MTV3 Int. 
 Suomi 24 

Lisää lehtiä

 


Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot