Coastline Realty, Lake Worth, Florida

Lauantai, lokakuu 01, 2016 USAsuomeksi Omat Blogit


Tervetuloa  Kirjaudu Hyvää nimipäivää: Rauno, Rainer, Raine ja Raino!    Lähetä tämä sivu
       USAsuomeksi kotisivuksi
KK Car yhtiöt, autokauppaan, autonvuokraukseen ja vientitoimintaan Finnish - American Village Florida

Floridan aika - EST


Click for West Palm Beach, Florida Forecast
 Caribbean Hurricane watch
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

  
Click for West Palm Beach, Florida Forecast

 


 


 Suuntana Yhdysvallat?
 Etsi lennot ja
 Varaa hotellit
Liikeluettelo
 Autot & Veneet
 Kauneus & Terveys
 Kiertoon
 Kiinteistövälitys
 Korut ja Taide
 Kuljetukset
 Laki & Kirjanpito
 Matkailu
 Muut palvelut
 Pankki & Vakuutukset
 Ruoka ja juoma
 Seurakunnat & Kerhot
 Sisustus
 Tietotekniikka
 Urheilu & Harrastukset

Lisää...

Ilmoitukset
 Asuntokauppa
 Autot
 Henk.koht.
 Kiertoon
 Muut palvelut
 Myydään
 Työpaikat
 Vuokrataan
 Vuokrattavana

Lisää uusi ilmoitus

Suomenlinna, Helsinki
Klikkaa kuvaa ja siirry Suomi-Kameroiden valikkosivulle. Tämä kuva tulee Helsingistä Suomenlinnasta.
Kamerakuva Floridasta
Boynton Inlet,  FL


 
 
Kameroita

 Kameroita Suomessa
 Palm Beach kameroita

 

 AFCC-Kerhotalo, Lake Worth, Florida 
Avaruuskuvat
Päivän avaruuskuva
Mars-kuvat

NASAn suora TV-lähetys

Raha

 Valuuttakurssit FIN 
 Pörssikurssit Suomessa 
 Pörssikurssit USAssa 
 Florida Lottery 
 Veikkaus 
 Valuuttakonversiot 

Verkkopankki

 Alandsbanken 
 Handelsbanken 
 Nordea 
 Osuuspankki 
 Danske Bank 
 Bank Atlantic 
 Bank Of America 
 Riverside National Bank 
 SunTrust 
 Wells Fargo 
 Chase Bank 

Hyödyllistä

 SUOMIKAUPPA.FI 
 Kotikirkko Thailand 
 Lentoaikataulut 
 Miami Airport 
 FLL Airport 
 Palm Beach Airport 
 Helsinki/Lentoasema 
 American Embassy 
 Embassy Of Finland 
 Kunniakonsuli Floridassa 
 Amadeus - matkalinkit 
 Tilastotietoja Floridasta 
 Kuvakartat Amerikasta 
 Karttahaku Suomesta 
 Karttahaku Amerikasta 
 Puhelinnumerohaku USA 
 Puhelinumerohaku FIN 
 Ilmainen sanakirja 
 Muuta mitat ja painot 
 Palm Beach County 
 Lantana 
 Lake Worth 
 Finlandia University 
 Fi-Am Reporter 
 Tietokoneuutiset 
 Suomen Kielikeskus 
 PBP Classifieds 
 Formula 1 Online 
 Web-kameroita FIN 
 Sähköinen kirjepostitus 
 Elävä Arkisto! 
 Raijan sanaristokkosivut 
 Ticketmaster 
 FinNALA 
 Verkkouutiset 
 Käytetyn auton verot 
 Työeläkkeesi määrä 
 Kelikamerat Suomessa 

 
 
 
Hurja hurrikaani Karibialla – Matthew nyt Kat-5 hirmumyrsky
Hurrikaani Matthew on kerännyt voimiaan Kuuban ja Jamaican eteläpuolisella reitillään vahvistuen jo Kat-5 hirmumyrskyksi. Matthew on nyt voimakkain Atlantin myrsky sitten vuoden 2007.

Myrskyn ennustetaan kääntyvän pohjoiseen viikonloppuna. Suunnan muutos vaarantaa myös Floridan ja vaikuttaa ensi viikon lentoihin Miamiin ja Fort Lauderdaleen. Seuraa tarkasti tiedotteita.

Klikkaamalla lisätietoja
(10/01/16)
Kaarina Kanerva palaa radioaalloille Floridassa
Kaarina Kanervan pitämä radio-ohjelma Floridassa palaa radioaalloille jo sunnuntaina!

Finnish Window ja USAsuomeksi.com ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa perinteikkään radio-ohjelman paluun sunnuntai-aamujen ohjelmistoon. Ohjelman toimittaa edelleen Kaarina Kanerva tukeutuen myös USAsuomeksi.comin tuottamaan sisältöön.

Perinteikkään Finnish Window-ohjelman puolituntisen voi kuunnella sunnununtaiaamuisin AM-taajuudella 1340 ja FM-taajuudella 96.1 kello 9:30am.

USAsuomeksi.com pyrkii etänauhoittamaan ohjelmat kuunneltavaksi USAsuomeksi.com sivun kautta viikottain. (9/30/16)
Presidenttikisan kuumentuessa
Yhdysvalloissa on merkillinen vaalitapa, jossa äänestäjät etukäteen rekisteröidään joko republikaaneiksi, demokraateiksi tai riippumattomiksi.

Republikaanit saavat äänestää monessa osavaltiossa vain republikaanien esivaaleissa, demokraatit vain demokraattien esivaalaissa, ujouttaan tai mielipidettään haluttomat ilmaisemaan jääneet riippumattomat eivät sitten saa esivaaleissa äänestää lainkaan.

Sikäli esivaalikäytäntö on ymmärrettävää, puolueiden pitää löytää eniten ääniä haalivia ehdokkaita varsinaiseen vaaliin. Toisaalta omituiset esivaalisäännöt taas tuovat mukanaan näin täydellisen maalikon mielestä epäterveitä ilmiöitä, jopa väärinkäytöksiä.

USAsuomeksi.cominkin sivuilla kummasteltiin jokunen aika sitten Palm Beachin piirikunnan asuntojen arvoista päättävän virkamiehen, Property Apraisalin valintaa. Vaali siirtyi oletetusta marraskuusta elokuulle värväämällä vaaliin useampi ehdokas, tempulla saatiin Palm Beachin piirikunnan pormestarina toiminut Shelley Vana pelattua pois pelistä.Vaalin lopputulos tosin oli todennäköisesti piirikunnalle paras ratkaisu, verottajaksi saatiin alan läpikotaisin tunteva entinen apulaisjohtaja Dorothy Jacks.

Möhemmin kävi myös ilmi, että jopa neljä edustajaa Floridan omaan Edustajainhuoneeseen saatiin vain demokraattien esivaalituloksen perusteella. Demoraattisessa puolueessa esivaaleihin hankittiin varsinaisen ehdokkaan lisäksi ns. "write-in" ehdokkaita, joita äänestettiin kohdassa "joku muu". Kun vaaliin osallistuneita demokraattien ehdokkaita olikin nyt enemmän kuin kaksi eikä republikaanisessa puolueessa ollut esivaalia, ehdokkaan valinta suoritettiin jo esivaalipäivänä jolloin vain demokraattisen puolueen rekisteröityneet kannattajat äänestivät demokraattien ehdokkaista. Kun äänestys sitten oli ohi, "write-in" ehdokkaat luopuivat ehdokkuudestaan ja varsinainen ehdokas lunasti paikkansa Edustajainhuoneeseen ilman kilpailua ja republikaanista vastaehdokasta.

Florida on Yhdysvaltojen marraskuun presidentinvaaleissa yksi vaa'ankielivaltioista, joilla on etukäteen arveltuna suuri merkitys koko vaalin lopputulokseen. Etukäteisasetelma on varsin tasainen, rekisteröityneitä demokraatteja Floridassa oli heinäkuun lopulla 4,673,564, republikaaneja 4,412,439. Kaikkiaan rekisteröityneitä äänestäjiä oli 12,325,859, joten mielipidettään vielä varjelevat tulevat ratkaisemaan vaalin.

Jos olet siis Yhdysvaltojen kansalainen, tarkista, että olet myös rekisteröitynyt äänestäjä. Helpoimmin sen tekee Floridan valtion Internet-sivulla, jonne pääset klikkaamalla otsikkokuvaa. Äänestysrekisteröitymisen viimeinen päivämäärä on lokakuun 10.
9/27/2016
Syyspäiväntasaus meni – mitä kummaa se tarkoittaa?
Syyspäiväntasaus on hetki, jolloin aurinko siirtyy taivaalla pois pallonpuoliskolta, jolla on syyspäiväntasaus. Syyspäiväntasaus on pohjoisella pallonpuoliskolla joko 22. syyskuuta tai 23. syyskuuta, eteläisellä pallonpuoliskolla 20. tai 21. maaliskuuta.

Aurinko on silloin zeniitissä l. korkeimmillaan päiväntasaajalla. Käyttöyhteydestä riippuen syyspäiväntasauksella voidaan tarkoittaa joko kellonlyömää, jona Aurinko siirtyy pois kyseiseltä pallonpuoliskolta tai koko vuorokautta, jonka aikana siirtyminen tapahtuu.

Päiväntasaus on siis hetki jolloin auringon keskipiste on päiväntasaajan yllä. Tällöin kaikkialla maapallolla päivä ja yö ovat yhtä pitkät (12h). Aurinko näyttää nousevan suoraan idästä ja laskevan suoraan länteen, paitsi navoilla.

Syyspäiväntasauksen juhlien teemoihin liittyy kuolema, kuten muuhunkin vuodenkiertoon. Vainajien juhlassa kunnioitettiin ja muisteltiin suvun edesmenneitä jäseniä.

Syyspäiväntasaus on sadonkorjuun juhlinnan aika. Suomalaisilla kekrijuhla oli sadonkorjuun juhla. Kekriä vietettiin mikkelinpäivän (29.9.) ja nykyisen pyhäinpäivän välisenä aikana, tarkka ajankohta määräytyi kulloisenkin vuoden syystoimien mukaan. Sana kekri tarkoitti kansankielessä viimeiseksi jäämistä tai jonkin päättymistä, ja kekri merkitsi myös vuoden vaihtumista maatalousyhteisössä.

Lähde pääosin Wikipedia
(9/23/16)
Politiikot ovat lahjomattomia – sanovat politiikot itse
Poliitikot ovat pyyteettömiä tavallisten kansalaisten etujen valvojia, jotka omaa hyvää tavoittelematta pyrkivät vain parantamaan kansalaisten oloja.

Pidetään iltasadut kuitenkin erikseen.

Viimeisin kohu poliitikkojen lahjomattomuudesta on noussut Donald Trumpin säätiön antamasta $25.000 dollarin vaaliavustuksesta, jonka säätiö antoi Floridan yleiseksi syyttäjäksi seuraavalle virkakaudelleen pyrkineelle Pam Bondille.

Oudoksi asian tekee se, että Pam Bondi oli saanut shekin vähän ennen, kuin Bondi ilmoitti jättävänsä syyttämättä Trumpin perustamaa kiinteistöalan yliopistoa Trump Universityä petoksesta, tutkintapyynnön oli nostanut New York yleinen syyttäjä Eric Schneiderman.

Trump University LLC (aikaisemmalta nimeltään Trump Wealth Institute; myöhemmin nimettiin Trump Entrepreneur Initiative LLC) oli perustettu 2005 voittoa tavoittelevaksi yritykseksi, jonka tehtävänä oli antaa kiinteistöalan ja omaisuudenhoidon opetusta. "Yliopisto" ei kuitenkaan koskaan ollut saanut hyväksyntää opisto- tai yliopistokoulutuksen antamiseen, eikä voinut antaa arvosanoja tai tutkintotodistuksia. New Yorkin yleinen syyttäjä Eric Schneiderman ryhtyi tutkimaan vuonna 2011 "Yliopiston" toimintaa ja lopulta päätti nostaa syytteen.

Trump University on saanut myös kaksi edelleen tutkinnassa olevaa joukkokannetta opiskelijoiden harhaanjohtamisesta, harhaanjohtavasta mainonnasta ja päällekäyvästä markkinoinnista. Kohun noustua Trump University päätti lakkauttaa toimintansa.

Floridan yleinen syyttäjä Pam Bondi kertoi, että jos hän olisi palauttanut vaalikassaansa saapuneen shekin, olisi häntä julkisuudessa syytetty lahjoman vastaanotosta ja sen tunnustamisesta . "Mutta shekin vastaanottamisessa ei ollut mitään väärää" sanoo Bondi.

Shekin lähettänyt Donald J. Trumpin säätiö tosin sai $2500 dollarin sakon Verovirastolta vaalilakien rikkomisesta, hyväntekeväisyyssäätiö kun ei saa lahjoittaa varoja poliittisille kampanjoille.

Bondi on kovin pahoillaan lahjoituksen aikaansaamasta hälystä. "Tämä vahingoittaa toimistomme mainetta. Vuonna 2010 Trump Universityä vastaan oli vain yksi tutkintapyyntö, jonka hylkäsin. Edeltäjäni aikana niitä oli 22, jotka edeltäjäni kaikki hylkäsi."

Kuvioon kuitenkin erittäin sopivasti aiemmin Texasin yleisenä syyttäjänä toiminut Greg Abbott vastaanotti myös $35,000 dollaria Trumpilta kolme vuotta sen jälkeen, kun hän päätti olla syyttämättä Trump Universityä. Mitään väärinkäytöksiä tässä ei todettu.

Trump itse on sanonut lahjoittavansa rahaa politiikoille. "Me annamme heille rahaa ja kun me haluamme jotakin, me saamme sen".
(09/23/16)
USAsuomeksi Blogikirjoitukset
USAsuomeksi.com on vuosien mittaan poikinut useita blogeja, kirjoituksia eri aiheista.
Nyt klikkaamalla kuvaa saat blogiluettelon
Viralliset ESTA-sivut
Yhdysvaltoihin ilman erillistä viisumia matkustavilta vaaditaan ns. ESTA-tiedot ja hallintomaksu. Tässä linkki Yhdysvaltojen hallituksen virallisille sivuille. Valitse aukeavan sivun yläreunasta haluamasi käyttökieli. Mukana myös suomi.
Klikkaa kuvaa ja siirry ESTA-sivulle.
Ylen Areena-lähetykset
Ylen uudessa Areenassa on parempi kuvanlaatu. Käyttäjiä kiusanneesta videoiden pätkimisestä on päästy eroon myös hitaammilla yhteyksillä ulkomaillakin.

Melkoisen hyvä sanakirja
bab.la sanakirja tarjoaa käännöksiä monelle eri kielelle, paikallisista ja arkipäiväisistä lauseista teknisempään ja erikoistuneeseen sanastoon. Erikoisuuksia sivuilla ovat synonyymisanasto, lausumisen harjoittelu, esimerkkilauseet, ja paljon muuta.
Tarkasta omat luottotietosi
Voit turvallisesti ja maksutta tarkistaa omat luottotietosi kerran vuodessa.
Luottotietojen tarkastaminen on hyödyllistä aina välillä. Jos luottoraportilla on jotakin kummallista, saatat olla tietamättäsi tietovarkauden uhri. Valtion ylläpitämä www.AnnualCreditReport.com, on osoite, jossa voit tarkistaa omat tietosi kerran vuodessa ilmaiseksi.
Voit siirtyä AnnualCredirReport-sivulle klikkaamalla kuvalinkkiä.
In Memoriam: Reijo Seppanen, FL
Reijo Seppänen nukkui pois torstaina 22.9.2016 läheisten ympäräimänä JFK:sairaalassa pitkäikaisten sairauksien murtamana.

Reijo passed away on Thursday, 9/22/2016, after a long battle with various chronic illnesses. He was at the JFK Medical Center surrounded by his family.

Otamme osaa omaisten suruun.

Lue muistokirjoitus, klikkaa kuvaa.
To read the memorial, click the picture.
(9/26/16)
LEPOKODIN JOHTOKUNNAN TIEDOTEARKISTO


Klikkaa kuvaa arkistossa oleviin tiedotteisiin.
(08/20/2016)
Lepokodilla tapahtuu
Lepokodin asukas Robert Liimatainen, PhD ja entinen diplomaatti on laatinut kirjeen olostaan Lepokodilla.

Robert Liimatainen on Lepokodin johtokunnan jäsen, edustaen Lepokodin asukkaita, ja haluaa antaa oman näkemyksensä olostaan Lepokodilla.

Klikkaa kuvaa ja lue Liimataisen kirje.
Risto Siikarla on kääntänyt kirjeen myös suomeksi.
(9/20/16)
Lake Worthin Luterilaisen seurakunnan tiedotuslehti - Syyskuu 2016
Lake Worthin Luterilaisen kirkon kuukausittainen uutislehti.
Klikkaa, lataa ja lue.
Nea Leisiö 94v - onnittelemme!


Floridan suomalaisalueella varsin hyvin tunnettu Elise Leisiö vietti 94-vuotis syntymäpäiviään Suomi Kodissa Torontossa, Kanadassa.

Klikkauskuvassa Nea pojanpoikansa Steven ja miniänsä Maureen Harjulan kanssa syntymäpäiväkahvilla.

Kuvat otti ja lähetti Nean poika Andy Harjula.
Klikkaa kuvaa kakkoskuvaan.
(9/23/16)
VIIKOTTAISET TAPAHTUMAT, FL

Suomi Talon kirjasto
Suomi Talon kirjasto on suljettu kesäksi ja aukeaa jälleen syksyllä.
Vapauden Hinta Museo, Price of Freedom Museum
Suomi Talo, Lantana, FL. Museo on suljettu kesän ajaksi.
Kotikirkon Viikkojuhla
Sunnuntaisin 5pm (17:00)
1510 High Ridge Rd, Lake Worth, FL 33461
www.kotikirkkoflorida.com
Tervetuloa!
Suomisolun suomenkieliset Jumalanpalvelukset
Sunnuntaisin 2 pm Trinity kirkossa 7255 South Military Tr Lake Worth.
Ajoohje: Hypoluxo Road länteen, käänny Militarylle etelään, aja noin 400 m, kirkko on oikealla, lännen puolella.
Jos tarvitset kuljetusta asuntoalueeltasi niin ota yhteyttä Markoon 561-319 2012.
Tuolijoogaa tiistaisin
Jooga tiistaina klo. 16:00 - 17:00 St. Andrewsin kirkon seurakuntasalissa. Joogan kevyet venytykset ovat kaikille, varsinkin eläkeläisille! Jooga hoitaa vartalon ja sisäelimistön terveyttä. Joogassa voimistellaan lihaksia, lisätään happea vereen ja vahvistetaan luustoa. Piristys huomataan selvästi kasvoista tunnin jälkeen! Tervetuloa kokeilemaan tuolijoogaa!

Maanantaisin Suomitalolla Cardio Dance Minnan kanssa
301 W. Central/Finlandia Blvd, Lantana
Maanantaisin Suomitalolla Kello 7pm-8pm Cardio Dance Minnan kanssa.
Kansainvälisiä rytmejä ympäri maailman mukaanlukien latinorytmeja jotka pitävät sykkeen korkealla. Tämä kuntoilu tuntuu enemmän hauskanpidolle.
Mukaan vain ystäviä ja vettä . Lahjoitus $5
Tule tanssimaan hyva alku viikolle!

Suomi Talon treenitunnit tiistaisin 7-8pm, $1!
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo.
Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
Suomi Talo, 301 Central Blvd / Finlandia Blvd. Lantana, FL

SiSu-Team Suomi Talossa kesätauolla.
Suomi Talon Sisu-team kesätauolla, mutta tekijöitä tarvitaan edelleen sekä sisä- että ulkoalueen huoltotöihin. Ota yhteyttä 1-561-547-9450.

Keskiviikkoisin Suomitalolla Body Pump Minnan kanssa
301 W. Central/Finlandia Blvd, Lantana
Keskiviikkoisin Suomitalolla kello 7pm - 8pm Body Pump Minna kanssa. Kokovartalojumppa vaihtuvalla ohjelmistolla. Mukaan matto, painot ja vettä sekä tietenkin jumppakaveri. Lahjoitus $5.
Vaihtoehtoisia liikkeitä tarvittaessa.

Dollarijumppa Kerhotalolla torstaisin 7-8pm!
908 Lehto Lane, Lake Worth.
Mukaan käsipainot, jumppa-alusta ja vesipullo. Viikottain vaihtuvat vetäjät! Naiset ja miehet ikään ja kokoon katsomatta tervetuloa!
SUOMI TALON KIELIKOULU
301 W. Central/Finlandia Blvd, Lantana Kielikoulu on kesätauolla ja opetus alkaa taas syksyllä. Ajankohdasta ilmoitetaan erikseen. Tule oppimaan englantia tai kertaamaan opittua: Kaikki uudet ja entiset opiskelijat: tervetuloa syksyllä! Tiedustelut Armi 305-394-0804 tai armi1(at) bellsouth.net tai Tuula 561-713-3698
Tapahtumat
Karaoke-ilta
Paikka: Suomi Talo - Finland House 301 Finlandia Blvd Lantana
Päivä: 10/1/2016
Aika: 7 pm
Lisää...
8. valtakunnallinen amerikansuomalaisen musiikin tapahtuma
Paikka: Herajoen Työväentalolla Riihimäellä
Päivä: 10/1/2016
Aika: Seminaari klo 13-18 Iltamat klo 18-24
Lisää...
Suomalaiset Sotaveteraanit Amerikassa ry. Syyskauden avauskokous
Paikka: Suomi Talo
Päivä: 10/11/2016
Aika: klo 3.00pm (15.00)
Lisää...

Lisää...Sanna Eronimous, Realtor, 561-317-2207

Bertina!

HomeMax Realty - Palm Beach 1-561-540-8122 or Miami 1-305-407-3505

Scan Air Hynonen, Lake Worth, FL (561) 309-5824

Aimotravel Matkatoimisto, Lake Worth, FL

Palm Beach R&D 866-319-2377

Henry Haakkola - Vakuutukset


Luokitellut Ilmoitukset
 
Uusimmat Ilmoitukset

Lisää...


Video:Tapio Alanko
Klikkaa video käyntiin
Suomen teksti-tv  

 

Boca Raton Beach, Florida
Kuva päivittyy vain valoisana aikana
Klikkaa tästä - saat kuvan suurempana


Kannettava passilaite tulee marraskuusssa Lake Worthiin
Klikkaa suurennokseen -

Suomeksi:


Click to enlarge
 in English:
VAALIT LÄHESTYVÄT!

MUISTA REKISTERÖITYÄ
ÄÄNESTÄJÄKSI

Rekisteröidy ennen lokakuun 11
Ennakkoäänestys alkaa 10/24
Vaalit marraskuun 8
Klikkaa kuvaa tarkempiin tietoihin


  

 

ds

SEURATTAVAT


RADIO-OHJELMA FLORIDASTA
Kotikirkon aamuohjelma ja radio-ohjelma Finnish Window ovat kuultavissa suorana sunnuntaisin klo 9:00-10 AM. Radion kautta kuunnellessa aallonpituus on AM 1340.

Finnish Window radio-ohjelman puhelinnumero on 561-533-0410 ja ohjelmaan voit myös lähettää sähköpostia osoitteella osmokanerva@bellsouth.net

Klikkaa ohjelman otsikkokuvaa, niin voit kuunnella suoraa, yleensä ranskankielistä lähetystä.

Kuuntele nauhoitettu Kaarina Kanervan pitämä tämänviikkoinen ohjelma tästä!SUSANNA SUHONEN
Susanna Suomesta
on kirjoittanut sivuillemme jo vuodesta 2005 perehdytäen lukijoitamme perinteisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin.
Klikkaa Susannan kuvaa lue jutut!
Anna Susannalle kommentteja artikkeleista!
KAARINA NASKI
Toimittaja, fil.maist. Kaarina Naski on tehnyt journalistin työnsä kotkalaislehdessä ja sittemmin valtakunnallisessa uutistoimistossa (LSP). Nykyisin Kaarina on vapaa toimittaja, erityisalueenaan kulttuuri.
Klikkaa kuvaa ja lue niin tiedät enemmän kuin muut. Anna Kaarinalle kommentteja artikkeleista!Radio & TV

 Radio Suomi 
 Radio Rapu 
 Sibelius TV 
 Radio Pooki 
 Zoice suomipop 
 Classic Radio Fi 
 Iskelmäradio 
 Radio Nova  
 Radio Voice Suomi 
 Radio Energy 
 Groove Radio Fi 
 Radio Rock Fi 
 Radio Aalto 
 Elävän Arkisto  
 Radio Helsinki 
 Järviradio 
 Kristillinen TV7 
 Radio Peili  
 YLE Kuunteluhuone 
 YLE Urheilu 
 Suomen TV 
 Victorian Yliop. CAN 
 BBC TV-uutiset 
 MTV3, FIN 
 Uutislähetykset 

 Lisää radioita...

Klikkaa ja katso kaikki Lehdet

 Helsingin Sanomat 
 Iltalehti 
 Iltasanomat 
 Aamulehti 
 Karjalainen 
 Kauppalehti 
 Taloussanomat 
 Hufvudstadsbladet 
 Turun Sanomat 
 Etelä-Suomen Sanomat 
 Kansan Uutiset 
 Lapin Kansa 
 Maaseudun Tulevaisuus 
 Savon Sanomat 
 Canadan Sanomat 
 Sun-Sentinel, FL 
 Palm Beach Post, FL 
 Uusi Suomi 
 New York Times 
 Nelonen 
 MTV3 Int. 

Lisää lehtiä
Aloitus Liikeluettelo Ilmoitukset Tapahtumat Rekisteröidy Palaute Yhteystiedot