Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Tiiistai, syyskuu 02, 2014 USAsuomeksi Omat Blogit


Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Sinikka ja Sini!    Lähetä tämä sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi  

Floridan aika - EST

TVKaista.fi palvelun kautta voit katsoa Suomen TV-ohjelmat!

Click for West Palm Beach, Florida Forecast
 Caribbean Hurricane watch
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

  
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

 


 


 Suuntana Yhdysvallat?
 Etsi lennot ja
 Varaa hotellit
Liikeluettelo
 Autot & Veneet
 Kauneus & Terveys
 Kiertoon
 Kiinteistövälitys
 Korut ja Taide
 Kuljetukset
 Laki & Kirjanpito
 Matkailu
 Muut palvelut
 Pankki & Vakuutukset
 Ruoka ja juoma
 Seurakunnat & Kerhot
 Sisustus
 Tietotekniikka
 Urheilu & Harrastukset

Lisää...

Ilmoitukset
 Asuntokauppa
 Autot
 Henk.koht.
 Kiertoon
 Muut palvelut
 Myydään
 Työpaikat
 Vuokrataan
 Vuokrattavana

Lisää uusi ilmoitus

Suomenlinna, Helsinki
Klikkaa kuvaa ja siirry Suomi-Kameroiden valikkosivulle. Tämä kuva tulee Helsingistä Suomenlinnasta.
Kamerakuva Floridasta
Boynton Inlet,  FL


 
Kameroita

 Kameroita Suomessa
 Palm Beach kameroita

 

 

AFCC-Kerhotalo, Lake Worth, Florida 
Avaruuskuvat
Päivän avaruuskuva
Mars-kuvat

NASAn suora TV-lähetys

Raha

 Valuuttakurssit FIN 
 Pörssikurssit Suomessa 
 Pörssikurssit USAssa 
 Florida Lottery 
 Veikkaus 
 Valuuttakonversiot 

Verkkopankki

 Alandsbanken 
 Handelsbanken 
 Nordea 
 Osuuspankki 
 Sampopankki 
 Bank Atlantic 
 Bank Of America 
 Riverside National Bank 
 SunTrust 
 Wells Fargo 
 Chase Bank 

Hyödyllistä

 SUOMIKAUPPA.FI 
 Kotikirkko Thailand 
 Lentoaikataulut 
 Miami Airport 
 FLL Airport 
 Palm Beach Airport 
 Helsinki/Lentoasema 
 American Embassy 
 Embassy Of Finland 
 Kunniakonsuli Floridassa 
 Amadeus - matkalinkit 
 Tilastotietoja Floridasta 
 Kuvakartat Amerikasta 
 Karttahaku Suomesta 
 Karttahaku Amerikasta 
 Puhelinnumerohaku USA 
 Puhelinumerohaku FIN 
 Ilmainen sanakirja 
 Muuta mitat ja painot 
 Palm Beach County 
 Lantana 
 Lake Worth 
 Finlandia University 
 Fi-Am Reporter 
 Tietokoneuutiset 
 Suomen Kielikeskus 
 PBP Classifieds 
 Formula 1 Online 
 Web-kameroita FIN 
 Sähköinen kirjepostitus 
 Elävä Arkisto! 
 Raijan sanaristokkosivut 
 Ticketmaster 
 FinNALA 
 Verkkouutiset 
 Käytetyn auton verot 
 Työeläkkeesi määrä 
 Kelikamerat Suomessa 

 
 
Oma vesi kullan kallis Lantanassa, Floridassa
Lantanan kaupunki on ryhtynyt toden teolla rahastamaan kaupungin palveluista talviasukkaita Lantanassa, pienessä Floridan suomalaisalueen sydämessä olevassa kaupungissa.

Vuonna 2012 Lantanassa asui yhteensä 10.624 asukasta, suomalaistaustaiset asukkaat ovat kaupungin neljänneksi suurin kansallisuusryhmä. Pohjoiseurooppalaisten asukkaiden osuus on noin 15 prosenttia koko asukasmäärästä, haitilaisten osuus on noussut nyt 30 prosenttiin.

Kausiasiakkaat on todettu hyviksi tulonlähteiksi. Asukkaat maksavat kiltisti kiinteistöveronsa ilman homestead-vähennyksiä, eivätkä juurikaan käytä kaupungin palveluita.

Uusimpana keksintönä rahastamisessa Lantanassa on kaupungin vesimaksun minimimaksu. Käytitpä sitten vettä tai et, postissa tulee aina lasku, jossa on noin $35 dollarin minimilaskutus.

Kummallisemmaksi asia muuttuu talviasukkaiden kohdalla sesongin ulkopuolella.

Vaikka asukas maksaa $25 dollaria vesimittarin sulkemisesta kesäkaudeksi, saa asukas siitä huolimatta kuukausittain postissa laskun nollakulutuksesta. Minimilaskutuksen vuoksi summa on edelleen sama $35 dollaria. Kun taas asukas taas palaa usean kuukauden kuluttua asunnolleen, joutuu asukas jälleen maksamaan $25 dollaria vesimittarin avaamisesta ja maksun käytetystä vedestä.

USAsuomeksi tiedusteli asiaa Lantanan kaupungin Sharon Almeidalta (Assistant Finance Director of Town of Lantana), joka vahvisti käytännön. Almeida suositteli kuitenkin vesimittarin sulkemista, perustellen sulkemista talon vesijohtoputkien vuotamisesta mahdollisesti aiheutuvaa suurta kulutuslaskua.

Näin ulkopuolisen havainnoitsijan mielestä Lantanan kaupungin minimilaskujen soveltaminen vesipalvelun ollessa suljettuna on kohtuuton. Vesipalvelulla voi toki olla joku perushinta, jos kuitenkin mittari on suljettu, ei maksua pitäisi periä.

Lantanan veden kulutuksen laskutus onkin muuttunut tällä käytännöllä veron luonteiseksi. Nyt maksetaan siitä, että vettä on periaatteessa saatavissa, vaikka mittari olisikin suljettu.

Kausiasukkaiden kannattaisi nyt puuttua yhdessä asiaan ja keskustella asiasta suoraan kaupungin pormestarin, David Stewartin kanssa.

Kuvaa klikkaamalla saat Lantanan kaupungin palveluhinnaston
(9/01/14)
Lentokoneessa tappelu selkänojan kallistamisesta
Viime viikolla kaksi lentoa joutui keskeyttämään matkansa, kun matkustajat ryhtyivät tappelemaan istuimen selkänojan kallistamisesta.

United Airlinesin lento joutui tekemään välilaskun Chicagoon ja koneesta poistettiin kaksi keskenään riitelevää matkustajaa. Taaempana istunut mieshenkilö olisi käyttänyt kannettavaa tietokonettaan paikallaan keski-istuimella, mutta edessä istuva naishenkilö halusi kallistaa selkänojansa, jolloin miehelle ei enää jäänyt tilaa avata konettaan.

Mieshenkilö esti tuoliin asennettavalla Knee Defenderillä edessä istuvaa matkustajaa kallistamasta tuoliaan. Riita äityi, kun matkustaja ei suostunut poistamaan vimpainta tuolista jolloin edessä istuva matkustaja loiskautti lasillisen vettä päin toisen matkustajan naamaa.

Pari päivää myöhemmin Miamista Pariisiin lähtenyt lento joutui laskeutumaan Bostoniin, kun matkustaja kävi käsiksi lentoemäntään suuttuneena edessäolevaan matkustajaan. Lennolla mukana ollut turvamies joutui puuttumaan asiaan ja mies poistettiin koneesta Bostonissa ylimääräisellä välilaskulla.

KneeDefender on pieni muovinpala, jolla saadaan edessäoleva istuin lukittumaan yläasentoon. Kneedefenderin hinta on $21.95.

United Airlines kieltää Knee Defenderin käytön lennoillaan, samoin ainakin American Airlines, Delta Air Lines ja Southwest Airlines. JetBlue ei vimpaimen käyttöön kannusta, mutta ei myöskään erityisesti kiellä sitä.

Klikkaa kuvaa, niin saat kuvan suurempana tutkittavaksesi.
(8/30/14)
Yhdysvalloissa valittiin esivaaleissa puolueiden ehdokkaat marraskuulle
Charlie Crist ja Rick Scott saivat puolueidensa ehdokkuuden kuvernöörivaaleissa eikä Lake Worth ei myy $63.5 miljoonan edestä bondeja rahoittaakseen surkeassa kunnossa olevaa tieverkostoaan, varmistui tiistaina pidetyissä ennakkovaaleissa.

Näin poliittisesti täydellisesti sivustaseuraajana herättää tuleva Floridan kuvernöörivaali kummastusta ja hieman mielipahaakin. Muistissa pitäisi olla vielä, kuinka istuva kuvernööri Scott teki 4 vuotta sitten kaikkien aikojen kalleimman kuvernöörivaalien mainoskampanjan Floridassa ja tulikin valituksi. Scott hankki hurjat määrät sponsorirahaa ja lisäksi käytti lujasti omia varojaan, jotka hän oli kerännyt myytyään osuutensa sairausvakuutustoimintaa harjoittavassa yrityksessä. Sitä ennen yritys oli joutunut maksamaan huikeat korvaukset sairausvakuutusmaksujen huijaamisesta ja Scott joutui eroamaan paikaltaan yrityksen johdossa.

Crist puolestaan on ollut Floridan kuvernöörinä jo aikaisemminkin. Crist oli silloin republikaani, mutta ei pyrkinytkään jatkokaudelle vaan yrititti hankkia paikkaa Yhdysvaltojen Senaatttiin 2010, mutta hävisi jo esivaaleissa surkeasti Marco Rubiolle. Seuraavissa vaaleissa Crist olikin sitten puolueiden ulkopuolisena ehdokkaana. Koska sekään ei auttanut Cristiä uudelleenvalituksi, vaihtoi hän edelleen mielipiteitään ja ja tulikin nyt valituksi demokraattien kuvernööriehdokkaaksi. Marraskuussa sitten ratkeaa kuka kuvernöörin virka-asuntoon muuttaa seuraavaksi.

Niinhän sitä sanotaan, että kansa saa sellaiset johtajat kun se ansaitsee.

Lake Worthissa, suomalaisalueella, äänestettiin kaupungin 2020-suunnitelmasta. Suunnitelman mukaisesti kaupunki halusi myydä 30 vuoden velkasitoumuksia, bondeja $63.5 miljoonan dollarin arvosta parantaakseen kaupungin huonoon kuntoon mennyttä infrastruktuuria. Tällä rahalla oli tarkoitus päällystää uudelleen noin 30 prosenttia kaupungin kaduista, kohentaa viemäreitä ja pienentää toistuvien tulvavesien aiheuttamia tuhoja. Kaupunkilaiset olisivat saaneet sitten seuraavan 30 vuoden aikana kerätä verorahoja velkakirjojen takaisinmaksuun.

Kaupungissa syntyi kuitenkin vastarintaliike, joka painatti hanketta vastustavia äänestyskehoituksia jopa suomeksi. Tiistain äänestys meni tosi täpärälle, vielä keskiviikkoaamuna tilanne oli 50-50. Tällä tuloksella kaupunki ei bondien myyntiin voi ryhtyä. Tulos on selvä tappio nyt kaupunginjohtaja Pam Triololle ja koko komissiolle, joka oli vankasti puolustanut ehdotusta.
(8/27/14)
Kauhajoen kirkkoherra toimi "kesäpappina" Lake Worthissa, Floridassa
Juuri työnsä Lake Worthissa päättänyt "kesäpappi" oli hieman erilainen viransijainen kuin mihin on Floridassa totuttu. 53-vuotias kirkkoherra nimittäin ilmoittaa harrastuksikseen musisoinnin, mietiskelyn ja makean syönnin.

Ala-Prinkkilä kertoi USAsuomelle tulleensa Lake Worthiin erittäin mielellään. Oltuaan vuosia pääasiassa hallinnollisissa tehtävissä, "ruohonjuuritason" perustehtävät pienessä yhden papin seurakunnassa toivat papin kutsumustyön jälleen lähelle.

Lue blogista mitä lääninrovasti ajattelee Lake Worthin seurakunnasta ja mikä osuus hänellä oli Kauhajoen ampumisvälikohtauksessa.

Klikkaa kuvaa ja lue koko juttu kirkkoherrasta USAsuomeksi-blogista
(8/30/14)
Naski: Elämä on sirkusta
Historioitsijat tietävät, että sirkustaide on yhtä vanhaa kuin ihmisen kulttuuri, yli 4000 vuoden takaa, Assyriasta ja Babyloniasta ja että terminä sirkus on kotoisin keisariajan Roomasta, ajanlaskumme alusta. Keskiajalla kiertelevät ryhmät temppuineen olivat suosittuja mutta kirkon mielestä pirun lähettiläitä. Vielä 1940-luvun lopulla Suomessa joukko eri puolueiden kansanedustajia teki lakialoitteen tivoleiden kieltämiseksi maaseudulla...

Otsikkokuvassa esitetään sirkusta sellaisena kuin sen on nähnyt Ringling-museon seinämaalauksen tekijä Sarasotassa Floridassa. Kuva suorastaan tulvii iloa ja lumoa. Floridan Sirkusmuseosta vailla vertaa kerrotaan kaksiosaisen kertomuksen toisessa osassa, suomalaisen sirkuksen historiasta kertovan jutun kainalotarinana ja täydentäjänä kuvakohteineen.
(8/02/14)

Klikkaa kuvaa ja lue kaksiosainen sirkustarina...
Susanna Suhonen: Marko Yrjövuori - Los Angeles Lakers
Marko Yrjövuori oli aina haaveillut ulkomailla työskentelystä. Vuonna 1993 hän lähti ensimmäisen kerran Amerikan länsirannikolle Kalifornian aurinkoon. Vierailun taka-ajatuksenaan oli löytää mahdollisuus työskennellä ammattilaisurheilun parissa.

Marko markkinoi osaamistaan fysioterapeuttina, loi kontakteja ja onnistui yrityksessään. Hän pääsi NHL-seura Los Angeles Kingsin fysioterapeutiksi. Pysyvästi mies muutti Los Angelesiin viisumiprosessin jälkeen vuonna 1998.
Klikkaa otsikkokuvaa ja lue Susannan koko juttu
(6/10/14)
Reissulla Pohjois-Amerikassa... matka on nyt ohi
Kesäkuun 9. päivä 2013 Kimmo ja Tiina lähtivät reissuun Kaliforniasta, kiertämään Pohjois-Amerikkaa. Haavena oli ja on nähdä ja kokea uusia maisemia ja uusia seikkailuja.

Matkalaiset olivat kääntöpaikassaan vuodenvaihteessa Floridassa ja ovat nyt päässeet takaisin länsirannikolle, matka päättyy...

Klikkaa kuvaa ja lue loppulauseet palkitusta kuvakertomuksesta matkalaisten kokemuksia.
(8/24/14)
USAsuomeksi Blogikirjoitukset
USAsuomeksi.com on vuosien mittaan poikinut useita blogeja, kirjoituksia eri aiheista.
Nyt klikkaamalla kuvaa saat blogiluettelon
Melkoisen hyvä sanakirja
bab.la sanakirja tarjoaa käännöksiä monelle eri kielelle, paikallisista ja arkipäiväisistä lauseista teknisempään ja erikoistuneeseen sanastoon. Erikoisuuksia sivuilla ovat synonyymisanasto, lausumisen harjoittelu, esimerkkilauseet, ja paljon muuta.
Ylen Areena-lähetykset
Ylen uudessa Areenassa on parempi kuvanlaatu. Käyttäjiä kiusanneesta videoiden pätkimisestä on päästy eroon myös hitaammilla yhteyksillä ulkomaillakin.

Amerikkalaiset suosikkiohjelmat Internetissä
Lähes kaikki amerikkalaisten televisiokanavien suosikkisarjat Simpsonista Houseen ja satoja elokuvia on nähtävissä nyt www.hulu.com kautta. Klikkaa linkkikuvaa niin siirryt Hulu-sivulle. Lähetykset näkyvat vain Yhdysvalloissa.
Käytettyjen suomenkielisten kirjojen välityssivusto

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat. Finnishedbooks.com on ilmainen osto- ja myyntisivusto, jolla kävijät voivat myydä tai ostaa suomenkielisiä kirjoja, elokuvia ja musiikkia. Sivusto toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa.
Ilmainen urheilukanava

Jos urheilun seuraaminen suorana lähetyksenä kiinnostaa, klikkaa kuvaa... suurenna kuva täydelle ruudulle, niin mainoksetkin katoavat.
Tarkasta omat luottotietosi
Voit turvallisesti ja maksutta tarkistaa omat luottotietosi kerran vuodessa.
Luottotietojen tarkastaminen on hyödyllistä aina välillä. Jos luottoraportilla on jotakin kummallista, saatat olla tietamättäsi tietovarkauden uhri. Valtion ylläpitämä www.AnnualCreditReport.com, on osoite, jossa voit tarkistaa omat tietosi kerran vuodessa ilmaiseksi.
Voit siirtyä AnnualCredirReport-sivulle klikkaamalla kuvalinkkiä.
Asiakirjojen ja julkaisujen hakemistoja suomalaisista Yhdysvalloissa
Hakemistoja suomalaisiin Amerikassa.
Klikkaa kuvaa. Linkistä kiitos Risto Nykäselle, linkki on nyt päivitetty.
Lähetä kuva! Kerro juttu! Onnittele ystävääsi!
Lähetä kuva ja lyhyt juttu email-osoitteeseen info@usasuomeksi.com. Julkaisemme mielellämme onnittelusi USAsuomeksi.com sivuilla!
Klikkaa kukkaa ja pääset jo julkaistuille onnittelusivuille.
Suomi Talon karaokeilta herättelee kesähorrosta
Suomi Talon Karaoketanssit puhaltavat edes vähän henkeä muutoin tapahtumaköyhän Floridan suomalaisalueen kesähorrokseen.

Karaokekenraali Jukka Seppänen näyttää myös mallia kuinka polkka tai mahdollisesti jenkka (täysin tanssitaidottoman kuvaajan mielipide) sujuu myös levymusiikin tahdissa. Jukalla oli syykin tanssittaa vaimoaan, olihan Jukalla jälleen kerran 50-vuotispäivä sopivasti karaokeiltana perjantaina.

Siirrä hiiri kuvan päälle, saat toisenkin kuvan
(8/29/14)
LÄNNEN PÄIVÄ PERÄSEINÄJOELLA
Elokuun 17 päivä vietettiin jo perinteiseksi tullutta Lännen Päivää Peräseinäjoen Hakalan markilla nyt jo neljättä kertaa.

Peräseinäjoen Pelimannit aloitti juhlan reippailla sävelillä, jonka jälkeen Tellervo Lahti toivotti kaikki siirtolaisuuden ystävät tervetulleeksi tähän juhlaan ja kutsui idean isän, Esa Hakalan paikalle.

Hakala toi tervehdyksen Floridasta ja kertoi lyhyesti tämän juhlan synnystä neljä vuotta sitten. Tuomas Luukko oli tuonut juhlaan vanhan Amerikan "torvigrammarin", jolla soitti muutamia siirtolaisuusaiheisia savikiekkoja.

Seinäjoen Eläkkeensaajien kantritanssijat esittivät reippaita esityksiä pilke silmäkulmissaa, yleisö näytti pitävän esityksestä. Paikallisin voimin esitettiin myös pienoisnäytelmä Rastas-Tiinan Amerikan reissusta.

Amerikan autoja esittelyssä oli mukana myös koskenkorvalainen Jari Mäki. Mäki kertoi vaimonsa Katariinan kanssa juuri tehdystä Alaskan matkasta. Mukavasti kerrottuna jo tutulla Jarin tyylillä sai yleisönkin hyvälle tuulelle.

Paikalle oli myös myyntikojuja, käsitöitä y.m. ja tietysti kahvia ja makkaraa.

Kerran taas onnistuneet juhlat jota ei sadekaan häirinnyt, sopivan lämmin pilvipoutainen sää suosi tilaisuutta mukavasti. Ensi vuonna juhlitaan 5-vuotis juhlia ja toivon mukaan juhlien isä on mukana juhlimassa pyöreitä vuosiaan. Juhlapäivä on tosin jo huhtikuussa, mutta huipentuu myös Lännen Päivä tapahtumilla.

Alustavasti juhlaan on jo lupautunut Esan rakastama Vihdekuoro Marit ja Mikot joilla on myös 50-vuotis juhlavuosi, kuoro on vanhin suomalainen viihdekuoro,

Tässä samalla haluan kiittää kaikkia sukulaisia, ystäviä täälä Suomessa joita olen tavannut. Oli mukavaa tavata Länne Päivillä tuttuja Floridasta, Viitalat, Seppälät, Saarela, Hyvönen j.n.e.

Paluu Floridaan on edessä torstaina elokuun 28 päivä.

Näin Teitä kaikkia kiitoksin muistaen.
Teksti Esa Hakala, vapaa toimittaja. Kuvat Raimo Aittasalo.

Klikkaa kuvaa ja katso muutama kuva lisää
(8/24/14)
VIIKOTTAISET TAPAHTUMAT, FL

Kevyt Jooga keskiviikkoisin
Tervetuloa mukaan joka keskiviikko ilta klo. 7- 8 lempeään hatha-jooga tunnille Hanna Kiurun ohjauksella Suomi Talolle.
Voit odottaa että otetaan aikaa hengitykseen ja venytykseen ja että käytetään maton lisäksi, remmin, pyyhkeen, lohkon, tuolin ja muita valineitä mitkä saat oppettajalta.
Tunti on kehittynyt opiskelioiden avulla sen vuoden aikana kun sitä on pidetty. Ei tarvi tuoda mukaan muuta kun joogamaton, vesipullon ja positiivisen asennteen!
Tunti on $5. Rahat menevat Suomi Talolle ja opettajalle.
~Nakemiin ja Namaste~
Suomi Talo, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Sivananda Jooga maanantaisin!
Tule mukaan rytmikkään kokokehon täysvenyttelyyn!
Yhden ja puolen tunnin luokka pidetään 7-8:30 Suomi Talolla joka maanantai. Tradition mukaisen Sivananda jooga kehittää, rauhoittaa ja venyttää vartalon lihasryhmät, hapettaa veren ja hoitaa sisäelimet. Sivananda opettajan, Hannan kanssa pääset kokeilemaan päällä seisontaa, jalat auraan ja kroppa pyörään.
Pysyt hyvässä kunnossa kesän aikana ja varmasti nukut paremmin. Ota mukaan joogamatto, vesipullo ja positiivinen asenne!
Tunti on $5. Rahat menevat Suomi Talolle ja opettajalle.
~Nakemiin ja Namaste~
Tavataan Suomi Talolla, 301 Central Finlandia Blvd., Lantana, FL 33462
Vapauden Hinta Museo, Price of Freedom Museum, Suomi Talo, Lantana, FL on kesätauolla ja aukeaa jälleen lokakuun lopussa.
Suomi Talon treenitunnit tiistaisin 7-8pm, $1!
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo.
Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talo, 301 Central Blvd / Finlandia Blvd. Lantana, FL

Dollarijumppa Kerhotalolla torstaisin 7-8pm!
908 Lehto Lane, Lake Worth.
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo. Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talon englanninkurssit ovat kesätauolla
Koulun alkamisajasta syksyllä ilmoitetaan erikseen.
Aurinkoista kesää!
Tiedustelut: Armi (305) 394-0804 tai armi1@bellsouth.net
Tapahtumat

Lisää...
Maarit Forsbom, Realtor, FloridaScan Air Hynonen, Lake Worth, FL (561) 309-5824

Aimotravel Matkatoimisto, Lake Worth, FL
Kopparberg Siideri nyt Yhdysvalloissa
LUOKITELLUT ILMOITUKSET
Lomakoti Asunnot, Inc Floridassa
Lake Clarke Gardens ja Ashley Park
 
Uusimmat Ilmoitukset

Lisää...

Luontokuvia
Video:Tapio Alanko Talvikuvia 2014
Klikkaa videoon
Suomen teksti-tv  

 

 

Sedona, AZ
by Timov

Boca Raton Beach, Florida
Kuva päivittyy vain valoisana aikana
Klikkaa tästä - saat kuvan suurempana

 

ds

SEURATTAVAT


OSMO KANERVAN RADIO-OHJELMA Kotikirkon aamuohjelma ja Osmo Kanervan radio-ohjelma Finnish Window on kuultavissa suorana sunnuntaisin klo 9:00-10 AM. Mukana on myös kuva suorana studiosta. Radion kautta kuunnellessa aaltopituus on AM 1340.

Osmon puhelinnumero on 561-533-0410 ja voit myös lähettää sähköpostia osoitteella osmokanerva@bellsouth.net
Klikkaa Osmon kuvaa, niin siirryt radio-aseman sivulle.

Kuuntele nauhoitettu Osmon tämänviikkoinen ohjelma tästä!SUSANNA SUHONEN
Susanna Suomesta
on kirjoittanut sivuillemme jo vuodesta 2005 perehdytäen lukijoitamme perinteisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin.
Klikkaa Susannan kuvaa lue jutut!
Anna Susannalle kommentteja artikkeleista!
KAARINA NASKI
Toimittaja, fil.maist. Kaarina Naski on tehnyt journalistin työnsä kotkalaislehdessä ja sittemmin valtakunnallisessa uutistoimistossa (LSP). Nykyisin Kaarina on vapaa toimittaja, erityisalueenaan kulttuuri.
Klikkaa kuvaa ja lue niin tiedät enemmän kuin muut. Anna Kaarinalle kommentteja artikkeleista!Radio & TV

 Radio Suomi 
 Lomaradio 
 Sibelius TV 
 Radio SuomiPOP 
 Radio Pooki 
 Zoice suomipop 
 Classic Radio Fi 
 Iskelmäradio 
 Radio Nova  
 Radio Voice Suomi 
 Groove Radio Fi 
 Radio Energy 
 Radio Aalto 
 Radio Rock Fi 
 Elävän Arkisto  
 Radio Helsinki 
 Järviradio 
 Kristillinen TV7 
 Radio Peili  
 YLE Kuunteluhuone 
 YLE Urheilu 
 Suomen TV 
 Victorian Yliop. CAN 
 BBC TV-uutiset 
 MTV3, FIN 

 Lisää radioita...

Klikkaa ja katso kaikki Lehdet

 Helsingin Sanomat 
 Iltalehti 
 Iltasanomat 
 Aamulehti 
 Karjalainen 
 Kauppalehti 
 Taloussanomat 
 Hufvudstadsbladet 
 Turun Sanomat 
 Etelä-Suomen Sanomat 
 Kansan Uutiset 
 Maaseudun Tulevaisuus 
 Savon Sanomat 
 Canadan Sanomat 
 Sun-Sentinel, FL 
 Palm Beach Post, FL 
 Uusi Suomi 
 New York Times 
 Nelonen 
 MTV3 Int. 
 Suomi 24 

Lisää lehtiä

 

 


Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot